Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ο Τζώνυ Βαβούρας στο PIANO-ΠΙΑΝΟ!

Σάββατο 31 Ιουλίου στις 19.00 (μετά το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων)" PIANO-ΠΙΑΝΟ" με τη Τζέφη-Σοφία Ζαχαροπούλου στον BLUE SKY TV ! 
Εκλεκτός καλεσμένος ο μοναδικός Τζώνυ Βαβούρας!!!! 
Μπορείτε να το δείτε όπου κι αν βρίσκεσθε στο http://www.facebook.com/l/d8816fla1q8h5wsq2TV31TB0JQQ;www.blueskytv.gr να τηλεφωνήσετε , να τραγουδήσετε όλοι μαζί και να κερδίσετε ΔΩΡΑ!!

Παραιτήθηκε η Μ. Χούκλη από την ΕΡΤ και πάει ΑΝΤ1.

Την παραίτησή της από την ΕΡΤ υπέβαλε πριν από λίγο η Μαρία Χούκλη. H γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Μετά τις περικοπές αποδοχών που έγιναν στην κρατική τηλεόραση, η Μαρία Χούκλη ξεκίνησε διαπραγματεύεσεις με τον ΑΝΤ1, ενώ έχει ήδη ενημερώσει για την αποφάσή της και τον αρμόδιο υπουργό, Παύλο Γερουλάνο, σε συνάντηση που είχε μαζί του.

Η διοίκηση της ΕΡΤ, αφού εξέφρασε τη λύπη της για την αποχώρηση της γνωστής δημοσιογράφου, την ευχαρίστησε για την πολύχρονη συνεργασία και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους της στόχους.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο δρόμος για το κανάλι του Αμαρουσίου είναι πλέον ανοικτός.Όπως σας ενημερώσαμε και εχθές,  οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο.

Σημειώνουμε πως η Μαρία Χούκλη εκφωνούσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ από το 2000, ενώ έχει συντονίσει και τις τηλεμαχίες των πολιτικών αρχηγών.

Εκτός Greek Idol 2 Κοντόπουλος-Θεοδωράκη

Μπορεί στο Greek Idol 2 η θέση της παρουσιάστριας να παραμένει στη Ρούλα Κορομηλά αλλά στην κριτική επιτροπή έχουμε ήδη τις πρώτες αποχωρήσεις με Θεοδωράκη και Κοντόπουλο να αποτελούν παρελθόν από την κριτική επιτροπή.

Ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος αποφάσισε να αποχαιρετήσει το τάλεντ σόου καθώς σκοπός του είναι να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπά και είναι η δουλειά του: η μουσική.

Ο γνωστός συνθέτης, όμως, δεν είναι ο μόνος που αποχωρεί από την κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου καθώς το ίδιο κάνει και η Μάρω Θεοδωράκη. Η ίδια ενημέρωσε πως η απόφαση αυτή είναι κοινή μεταξύ εκείνης και του καναλιού.

Σταθεροί πάντως παραμένουν στην επιτροπή οι Πέτρος Κωστόπουλος και Κώστας Καπετανίδης την ώρα που οι υπεύθυνοι του Alpha αναζητούν τους αντικαταστάτες των δύο κριτών που αποχωρούν.

Δείτε το βίντεο....
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο "Αρνι" και τα Megaλα τούβλα των... 25.000 ευρώ

Γρηγόρης Αρναούτογλου εναντίον... τούβλων. Οχι ενός, αλλά δέκα τούβλων και μάλιστα 25.000 ευρώ αξίας το καθένα. Την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν ο «Αρνι». Μπορεί να απουσίασε έναν χρόνο από την τηλεόραση, αλλά είναι έτοιμος να τα δώσει όλα!

Μαζί με τα στελέχη του Mega μελετά διάφορα concepts τηλεπαιχνιδιών για να αποφασίσουν από κοινού ποιο είναι το καλύτερο. Αυτό που τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το «The Million Pound Drop», ένα τηλεπαιχνίδι που μοιράζει 250.000 ευρώ στους παίκτες του και είναι γνώσεων, αλλά και... τζογαδόρικο!

Στην αρχή του παιχνιδιού ο παίκτης παίρνει δέκα τούβλα, αξίας 25.000 ευρώ το καθένα. Ο παρουσιαστής τον ρωτά και εκείνος ποντάρει στη σωστή, κατά τη γνώμη του, απάντηση. Αν κάνει λάθος, χάνει και τα χρήματα και... πάμε γι’ άλλον! Το καινούργιο αυτό τηλεπαιχνίδι είναι γρήγορο και με πολλή αγωνία. Ο παρουσιαστής θα προσπαθεί να βοηθά τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι του Mega για να φύγουν κατά 250 χιλιάδες ευρώ πλουσιότεροι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», τίποτε ακόμη δεν έχει κλείσει οριστικά αφού ο Γρηγόρης «φιλτράρει» στο μυαλό του διάφορα παιχνίδια. Τις επόμενες μέρες και μετά από συσκέψεις με τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων θα αποφασιστεί τι θα επιλέξουν, αν, δηλαδή, θα πάνε για τα «τούβλα» ή θα αφήσουν τον Αρναούτογλου να «χτίσει» ένα δικό του τηλεπαιχνίδι!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ Espresso 

O Ζακ Ιακωβίδης στο PIANO-ΠΙΑΝΟ!!!


Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 19.00 (μετά το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων)" PIANO-ΠΙΑΝΟ" με τη Τζέφη-Σοφία Ζαχαροπούλου στον BLUE SKY TV ! 

Εκλεκτός καλεσμένος ο σπουδαίος Μαέστρος της Ελληνικής Μουσικής με τις ατέλειωτες επιτυχίες Ζακ Ιακωβίδης!! 

Μπορείτε να το δείτε όπου κι αν βρίσκεσθε στο http://www.facebook.com/l/b91b0Y9kYoMN1bBcccA9gxWHsUQ;www.blueskytv.gr να τηλεφωνήσετε , να τραγουδήσετε όλοι μαζί και να κερδίσετε ΔΩΡΑ!!

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός, Άρης, ΑΠΟΕΛ και Εθνική Ελλάδος στην τηλεόραση του ΟΤΕ

Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις Άρη, Ολυμπιακού και ΑΠΟΕΛ στον 3ο προκριματικό γύρο τουEuropa League αλλά και το πρώτο φιλικό της Εθνικής ποδοσφαίρου στην μετά-Ρεχάγκελ εποχή, έρχονται αποκλειστικά και ζωντανά στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV!

Η νέα σεζόν ξεκινάει με ευρωπαϊκές προκλήσεις για «κίτρινους» και «ερυθρόλευκους», που «διψούν» για διάκριση στα γήπεδα της Πολωνίας και του Ισραήλ.

O Άρης ταξιδεύει στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας και στο μακρινό Μπιάλιστοκ, όπου την Πέμπτη 29 Ιουλίου, αναζητάει με πάθος και δύναμη, ένα θετικό αποτέλεσμα για σοβαρή υποθήκη πρόκρισης, εν’ όψει της ρεβάνς.

Στο Τελ Αβίβ μια εβδομάδα μετά, την Πέμπτη 5 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός αποκαλύπτει τα νέα του μεγάλα αποκτήματα και φιλοδοξεί να προσπεράσει τη Μακάμπι, στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στα play-off της διοργάνωσης.
Στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, την ίδια ημέρα στην Τσεχία, τοΑΠΟΕΛ κοντράρεται με τη Γιάμπλονετς 97, με το Conn-x TV να καλύπτει ζωντανά και αποκλειστικά την προσπάθεια της κυπριακής ομάδας.

Επιπλέον, το Conn-x TV εξασφάλισε τα δικαιώματα αποκλειστικής τηλεοπτικής μετάδοσης, τουπρώτου φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδος για τη νέα σεζόν. Εν’ όψει του «μαραθωνίου» των προκριματικών αγώνων για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, ο Φερνάντο Σάντος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής με αντίπαλο τη Σερβία την Τετάρτη 11 Αυγούστου στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:


UEFA Europa League 3ος προκριματικός γύρος:
Ημερομηνία
Αγώνας
Ώρα
Κανάλι
29/7/10
Jagiellonia Bialystok - Άρης
21:45
Conn-x TV Sport1
5/8/10
Maccabi Tel Aviv -Ολυμπιακός
21:00
Conn-x TV Sport1
5/8/10
FK Jablonec 97 - ΑΠΟΕΛ
21:00
Conn-x TV Sport2

Φιλικά Εθνικών Ομάδων:
Ημερομηνία
Αγώνας
Ώρα
Κανάλι
11/8/10
ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
21:30
Conn-x TV Sport1
Σημείωση: Οι ώρες έναρξης, είναι πιθανόν να διαφοροποιηθούν, από τις διοργανώτριες των αγώνων.

Η «Νόρα» από τα «Μυστικά της Εδέμ» αποκαλύπτεται


Η Αντιγόνη Δρακουλάκη γνωστή από το ρόλο της ως «Νόρα» στην καθημερινή επιτυχημένη σειρά του Mega, «Τα Μυστικά της Εδέμ», μπορεί να απολαμβάνει αυτόν τον καιρό τις διακοπές της, όμως όπως η ίδια λέει ανυπομονεί να αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα…

Το μυστικό της επιτυχίας των «Μυστικών της Εδέμ» είναι για την ηθοποιό «ο Γιώργος Κυρίτσης και η Έλενα Ακρίτα που έχουν γράψει αυτό το εκπληκτικό κείμενο και φυσικά όλοι οι σκηνοθέτες, όλο το team, το κανάλι, που έχουν κουραστεί κι έχουν υποστηρίξει αυτή τη δουλειά. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έχοντας θετική ενέργεια και αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για μία συλλογική δουλειά».

Τι όμως την δίδαξε αυτή η συνεργασία;;; «Με δίδαξε ότι οι πραγματικά ευφυείς είναι και γενναιόδωροι. Οι πραγματικά ταλαντούχοι είναι εν τέλει ακομπλεξάριστοι. Είναι συγκηνητικό το πώς η παρατήρηση του καθενός συζητιέται. Καμία κουβέντα ή λέξη δεν πέφτει κάτω. Δίνεται σημασία σε όλα και σε όλους, όλοι έχουν λόγο, η δημιουργία αγκαλιάζεται και είναι σχεδόν μαγικό το πώς αυτή μεταλλάσσεται και προκύπτει η έκπληξη».

Η Αντιγόνη όμως μας αποκαλύπτει τα στοιχεία που αγαπά στη «Νόρα»… «Στην Νόρα αγάπησα το ότι είναι έξυπνη, αυτοδημιούργητη, ακομπλεξάριστη. Έχει μπρίο και κότσια». Η Αντιγόνη θεωρεί πως ο ρόλος που υποδύεται, είναι δικός της άνθρωπος και όπως χαρακτηριστικά λέει τον «πονάει». «Συχνά μας ακούνε στα γυρίσματα να μαλώνουμε με τον Παναγιώτη και ο καθένας μας να υπερασπίζεται με πάθος και εμμονή τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα που υποδύεται, θεωρώντας ότι η αντίδρασή του είναι απόρροια της ακραίας συμπεριφοράς του άλλου».

Τέλος η ηθοποιός μας μιλάει και για τη σχέση «Λουκά-Νόρας». «Από τη μία υπάρχει έντονος ερωτισμός, που έχε περάσει από διάφορα… χρώματα, και από την άλλη θεωρώ ότι έχουν όντως κάτι κοινό. Είναι από την ίδια πατίνα».

Όσο για το μότο της…«Όλα είναι εφήμερα»… Αυτή η έκφραση δεν την μελαγχολεί την Αντιγόνη. Ίσα ίσα… Την κάνει να «μπαίνει στο καινούργιο με τη χαρά και την αχόρταγη διάθεση του παιδιού για παιχνίδι»!!!

Πηγή: Τηλέραμα

Έτοιμη τηλεταινία για τα «Μυστικά της Εδέμ»


Των φρονίμων τα παιδιά πριν… πεινάσουν μαγειρεύουν. Τη συμβουλή αυτή ακολούθησαν και η Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση ολοκληρώνοντας το σενάριο της τηλεταινίας που θα ανοίξει τον τρίτο και τελευταίο κύκλο των «Μυστικών της Εδέμ» στις 19 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, έχουν γράψει και τα εννέα πρώτα επεισόδια της σειράςαφού με το φετινό φινάλε οι δυο σεναριογράφοι όχι μόνο δεν σήκωσαν κεφάλι αλλά «έπεσαν με τα μούτρα» στη συγγραφή των πρώτων επεισοδίων του τρίτου κύκλου.

Έτσι, όσο οι ηθοποιοί του επιτυχημένου σίριαλ έκαναν διακοπές και βουτιές ανά της Ελλάδα Ακρίτα και Κυρίτσης δούλευαν πυρετωδώς. Επειδή όμως γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος, το συγγραφικό δίδυμο θα πάει διακοπές από Αύγουστο σε αντίθεση με τους πρωταγωνιστές της σειράς που από Τρίτη 17 Αυγούστου θα πρέπει να έχουν επιστρέψει για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου.

Μένει λοιπόν να δούμε από χειμώνα τι «καρπούς» θα αποδώσουν οι κόποι της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση που απ΄ότι λέγεται έκαναν τα… καλυτερότερα με την ομάδα τους για να μας απογειώσουν όσο ποτέ!

Πηγή: ΤV ZAΠΙΝΓΚ

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

«Food and the city» στο Mega


Δεν μας έφτανε το «Sex and the city»,που το είδαμε και το ξαναβλέπουμε ως σήριαλ, ταινία, τσόντα (με την Ντούβλη) και παραλλαγή του θα δούμε ως... ριάλιτι αλλά και ως εξελληνισμένο σήριαλ. Τώρα έχουμε και το... «Food and the city», το οποίο πάντως καμία σχέση δεν θα έχει με την Κάρι και τις φίλες της πέραν του... τίτλου.

Τι είναι το «Food and the city»; Η νέα εκπομπή μαγειρικής που ετοιμάζει το Mega, το οποίο φαίνεται ότι δεν θέλει να καθίσει μόνο με το «Master Chef» που θα παρουσιάσει η Ευγενία Μανωλίδου. Έτσι, ήδη ξεκλινησε γυρίσματα και άλλη εκπομπή μαγειρικής για το κανάλι με αυτόν, έχοντας αυτόν τίτλο και κεντρικό παρουσιαστή τον Βασίλη Καλλίδη, σεφ του«Όμορφου Κόσμου».

Όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ του ο «Ελεύθερος Τύπος», σε κάθε επεισόδιο της νέας εκπομπής θα μαγειρεύει με τη βοήθεια του σεφ και ένας επώνυμος. Σκηνοθέτης της εκπομπής ανέλαβε ο Κώστας Αυγέρης, που έχει την εμπειρία του «Μπουκιά και συχώριο» του Ηλία Μαμαλάκη. Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει τα πρώτα γυρίσματα σε Πλάκα, Μοναστηράκι και τα στέκια του Ψυρρή...

Ξεκίνησαν οι οντισιόν του Χ-Factor 3

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του X-Factor 3 και σύσσωμη η ομάδα των κριτών που παραμένει ίδια με πέρυσι ταξίδεψε στην Κύπρο για τις οντισιόν οι οποίες θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι ώστε να είναι όλα έτοιμα από Σεπτέμβριο.

Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Λεβέντης, Νίκος Μουρατίδης και Γιώργος Θεοφάνους παραμένουν κοινή ομάδα στην κριτική επιτροπή του talent-show με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Σαν να μην πέρασε μια μέρα λοιπόν για το X-Factor που όπως δήλωσε και η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Όταν κάτι είναι επιτυχημένο δεν χρειάζεται αλλαγή. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε χαρούμενοι».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Λεβέντης που αν και επιμένει και αυτός στην παλιά καλή και δοκιμασμένη συνταγή, αναφέρει ότιθα γίνουν κάποιες αλλαγές στη συμμετοχή του Σάκη και των κριτών που θα κάνουν το show πιο ενδιαφέρον. Άλλωστε όπως δηλώνει και ο ίδιος: «Ψάχνω τοstar qualityτων παιδιών και φέτος θα παλέψω να είμαι νικητής».

Όσο για τους δυο «κακούς» της κριτικής επιτροπής, τον Γιώργο Θεοφάνους και τονΝίκο Μουρατίδη, φαίνεται πως μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνεαφού όπως δήλωσε ο συνθέτης: «Θα μου έλειπε πολύ ο Μουρατίδης αν δεν ήταν στην κριτική επιτροπή. Πάμε να σκίσουμε».

O Nίκος Μουρατίδης από την άλλη μας προϊδεάζει να περιμένουμε «κόντρες» με τον Γιώργο θεοφάνους από τη νέα σεζόν αφού όπως λέει και ο ίδιος: «Με τον Θεοφάνους δεν θα συμφωνήσω ποτέ. Μας χωρίζει μια άβυσσος. Άλλωστε χωρίς διαφωνία είναι «σούπα».Απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν εκτός X-Factor, ο Νίκος Μουρατίδης απαντά αφοπλιστικά: «Δεν γίνεται X-Factor χωρίς εμένα. Ή θα άλλαζε όλη η ομάδα ή κανείς».

Τα παρασκήνια του τρίτου X-Factor θα τα παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιανός και η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των κριτών…

Οι «Αληθινές Νοικοκυρές» στον ΑΝΤ1


Το ριάλιτι-σόου-ντοκιμαντέρ «Αληθινές Νοικοκυρές» ήταν αρχικά το «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε δυο κανάλια τον Alpha και το Mega. Τελικά όμως ο ΑΝΤ1 ήρθε να τους πάρει τη μπουκιά μέσα από το στόμα και τελικά το δημοφιλές πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Επίδοξες νοικοκυρές δεν θα είναι άλλες από τιςΧριστίνα Παππά, Αννίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου και Τζο Τόγκου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε δυο εβδομάδες περίπου ώστε το ριάλιτι να βγει στις οθόνες μας κάπου στονΟκτώβρη. Στο επεισόδιο αυτό οι πρωταγωνίστριες συναντιούνται σε highεστιατόριο όπου συζητούν τα όσα πέρασαν τις προηγούμενες ημέρες, στιγμιότυπα που οι τηλεθεατές θα μπορούν να δουν μέσω flashback.

Οι «Νοικοκυρές» θα προβάλλονται μια φορά την εβδομάδακαι η κάμερα θα τις ακολουθεί σε κάθε τους κίνηση. Οι οικογενειακές στιγμές θα αποτελούν το ατόφιο ριάλιτι μέρος της εκπομπής όπου οι κυρίες θα έχουν μικροτσακωμούς με τους συζύγους.

Πάντως ο Alphaδεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα αφού μπορεί να έχασαν στις λεπτομέρειες το originalφορμάτ αλλά αυτό δεν τους απαγορεύει να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή η οποία πιθανολογείται πως θα έχει τον αρχικό τίτλο«Real Housewives of Kolonaki».

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Ανακοινώθηκε το πάνελ του «Κους κους το μεσημέρι»


Ανακοινώθηκε σήμερα με δελτίο τύπου η σύνθεση της εκπομπής του Alpha«Κους Κους», για την οποία σας είχε ενημερώσει το star.gr πριν από 25 μέρες.

Έτσι λοιπόν, για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Κους κους θα επιστρέψει την νέα τηλεοπτική σεζόν, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.

Η ομάδα που θα στηρίζει την εκπομπή θα είναι οι, Νάσος Γουμενίδης, Ρούλα Χάμου, Δημήτρης Παπανώτας, Θανάσης Κουμπαρούδης και Βάσω Κολυδά.

O Θοδωρής Προκοπίου PIANO-ΠΙΑΝΟ"


Τρίτη 27 Ιουλίου στις 19.00 (μετά το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων)" PIANO-ΠΙΑΝΟ" με τη Τζέφη-Σοφία Ζαχαροπούλου στον BLUE SKY TV ! 

Εκλεκτός καλεσμένος ο αγαπημένος μας ηθοποιός Θοδωρής Προκοπίου! Μπορείτε να το δείτε όπου κι αν βρίσκεσθε στο www.blueskytv.gr να τηλεφωνήσετε, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να κερδίσετε ΔΩΡΑ!!

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Δανδουλάκη: «Ο κόσμος έχει ανάγκη το μελό»



Προαγγέλλοντας ότι η Κάτια που υποδύεται στο σίριαλ «Η ζωή της άλλης» θα αλλάξει από τη νέα σεζόν, η Κάτια Δανδουλάκη δηλώνει «κολλημένη» με το τούρκικο σίριαλ «Χίλιες και μία νύχτες» και εξομολογείται ότι δε θεώρησε ποτέ δεδομένα την επιτυχία, τη φιλία και τον έρωτα!

Σχολιάζοντας ότι η υπερκόπωση της έκανε… μερικό καλό καθώς ξεκουράστηκε για ένα μήνα, η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξη της στο 7μέρες TV καταγράφει την εκτίμηση της ότι η αλλαγή ώρας προβολής στο σίριαλ «Η ζωή της άλλης» ήταν εσφαλμένη: «Δεν παίρνεις στα καλά καθούμενα μια επιτυχία σε ορισμένη ώρα και τη μετακινείς σε άλλη ζώνη. Νομίζω το κανάλι το έκανε από λόγους εξαναγκασμού. Πάντως, είναι γεγονός πως άλλη η φιλοσοφία του περιεχομένου για τις 9 το βράδυ και άλλη το απόγευμα».

Αναφερόμενη στη σειρά «Η ζωή της άλλης», η δημοφιλής ηθοποιός υπογραμμίζει ότι στη νέα σεζόν θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις στο σίριαλ: «Νομίζω ότι τη δεύτερη χρονιά θα έχουμε αρκετές αλλαγές και ειδικότερα στο ρόλο της Κάτιας και γενικότερα στο σίριαλ. Συγκεκριμένα, στο ρόλο της Κάτιας θα υπάρχει ενδιαφέρον στην εξέλιξη που θα εξελίσσεται σκαλί-σκαλί».

Η Κάτια Δανδουλάκη, με την μεγάλη της εμπειρία σε θέατρο και τηλεόραση, υπογραμμίζει ότι στη ζωή της πάλεψε για αν πετύχει όσα κατάφερε: «Ποτέ μου δε θεώρησα δεδομένα φιλία, έρωτα και επιτυχία. Πάλεψα και διεκδίκησα όσα τελικά μου έδωσε η ζωή».

Σχολιάζοντας την άνευ προηγουμένου επιτυχία του τούρκικου σίριαλ «Χίλιες και μία νύκτες» που προβάλλεται στη χώρα μας, η δημοφιλής ηθοποιός αναρωτιέται «τι είναι ακριβώς η τούρκικη σειρά που παρακολουθούν τώρα όλοι με πάθος;» και συνεχίζει: «Μια σειρά αισθητικής του ’70, ένα ωραίο μελό με πάρα πολύ ωραίους ηθοποιούς και εξαιρετική παραγωγή. Και το γεγονός είναι ένα: Ο κόσμος δε μπορεί να ζήσει χωρίς μελό. Η καραμέλα του παραμυθιού είναι η ωραιότερη καραμέλα για να κοιμάσαι και να ονειρεύεσαι».

Ωστόσο δεν παραλείπει να εξομολογηθεί πως και η ίδια… κόλλησε βλέποντας ένα επεισόδιο της τούρκικης σειράς: «Το είδα μια-δυο φορές και έπαθα ζημιά, κόλλησα. Κατάλαβα γιατί το θέλει ο κόσμος: υπάρχει ρομάντζο».

Σαμοΐλης: «Θολώνει το μυαλό από τα χρέη»



Σαν από μηχανής θεός «υπόσχεθηκε» με την εκπομπή του «Για λογαριασμό σας» να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Άλλοι τα κατάφεραν άλλοι όχι. Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 5.000 για το πρώτο κύκλο της εκπομπής και ο Νίκος Σαμοΐλης, δημοσιογράφος στο επάγγελμα με εξειδίκευση τα χρηματοοικονομικά, ανέλαβε το δύσκολο έργο να βγάλει τους ανθρώπους αυτούς από το οικονομικό τους αδιέξοδο.

Ειλικρινής ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη του στο TV Έθνος ότι «με στενοχωρεί να βλέπω ότι χιλιάδες συνάνθρωποι μου πρέπει να βγουν στην τηλεόραση για να λύσουν τα προβλήματα τους. Από την άλλη όμως τι να κάνουν; Μακάρι να υπήρχε ένας κρατικός φορέας να αντικαταστήσει το έργο που κάνω εγώ και ας μην είχα δουλειά».

 Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που ο ίδιος δε θέλησε να μάθει τις αιτήσεις για την εκπομπή για τη νέα σεζόν: «Στον πρώτο κύκλο της εκπομπής είχαμε περισσότερες από 5.000 αιτήσεις. Φανταστείτε πόσες θα έχουμε τώρα.Ζήτησα από την παραγωγή να μην με ενημερώσει πόσες είναι οι αιτήσεις φέτος».

Στην αρχή της εκπομπής ο παρουσιαστής δηλώνει ότι εκπλαγόταν και ο ίδιος όταν έβλεπε ανθρώπους να ζητούν τη βοήθεια του και να μην έχουν καν μια συνολική άποψη των χρεών τους: «Έλεγα και εγω “μα είναι δυνατόν”; Κατάλαβα όμως στην πορεία ότι τα χρέη κυριολεκτικά σου θολώνουν το μυαλό. Όταν ο άλλος δεν έχει τα προς το ζην, το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει πρόσθεση των χρεών του».

4 δισεκατομμύρια κάτοικοι παρακολούθησαν το Μουντιάλ



Στοιχεία για την τηλεθέαση του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής έδωσε στη δημοσιότητα η «Columbus media», βασιζόμενη σε πληροφορίες που έδωσαν ανταποκριτές της από 24 χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα.

Όπως επισημαίνεται στην έρευνα,περισσότερα από τέσσερα δισεκατομμύρια κάτοικοι σε όλο τον πλανήτη παρακολούθησαν έστω και έναν αγώνα του Μουντιάλ, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση της διοργάνωσης να είναι κατά 4% αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη του 2006 στην Γερμανία. Την κορυφαία τηλεθέαση είχε φυσικά ο τελικός της 11ης Ιουλίου στο Soccer City του Γιοχάνεσμπουργκ ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία, τον οποίο υπολογίζεται ότι είδαν ζωντανά σχεδόν δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των τηλεθεατών συγκέντρωσαν κατά σειρά οι ομάδες της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ουρουγουάης και της Βραζιλίας. Ειδικά στη χώρα μας, τη μεγαλύτερη τηλεθέαση είχε ο αγώνας Ελλάδας – Αργεντινής τον οποίο είδαν σχεδόν 2,5 εκατ. έλληνες, με αποτέλεσμα να μείνει στην δεύτερη θέση ο τελικός Ισπανία – Ολλανδία με 2,1 εκατ. ευρώ και στην τρίτη θέση η πρεμιέρα της Ελλάδας με τη Νότιο Κορέα, την οποία είδαν κάτι παραπάνω από 2 εκατ. συμπατριώτες μας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σε σύγκριση με άλλες ενδιαφερόμενες χώρες, το ενδιαφέρον στην Ελλάδα ήταν περιορισμένο. Έτσι, τον αγώνα Ελλάδας – Αργεντινής, που όπως προαναφέρθηκε ήταν ο κορυφαίος σε τηλεθέαση στη χώρα μας και προβλήθηκε σε ώρα prime time (με ώρα έναρξης 9.30μμ), υπολογίζεται ότι τον είδε ένας στους τέσσερις πολίτες, δηλαδή το 24,5%. Αντιθέτως τον ίδιο αγώνα είδε στην Αργεντινή το 34,6% του πληθυσμού, παρόλο που εκεί ήταν νωρίς το μεσημέρι.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ο Τσαρούχας θα ζήσει το δικό του «Κάρμα»


Στην σειρά του Ant1 «Κάρμα» θα εισβάλλει ο Πασχάλης Τσαρούχας φέρνοντας τα πάνω κάτω!!!

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ορέστη Χρονόπουλο, έναν επιχειρηματία που έχει στα χέρια του το 35% της επιχείρησης, ιδιοκτήτης της οποίας ήταν ο Δημήτρης (Σαράντος Γεωγλέρης) πριν πεθάνει.

Ο Ορέστης πέρα από αυτό όμως, πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο και στην εύρεση του γιού της Σμαράγδας και του Ηρακλή.. Η σειρά έχει προγραμματιστεί για πέντε ακόμα επεισόδια.

Σούρτα - φέρτα στην TV!!!

Η μια τηλεοπτική σεζόν τελείωσε, η άλλη αρχίζει και τα πρόσωπα της tv -μεταξύ μπάνιου και διασκέδασης- βρίσκονται σε συζητήσεις.

Άλλοι προετοιμάζονται και άλλοι ψάχνουν στέγη!

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε Alpha, ηΔούκισσα Νομικού έμεινε Mega, αφού όπως σας είχαμε πει ο σταθμός ήθελε να την κρατήσει. Εκτός από το νέο reality του Μεγάλου Καναλιού, «Just the two of us», στο οποίο θα βρίσκεται, δεν αποκλείεται να την δούμε και στο πρωινό!!!

Όχι σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως πέρυσι, αλλά με δική της στήλη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Παρόλο που ακούστηκε ότι ο Νίκος Παπαδάκης θα συμπαρουσιάσει με την Μπέττυ Μαγγίρα το «Exclusive» στον Alpha, δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η φήμη που θέλει την Ράνια Θρασκιά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο Αnt1 το αρνείται, αλλά  η αναμέτρηση με την πρώην κολλητή της, Σίσσυ Χρηστίδου, που θα εκπέμπει απέναντι, αποτελεί μια πρόκληση…

 Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τα τελευταία μιντιακά νέα στο βίντεο που ακολουθεί…

«Σπάνε» και τα σερβικά μηχανάκια τηλεθέασης οι «Χίλιες και Μία Νύχτες»


Μεγάλη επιτυχία καταγράφει η τούρκικη σειρά Χίλιες και Μία Νύχτες (Binbir Gece) στη Σερβία, όπου έχει καθηλώσει 1,3 εκατ. τηλεθεατές. 

Η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα, όπου προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, φέτος το καλοκαίρι μετά από μια πετυχημένη προβολή τον χειμώνα από το ΜΑΚΕΔOΝΙΑ  TV.

Σημαντικά είναι τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει το σίριαλ και στη χώρα μας, όπου προβλήθηκε το χειμώνα και τώρα σε επανάληψη. Μεγάλη επιτυχία έχει καταγράψει επίσης στο Αζερμπαϊτζάν, τη Βουλγαρία, το Κουβέιτ, την ΠΓΔΜ και τη Ρουμανία.

Όπως αναφέρει σε σχετικό τηλεγράφημά του το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Anadolu", το τουρκικό σίριαλ προβάλλεται τις καθημερινές, με σερβικούς υπότιτλους, σε ιδιωτικό σερβικό τηλεοπτικό δίκτυο, με επαναλήψεις των επεισοδίων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Οι Σέρβοι έχουν δημιουργήσει ομάδα 30.000 φαν στο Facebook, όπου ανταλλάσσουν απόψεις για τη σειρά ενώ είναι πολύ «της μόδας» στη χώρα να έχεις ήχο κλήσης στο κινητό τη μελωδία του τραγουδιού του σίριαλ.
Enhanced by Zemanta

Piano-πιάνο με την Τζέφη-Σοφία Ζαχαροπούλου

Ψυχαγωγική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY η οποία μεταδίδεται καθημερινά από Τρίτη έως και το Σάββατο αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων των 18:00.

Την εκπομπή παρουσιάζει η Τζέφη-Σοφία Ζαχαροπούλου. Σας κρατάμε ευχάριστη συντροφιά με πρόσωπα από το χώρο της showbiz καθώς και με ενδιαφέροντα θέματα και όλα αυτά με πολλή μουσική.

Στη διάρκεια της εκπομπής οι τηλεθεατές μπορούν να επικοινωνούν, να τραγουδούν, να παίζουν και να κερδίζουν δώρα! Μπορείτε να μας βλέπετε από όπου κι αν είστε στο www.bluesky.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...