Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Το «καρφί» της Γερμανού για τον Alpha

Ντιν νταν καμπανάκια χτύπησαν στην σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, που πέταξε μια ωραιότατη ταβανόπροκα στο κανάλι της με αφορμή μια έρευνα που διάβασε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Λίγο αργότερα δε, χόρεψε με την Σίσσυ Χρηστίδου «τραβάω σε όλα μια κόκκινη γραμμή»... Πόσο τυχαίο πια; Όλα άρχισαν όταν ο Σταματόπουλος διάβασε ολλανδική έρευνα σύμφωνα με την οποία όταν η ουροδόχος κύστη είναι στα όριά της παίρνουμε σωστότερες αποφάσεις! Παίρνοντας ως παράδειγμα την Ναταλία Γερμανού, της συνέστησε να υπογράφει τα συμβόλαιά της με την κύστη της γεμάτη.

«Θα πεις στον Γερμανό: στάκα, θα πάρω το συμβόλαιο, θα πάω στην τουαλέτα και μετά θα δω τι θα κάνω με τις υπογραφές μου», είπε ο Σταματόπουλος.

Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θέμης Γεωργαντάς εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την έρευνα, με την Ναταλία να πετά το «καρφί».

«Αυτή η έρευνα συμφέρει τους εργοδότες όχι τους εργαζόμενους», είπε η Ναταλία, ο Θέμης εξέφρασε τις αμφιβολίες του λόγω του ότι είναι... ολλανδική και η παρουσιάστρια βρήκε την αφορμή που έψαχνε: «μήπως είναι του RTL η έρευνα;», ρώτησε!

Μωρέ τι ταβανόπροκα είναι αυτή πρωινιάτικα; Και να σκεφτείς πως η Ναταλία -όπως η ίδια έχει δηλώσει- δεν έχει κάνει ούτε καν συζήτηση με το κανάλι για το τι μέλλει γενέσθαι...

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια πήρε την Σίσσυ Χρηστίδου από το χέρι και χόρεψαν χασάπικο: «σήκω να χορέψουμε, έχω ντέρτια» της είπε, όσο από τα ηχεία ακουγόταν Νατάσσα Θεοδωρίδου και οι υπόλοιποι χτυπούσαν παλαμάκια.

Αν το «τραβάω λοιπόν σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή, σβήνω μια αγάπη που είχε λάθος διαδρομή» το χόρεψε για το κανάλι της, μόνο εκείνη ξέρει.

πηγή:gossip-tv.gr
Enhanced by Zemanta

"ΤΟ ΝΗΣΙ": TI ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΟ ΝΗΣΙ, την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA.



Ο Μανόλης κανονίζει με τον Αντώνη γλέντι στην Πλάκα. 
Η Φωτεινή καταλαβαίνει το ενδιαφέρον του Μανόλη για τη Μαρία, αλλά η Μαρία φαίνεται συγκρατημένη. Ο Μανόλης μιλά με ενθουσιασμό για τη Μαρία. 
Η 'Αννα προσπαθεί να κρύψει τη ζήλεια της για την αδελφή της. Ο Λευτέρης θεωρεί υπεύθυνη τη μητέρα του για το θάνατο του πατέρα του. 
Ο Παπαδημητρίου επιτίθεται στον Κυρίτση για τις παρενέργειες της προμίνης και τον προειδοποιεί για ακόμα μια φορά να σταματήσει. Οι εθελοντές όλο και λιγοστεύουν. '

Ερχεται γράμμα από την κυβέρνηση για να φύγει ο Κυρίτσης και να σταματήσουν οι δοκιμές της προμίνης. Ο Κυρίτσης φεύγει από το νησί. Ο Σταύρος και η Καλλιόπη βρίσκονται σε αδιέξοδο και το σκάνε από το νησί με τη βοήθεια του Δημήτρη.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Από απεργία σε απεργία στο Alter

Τη διενέργεια 24ωρης και 48ώρης διαδοχικής απεργίας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ για την Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου, και την Τετάρτη 9 Μαρτίου αντίστοιχα.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται και οι τεχνικοί του καναλιού που παρά τις διαβεβαιώσεις για διαπραγματεύσεις με επενδυτές δεν βλέπει το χρώμα του χρήματος.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Στικούδη... πιο σέξι Ελληνίδα του πλανήτη! (video)

Η Ελλάδα στην όγδοη θέση των πιο σέξι χωρών του κόσμου με... το σπαθί της Κατερίνας Στικούδη, του γνωστού μοντέλυ και παρουσιάστριας του MEGA STAR.

Σε ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγες μέρες για λογαριασμό γνωστού site με θέμα τις "πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη", η χώρα μας κατάφερε να εκτοπίσει πολλές άλλες χώρες που πραγματικά έχουν να επιδείξουν εντυπωσιακές γυναίκες...

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ SEXY ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Με σαραντάρια ξεκίνησε το 50 - 50

Με  σαραντάρια ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος από το 50 - 50 που κερδίζει, άλλη μια χρονιά το κοινό, τη στιγμή που η ΝΕΤ με την Eurovision έφτασε με το ζόρι στο 17,4 !

Η πρεμιέρα ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη , αν και η "Ζωή της Άλλης" με το 55,3 φαίνεται να μην παραδίδει , με τίποτα, τα σκήπτρα της!

Παράλληλα οι εξελίξεις συνεχίζονται στην «Εδέμ» και μια ημέρα πριν τον πολυσυζητημένο γάμο της «Νόρας» με το «Λουκά» η τηλεθέαση χτύπησε για μια ακόμη φορά «κόκκινο».

Ας δούμε αναλυτικά τα νούμερα της AGB για χθες, Τετάρτη 2/3

Πρωινή Ενημέρωση


Mega  Κοινωνία ώρα Mega 19,3

Ant1 Καλημέρα Ελλάδα  33,4

Star
Πρωινή Μελέτη 10,6

Alpha
Πάνω στην ώρα 6,2

Net
Πρωινή ενημέρωση 12,4

Skai Πρώτη γραμμή 9,9


Πρωινή Ψυχαγωγία


Mega Πρωινό mou 21,4

Ant1 10 με 1 μαζί  18,5

Alpha
Καφές με την Ελένη 13,7

Net
Συμβαίνει τώρα 7,9

Skai
Σκάι τώρα  8,1


Μεσημεριανά

Star Super Star  10,1

Alpha Κους κους το μεσημέρι  10,5

Alter
Πολύ μπλα μπλα 8,7


Απογευματινές εκπομπές


Star   Αξίζει να το ζεις 14,5

           Φώτης Μαρία, live 5,8

Alpha 
Δέστε τους 9

Alter   Όσο υπάρχουν άνθρωποι 13,8

           That’s life 4,8

Απογευματινές σειρές – τηλεπαιχνίδια

Mega 
Patty  18,4

           Τα μυστικά της Εδέμ 44,6

Ant1
Ασημένια φεγγάρια 28,9

          Deal  12,6

Alpha
Οικογενειακές ιστορίες 24,8

            Κάτι ψήνεται 19,7


Κεντρικά δελτία ειδήσεων

Mega  28,4
Ant1
13,1
Alter
  20,8
Star 6,8
Alpha
14
Net
4,5


Βραδινή ζώνη


Mega 
     Η ζωή της άλλης 55,3
              Πενήντα Πενήντα 39

Alpha 
   Για λογαριασμό σας  15
             Σπίτι από την αρχή 9,2
             Οικογενειακές Ιστορίες (Ε) 14
            
Ant1 
    Με το δεξί  11,1
            Steps 10,3
            Ράδιο Αρβύλα 22,2

Net      Εurovision (Εγχώριος τελικός) 17,4

Η Πάττυ έστησε τον Δήμο Ξάνθης, για να είναι η “Βασίλισσα” του Καρναβαλιού

Η δημοφιλής Πάττυ έστησε τελικά τον Δήμο της Ξάνθης που της έκανε πρόταση να είναι η “Βασίλισσα” του Καρναβαλιού της πόλης την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. 
 
Έτσι τώρα οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων προσπαθούν να καλύψουν το κενό και υπόσχονται ότι τελικά θα βρουν το πρόσωπο – έκπληξη που θα ικανοποιήσει όλους όσους θα βρεθούν στην πόλη της Ξάνθης για να παρακολουθήσουν την μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού!

http://www.kazantv.gr/

Η Λαμπίρη προανήγγειλε... την εγκυμοσύνη της!

Φαίνεται πως η πρόσφατη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή για το αν και κατά πόσο μία εγκυμοσύνη ανεβάζει τα νούμερα τηλεθέασης, έκανε τη Χριστίνα Λαμπίρη να προβληματιστεί.

Ο ντόρος που ακολούθησε τις δηλώσεις Βανδή με τη Μενεγάκη να απαντά ότι "δεν μπορεί να γίνεται μία γυναίκα... μάνα για τα νούμερα», άνοιξε την "όρεξη" της παρουσιάστριας του "Super Star", η οποία - μεταξύ σοβαρού κι αστείου - σχολίασε:

 «Ένα έχω να πω, θα ακολουθήσω τη συμβουλή της Δέσποινας Βανδή. Το είπε πάρα πολύ σωστά. Δέσποινα, έχεις δίκιο, είναι η τελευταία μου ελπίδα να ανεβάσω τα νούμερα. Θα μείνω έγκυος».

Και όλα αυτά τα είπε ζωντανά στην εκπομπή της! Λέτε να ετοιμάζει κάτι με το Θανάση ή να έχει ήδη ετοιμάσει;
markos.tv.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Οι... ωραίες της πρωινής ζώνης με τα "άσχημα" νούμερα!

Και οι τρεις είναι υπέροχες πραγματικά! Πανέμορφες γυναίκες που στέκονται με νάζι απέναντι από την κάμερα και... σαγηνεύουν το κοινό τους! Από νούμερα πως πάνε όμως; Συμβαδίζει η τηλεθέαση με την ομορφιά τους; Η αλήθεια είναι, λοιπόν, ότι το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται πεσμένες ακόμη και στα "αγαπημένα" τους νεανικά κοινά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι το φόρτε τους...
Από την άλλη, όμως, αν δει κανείς τη συνολική τους τηλεθέαση στις μεγαλύτερες ηλικίες, εκεί πραγματικά υστερούν δραματικά από τους υπόλοιπους: Η Μελέτη παρά την ιστορία του χωρισμού της σημειώνει μονοψήφια ποσοστά για πρώτη φορά, η... sexy Έλενα δεν κατάφερε ποτέ ουσιαστικά να "ξεκολήσει" από αυτά, ενώ και η "ωραία Ελένη" διανύει μία σχετικά μέτρια χρονιά!
Εμείς, πάντως, λατρεύουμε να τις... "χαζεύουμε"!
markos.tv

Η εκδρομή-έκπληξη του Γιώργου για τη Φαίη...


Το λαμπερό ζευγάρι απολαμβάνει τόσο την μεγάλη του επιτυχία στο "πρωινό mou" όσο και την... αναμονή του "πελαργού". Με δεδομένο ότι και χθες ήταν πάλι πρώτοι, με μεγάλη διαφορά από τους άλλους, αυτό που τους απασχόλησε ήταν τι θα κάνουν το τριήμερο. Ο Γιώργος ήθελε να οργανώσει μία εκδρομή-έκπληξη για την αγαπημένη του και επιδόθηκε σε ένα μαραθώνιο τηλεφωνημάτων, αλλά...
Τελικά επικράτησε η "λύση" του να μείνουν Αθήνα, για να μην ταλαιπωρηθεί η... γλυκιά μανούλα! Δεν πειράζει παιδιά, έχετε καιρό για εκδρομές, προηγείται το μωρό τώρα...
markos.tv.

Τα "ταξίδια" του Στέλιου Μάινα

Και συγγραφέας ο Στέλιος Μάινας! Ομως ο ίδιος αποποιείται αυτό τον τίτλο, αφού ο κύριος τρόπος με τον οποίο εκφράζεται είναι η υποκριτική. Τιμονιέρης στη Σπιναλόγκα, στο μάτι του κυκλώνα ύστερα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από αλλοδαπούς στη γειτονιά του στην πλατεία Βικτωρίας, επιστρέφει με το βιβλίο του «Τα φαινόμενα απατούν».

Ο Στέλιος Μάινας δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δημιουργεί. Πηγή έμπνευσής του αποτελεί πάντα η ίδια η ζωή και οι άνθρωποί της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ωχ, η μέση μου...

Η εκπομπή  «Όλα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 16:10 στο MEGA αναζητά τις αιτίες του πόνου στη μέση. 

Οι επιστήμονες  εξηγούν ποια λάθη κάνουμε στην καθημερινότητά μας και επιβαρύνουμε τη μέση μας και προτείνουν απλές και πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης αλλά και μετά από αυτή. 

Προσκεκλημένος  στο στούντιο, είναι ένας χειριστής ελικοπτέρων, ο οποίος εξηγεί πώς ξαφνικά ο πόνος της μέσης τον καθήλωσε και με ποίον τρόπο τον αντιμετώπισε. 

Η ομάδα της  εκπομπής διερευνά και παρουσιάζει  όλες τις μεθόδους για να ελέγξουμε  τον πόνο στη μέση. Συζητά με ειδικούς για τα χειρουργεία και την  πιθανή κατάχρηση που γίνεται  σε αυτά. 
Τέλος, η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, εξηγεί τη σημασία της εκγύμνασης των κοιλιακών και ραχιαίων μυών με σκοπό την πρόληψη των ατυχημάτων στη μέση.

H μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision! (6 VIDEOS)

The modern logo was introduced for the 2004 Co...Image via WikipediaΛίγες μόνο ώρες απέμειναν από τον ελληνικό τελικό της Eurovision! Ποιος άραγε από τους έξι υποψηφίους θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τη Γερμανία; Η απάντηση απόψε στις 22:00 από τη συχνότητα της ΝΕΤ στις 22.00, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (eurovision.ert.gr), καθώς και από την ERTworld.

Εκτός, λοιπόν, από τα Κόκκινα Χαλιά, τη Βαλάντω Τρύφωνος, τους Τριμητόνιο, την Αντιγόνη Ψυχράμη, το Λούκα Γιώρκα και τη Νίκη Πόντε, στη σκηνή θα δούμε και τους εκπροσώπους της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Μάλτας.Έτσι λοιπόν, στη σκηνή θα εμφανιστούν ο Χρίστος Μυλόρδος για την Κύπρο με το τραγούδι “Σαν άγγελος σε αγάπησα”, ο Glen Vella για τη Μάλτα με το τραγούδι “One Life” και η Poli Genova για τη Βουλγαρία με το τραγούδι “Na Inat”.

Απών από τον τελικό θα είναι τελικά ο περσινός μας εκπρόσωπος, Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος θα βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία λόγω επαγγελματικών ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τουλάχιστον, θα δούμε το «Opa» σε video! Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν έχει γίνει σχετική ανακοίνωση, αν και οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν ανάμεσά τους την Έλενα Παπαρίζου, το Φωκά Ευαγγελινό, τη Δάφνη Μπόκοτα και τη Ναταλία Γερμανού.
 ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 6 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΔΩ

Κάτια Δανδουλάκη : «Αν χρειαστεί θα σφουγγαρίσω και σκάλες»

Η Κάτια Δανδουλάκη σε μια αποκαλυτπική συνέντευξη στην Αφρ. Γραμμέλη τονίζει ότι «Αν χρειαστεί θα σφουγγαρίσω και σκάλες» ενώ η μεγάλη πρωταγωνίστρια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και σε τάλεντ σόου

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της «Ζωής της άλλης»;

«Ως το Πάσχα θα έχουν ολοκληρωθεί. Η σειρά όμως θα προβάλλεται ως το Μάιο και όχι μέχρι τον Ιούλιο όπως γινόταν συνήθως. Επίσης τα επεισόδια θα είναι τρία αντί για πέντε την εβδομάδα. Στόχος να προβληθούν τα υπόλοιπα τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο της επόμενης σεζόν. Είναι η γνωστή οικονομία που γίνεται πλέον. Μία σειρά έχει τα ίδια γυρίσματα, αλλά απλώνεται χρονικά η προβολή της για να καλυφθούν τα κενά του προγράμματος».
ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

30 Μαρτίου πρεμιέρα της εκπομπής «Άννα Βίσση- όσο έχω φωνή»

Αννα Βίσση - Anna Vissi live @ Athinon ArenaImage by kyprisathina via Flickr
Μετά από πολλές ώρες γυρίσματος αλλά και αρκετές περιπέτειες η Άννα Βίσση είναι έτοιμη να βγει on air.

Επίσημα πια μετά από ανακοίνωση του Alpha η εκπομπή «Άννα Βίσση- όσο έχω φωνή» θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 10 το βράδυ. 

Σύμφωνα μάλιστα με τον Κριστόφ Μάινους πρόκειται για ένα καλό και πρωτότυπο project που ακόμα όμως δεν έχουν αποφασίσει αν θα ολοκληρωθεί σε δέκα ή δώδεκα επεισόδια.
Enhanced by Zemanta

Η «Λωξάντρα» επιστρέφει στην TV

Αναμφισβήτητα, η «Λωξάντρα» είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
 
Η σειρά, που βασίστηκε στο βιβλίο της Μαρίας Ιορδανίδου έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ το 1980 και περιέγραφε τη ζωή των Ελλήνων στη Σμύρνη πριν από τον ξεριζωμό τους, μέσα από την καθημερινότητα της Λωξάντρα, την οποία υποδύθηκε αριστουργηματικά η Μπέτυ Βαλάση.

Η ηρωίδα στα τριάντα χρόνια της παντρεύτηκε με προξενιό έναν μεγαλύτερο άντρα, τον Δημητρό, στήνοντας το καινούργιο της σπιτικό στο Μακρυχώρι, ένα προάστιο κοντά στον Γαλατά και ανέλαβε το μεγάλωμα των παιδιών του. Αν και τότε δεν υπήρχαν μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης η σειρά καθήλωνε τους τηλεθεατές και συζητείται έντονα και με θετικά σχόλια έως και σήμερα! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γιατί... "τα πήρε" η Μενεγάκη με τη Βανδή στην εκπομπή της;

Mε την Δέσποινα Βανδή εκνευρίστηκε στη διάρκεια της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Καθώς διάβαζαν τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, η οποία δεν επιθυμεί τρίτο παιδί λόγω των υποχρεώσεων που συνεπάγεται αυτό, η Ελένη... φούντωσε! 
Συγκεκριμένα η Βανδή έλεγε "δεν θα κάνω παραπάνω τηλεθέαση αν μείνω πάλι έγκυος", εννοώντας ότι - σε αντίθεση με άλλους χώρους - η γέννηση ενός παιδιού θα την έφερνε πίσω επαγγελματικά.


Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια θεώρησε ότι ήταν σπόντα προς τις παρουσιάστριες, οι οποίες προσπαθούν με τις εγκυμοσύνες να ανεβάσουν τα νούμερα. «Αυτά δε μου αρέσει να τα ακούω...»,είπε η Ελένη Μενεγάκη και κατέληξε: «Καμμία μάνα δεν σκέφτεται έτσι όταν σκοπεύει να κάνει ένα παιδί»!
http://www.markos.tv/

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Στις πηγές της επανάστασης του γιασεμιού

Η ‘”Ερευνα” ταξιδεύει εκεί όπου γεννήθηκε η πρώτη επανάσταση του 21ου αιώνα. Ο Παύλος Τσίμας ταξιδεύει στην πόλη Σίντι Μπουζίντ της Τυνησίας, εκεί όπου τον περασμένο Δεκέμβρη αυτοπυρπολήθηκε ένας νέος και ο θάνατός του έγινε η σπίθα που άναψε την φωτιά των εξεγέρσεων που συνεχίζει να καίει σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο. 

Στην Τύνιδα, ο Παύλος Τσίμας συναντά τους ηγέτες της «επανάστασης των γιασεμιών» και παρακολουθεί τις πρώτες ημέρες της νέας εξουσίας για να μοιραστεί με το κοινό της «Έρευνας» την σπάνια εμπειρία να παρακολουθεί κανείς από κοντά μια επανάσταση στην γέννησή της...
 
«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 24:00 στο MEGA

Τέρενς Κουίκ: Παρέδωσε "μαθήματα" τηλεθέασης σε... STAR και Τατιάνα!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν χτες ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Kontra Channel, Τέρενς Κουίκ και μίλησε για τη ζωή του. Η εξομολόγηση του γνωστού δημοσιογράφου, στην πρώην "μαθήτρια" και συνεργάτιδά του Τατιάνα, "καθήλωσε" πολλούς τηλεθεατές σημειώνοντας...
πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Για του λόγου το αληθές την ώρα που ο Τέρενς Κουίκ μιλούσε για τους τρεις γάμους του και την οικογένεια του γιού του, η τηλεθέαση έφτασε το 17,8% στο μέσο όρο.

Αυτά τα νούμερα είχαν αρκετό καιρό να του δουν οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κηφισιάς και θα... "έτριβαν" τα μάτια τους. Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θεωρείται ίσως η καλύτερη - σε νούμερα - εκπομπή του Star και αν κοιτάξει κανείς τον πίνακα της AGB δύσκολα θα βρει άλλα διψήφια ποσοστά. Ακόμη και η Μελέτη εμφανίζεται πεσμένη το τελευταίο διάστημα παρά το χωρισμό της, αφού τη Δευτέρα σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 10,4% .

Μήπως τελικά οι σοβαρές συνεντεύξεις με λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης πουλάνε πιο πολύ από το άσκοπο lifestyle; Ας μελετήσει τα νούμερα που έκανε ο Κουίκ στην Τατιάνα, τόσο η ίδια, όσο και η Ελεονώρα με τη Λαμπίρη, μπας και πάρουν λίγο τα πάνω τους.
markos.tv

Κρίστοφ Μάινους : Ένας Γερμανός περήφανος για την... Ελλάδα !

Μενεγάκη, Λαζόπουλος, Κορομηλά. το βαρύ πυροβολικό του ALPHA
Υπάρχει και ένας Γερμανός που είναι περήφανος για την Ελλάδα! Μην ψάχνετε στους πολιτικούς ούτε και στους αθλητές και παράγοντες. Το αφεντικό του ALPHA δηλώνει περήφανο για τα αποτελέσματα του σταθμού του και μιλάει για την "επιτυχία" του στην Ελλάδα.

Το Μουσείο Μπενάκη διάλεξε για να παρουσιάσει την πορεία του τηλεοπτικού σταθμού Alpha κατά την περίοδο 2010 -2011  ο Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού κ. Κρίστοφ Μάινους, που αναφέρθηκε επίσης και στα σχέδια για το υπόλοιπο της σεζόν.

Όπως ανέφερε ο κ. Μάινους το 2010 η τηλεθέαση του Alpha ενισχύθηκε αγγίζοντας το 13,8% στο σύνολο ημέρας και το 15,6% στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης στο τηλεοπτικό κοινό ηλικίας 15 – 44 ετών.

Για τα αποτελέσματα αυτά ο κ. Μαίνους υπογράμμισε ότι οι καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας ήταν οι συνειδητές στρατηγικές επιλογές και η νέα τυπολογία των προγραμμάτων.

Στην επισήμανση ότι τα ποσοστά που έδωσε στη δημοσιότητα ο σταθμός στη δημοσιότητα αφορούν σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τις 20.00 – 24.00 και όχι από τις 21.00 – 24.00 ως είθισται, ο κ. Μάινους απάντησε ότι ο κάθε σταθμός μπορεί να θεωρεί ως prime time όποια ζώνη αποφασίσει και ότι ο Alpha θεωρεί ως ζώνη prime time τη ζώνη που αρχίζει με το τέλος του δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Όταν τον ρώτησαν αν, ασχέτως με τα ποσοστά τηλεθέασης, θεωρεί το πρόγραμμα του Alpha ποιοτικό ο κ. Μάινους απάντησε ότι «ο όρος ποιότητα επιδέχεται πολλές ερμηνείες».

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο όρος ποιότητα επιδέχεται μία και μοναδική ερμηνεία.

πηγη : ΤΟ ΒΗΜΑ

Στον «αέρα» το πρώτο 3D κανάλι πορνό

Ταινίες πορνό σε… τρεις διαστάσεις προσφέρει από σήμερα το Penthouse 3D TV, ο πρώτος 3D τηλεοπτικός σταθμός που μεταδίδει πορνογραφικό περιεχόμενο.

Το κανάλι του αμερικανικού περιοδικού Penthouse, το οποίο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1965, θα εκπέμπει αρχικά μόνο στην Ευρώπη, ενώ μέσα στο 2011 αναμένεται να λανσαριστεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμά του θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί (ώρα Ελλάδας) και θα περιλαμβάνει «ταινίες σκληρού και μαλακού πορνό», σύμφωνα με την εταιρεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ερωτευμενη η Αλιμπέρτη με γνωστό επιχειρηματία

Φαίνεται πως ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της Σοφίας Αλιμπέρτη και οι πληροφορίες κάνουν λόγω για γνωστό επιχειρηματία γνωστό στα in στέκια της Γλυφάδας.

Ο Χρήστος, έτσι είναι το όνομα του αγαπημένου της Σοφίας Αλιμπέρτη, γνωρίστηκαν μέσω μιας καλής τους κοινής τους φίλη την Γκαμπριέλα Πετζετάκι.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Video: Η απάντηση της Κορομηλά στον Μαστοράκη

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στο χώρο της showbiz, μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μαστοράκη ότι η φετινή τηλεοπτική  παρουσία της Ρούλας Κορομηλά του προκαλεί θλίψη και αμηχανία.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο STAR και έδωσε τη δική της απάντηση στον απ’ ότι φαίνεται ex φίλο της.

«Θέλω να ακούσω τι είπε ο Νίκος, γιατί είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι απόλυτα τη γνώμη του, τον εκτιμώ πολύ, έχει προσφέρει πολλά πράγματα στην τηλεόραση», είπε η Ρούλα Κορομηλά, δείχνοντας δύσπιστη σε όσα είπε ο Νίκος Μαστοράκης στην εκπομπή Life Style...
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

EΡΤ: Παραπομπές στο πειθαρχικό συμβούλιο για τη μετάδοση του ντέρμπι

Στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο παραπέμπονται ο σκηνοθέτης του αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, ο αρμόδιος Διευθυντής Παραγωγής, ο υπεύθυνος κάμεραμαν και ο συντονιστής δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την τηλεοπτική κάλυψη του ντερμπι που παρήγγειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ
 
- Στη φάση ακύρωσης του γκολ του Κατσουράνη, συμπεραίνουμε ότι, η διάταξη των καμερών δεν παρείχε εναλλακτικές λύσεις που να εξασφαλίζουν την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση του τηλεθεατή, η δε λήψη από τη συγκεκριμένη κάμερα (κάμερα οφσάιντ) ήταν πλημμελής.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γ. Αυτιάς: «Δεν με εκφράζει κανένα μεγάλο κόμμα»

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι από τους ανθρώπους που του αρέσει να μιλάει έξω από τα δόντια και να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Ο παρουσιαστής δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει δεχτεί πρόταση από τα δύο μεγάλα κόμματα προκειμένου να κατέβει στον πολιτικό στίβο.

«Πολλές φορές και τα δύο μεγάλα κόμματα μου έκαναν πρόταση για το ψηφοδέλτιό τους. Ωστόσο, που να πάω;

Τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν με εκφράζει κανένας τους. Το μεγαλύτερο κόμμα είναι η τηλεόραση. Ποιος πολιτικός έχει μπροστά του 350.000 κόσμο κάθε πρωί να τον παρακολουθεί; Κανείς! Γι’ αυτό και συνεχίζω να είμαι παρών, ενημερώνοντας καθημερινά τον κόσμο»

Μαλέλης: “Γιατί είπα όχι στην ΕΡΤ πριν από 15 ημέρες”

«Δεν το έχω πει μέχρι τώρα πουθενά, αλλά θα σας το αποκαλύψω… Πριν από 15 μέρες μου έγινε πρόταση για να επιστρέψω στην ΕΡΤ», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Μαλέλης, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR σε συνέντευξη του στο περιοδικό TV Έθνος.

Απαντώντας σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη ο Σταμάτης Μαλέλης την χαρακτηρίζει «δυνατό χαρτί», ενώ όταν τον ρωτούν αν θα την ήθελε στο STAR δηλώνει: «Βεβαίως και θα ήθελα να συνεργαστώ με την Ελένη. Όμως, η Ελένη είναι πολύ ακριβή για μας».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ν.Σαμοϊλης: «Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην χρωστάει»

Τον αποκαλούν «σωτήρα των νοικοκυριών» και όχι άδικα, αφού ο Νίκος Σαμοϊλης δίνει την βοήθειά του σε όποιον την χρειάζεται, προκειμένου να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

«Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει χρέη», λέει ο παρουσιαστής και συνεχίζει λέγοντας...
«βιώνουμε τη χειρότερη οικονομική κρίση». 
 

Εκκαθαρίσεις στην ΕΡΤ για στελέχη και διπλοθεσίτες

Εκκαθαρίσεις στη δημόσια τηλεόραση όπου τελευταία παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα  με απομακρύνσεις στελεχών, απολύσεις μονίμων αλλά και οικειοθελείς αποχωρήσεις γνωστών δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με την Real εκτός ΕΡΤ αναμένεται να βρεθεί ο διευθυντής Λειτουργίας, Γιώργος Μπακόπουλος, ο οποίος επικαλούμενος έλλειψη προσωπικού έστειλε για την κάλυψη του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 13 κάμερες τη στιγμή που τόσο ο σκηνοθέτης, όσο και ο διευθυντής Αθλητικών Δημήτρης Χατζηγεωργίου ζήτησαν 17. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τα μεγαλοστελέχη του ALTER σιωπούν για τις καθυστερήσεις πληρωμών

Αντιμέτωποι με τη ... σιωπή των μεγαλοστελεχών - δημοσιογράφων βρίσκονται οι εργαζόμενοι του ALTER . Κανένας από τους μεγαλοδημοσιογράφους δεν λέει λέξη για τις καθυστερήσεις πληρωμών (με κάτι... μισόλογα αναφέρθηκε σε μια εκπομπή του ο Κ. Χαρδαβέλας) ενώ η Ένωση Τεχνικών καταγγέλει την Αν. Πάνια και την κα Φούτρου για  "συμπεριφορές απαράδεκτες και καταδικαστέες σε εργαζόμενους"

Οι τεχνικοί του Alter, παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο- όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο σταθμό. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ

Το «Μην το Πεις στη Νύφη» έχει πρεμιέρα στον ANT1

Bride at dusk 2Image by gwilmore via FlickrΑφού πάντρεψε ζευγάρια σε δεκατρείς χώρες το «Μην το Πεις στη Νύφη» έρχεται και στην Ελλάδα και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έχει πρεμιέρα στον ANT1, στις εννιά το βράδυ, απέναντι από τη «Ζωή της Άλλης» του Mega.

Ένας γάμος απαιτεί οργάνωση, έξοδα, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, δεξίωση και πάρα πολλές ακόμη λεπτομέρειες.

Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου, τα ζευγάρια ζουν αυτή τη διαδικασία, αλλά με τη διαφορά ότι η νύφη δεν εμπλέκεται καθόλου στις προετοιμασίες, μιας και τα έχει αναλάβει όλα ο γαμπρός — από το νυφικό μέχρι την τούρτα. Στη νύφη αποκαλύπτονται τα πάντα την ημέρα του γάμου.

Για τρεις εβδομάδες, νύφη και γαμπρός δεν έχουν καμία επαφή. Το ραντεβού τους δίνεται στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Ο γαμπρός παραλαμβάνει το ποσό των 20.000 ευρώ και με αφηγήτρια τη Μαρία Σολωμού μαθαίνουμε πώς τα ξοδεύει.

Μέχρι στιγμής, ο ΑΝΤ1 έχει λάβει αιτήσεις από επτά χιλιάδες ζευγάρια και έχει παντρέψει δέκα (οκτώ από την Αθήνα και δυο εκτός πρωτεύουσας).

Τα γυρίσματα γίνονται σε πραγματικούς χώρους, ενώ και οι δέκα νύφες έχουν πάει με διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο στην εκκλησία — φυσικά δεν λείπουν τα παραδοσιακά στοιχεία, αφού θα δούμε κρητικό και ποντιακό γάμο.
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Οικονομάκου: «Οι αποτυχίες είναι δημιουργικές»

Η Αθηνά Οικονομάκου πιστεύει ακράδαντα πως όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο, όπως ακριβώς και οι αποτυχίες. 

«Αν αποτύχω θα στεναχωρηθώ στην αρχή, αλλά και οι αποτυχίες είναι όλες δημιουργικές, έχουν το δικό τους όφελος, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως όλα στη ζωή μας για κάποιο λόγο γίνονται». 

Αρναούτογλου: «Δεν γίνεται να είμαστε στα καλά μαζί και στα δύσκολα χώρια»

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΚΑΝΑΚΗΣ, ΛΑΤΣΙΟΣ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο δελτίο του Star για την σάτιρα που δέχεται από τον Αντώνη Κανάκη, για τα πρωινά της φετινής σεζόν, την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και την οικονομική κρίση.

«Όταν ο Αντώνης αυτοσαρκάζεται ο ίδιος, αυτοσαρκάζει την παρέα του, αυτοσαρκάζει τους ανθρώπους που κάνει παρέα... Ούτε καν μου λέει ότι μου ετοίμασε κάτι. Στη δουλειά του μου φέρεται όπως φέρεται σε όλους τους παρουσιαστές και αυτό για μένα είναι πολύ ωραίο».

Ποια είναι η παρουσιάστρια με τα όμορφα μπλε μάτια;

Στο φακό του φωτογράφου των διασήμων Θωμά Χρυσοχοΐδη πόζαρε η συγκεκριμένη παρουσιάστρια με τα όμορφα μπλε μάτια, η οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα συνεχώς στην επικαιρότητα.

Το βλέμμα της, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το markos.tv, είναι βέβαιο πως μαγνητίζει. Ο λόγος για τη...
Λένα Αρώνη η οποία θα παρουσιάσει σε λίγες ημέρες τον Ελληνικό τελικό για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο θεσμό της Eurovision.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα στο περιοδικό "TV ΕΘΝΟΣ", εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να αποφασίσει να παρουσιάσει το συγκεκριμένο show. «Με ρωτάνε πολλοί, σε βαθμό που απορώ. Γνωρίζω ποια είναι η διαδρομή μου μέχρι τώρα, αλλά και αυτό που κάνω φέτος είναι μέρος της δουλειάς μου. Εγώ ούτε πρόκειται να τραγουδήσω, ούτε να χορέψω, ούτε να κάνω σκετς, ούτε να κάνω την ηθοποιό. Είμαι μία δημοσιογράφος που θα φέρει εις πέρας αυτό το πρότζεκτ. Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης παρουσιάζουν τη Γιουροβίζιον οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων. Απλώς εδώ εμείς το έχουμε πάρει διαφορετικά. Η Γιουροβίζιον έχει πάρει μία ρότα λίγο διαφορετική στην Ελλάδα. Ίσως γι' αυτό να ξενίζει η απόφασή μου.»

Γυναίκες έτοιμες για όλα! Αρκεί να "γράφει" η κάμερα....

Οι "επώνυμες κυρίες" που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 "Realhousewives" έδειξαν νωρίς-νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους: Ήδη από το τρέιλερ που παίζει ασταμάτητα, διαφημίζοντας την πρεμιέρα της άλλης Παρασκευής, μπορεί να διαπιστώσει κανείς πόσο διατεθειμένες είναι να τα δώσουν όλα αρκεί... να βγουν στο "γυαλί"!

Διασκεδάζουν, ψωνίζουν, γελάνε, φωνάζουν και τσακώνονται μπροστά στην κάμερα, σαν να πρόκειται όντως για τη ζωή τους. Απορίας άξιο είναι πως συμπεριφέρονται έτσι, όταν είναι βέβαιο ότι τη στιγμή εκείνη συμμετέχουν δεκάδες τεχνικοί στο γύρισμα. Ή πολύ καλά ξέρουν και υποκρίνονται, ή είναι τόσο αυθόρμητες που τους ήρθε "κουτί" ο ρόλος. Το πιθανότερο, πάντως, για τα ξεσπάσματά τους αυτά είναι ότι είχαν στερηθεί την κάμερα για πολλά χρόνια...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Θύμα βανανισμου η Τζένη Μπαλατσινού

Τη λέξη «βανανισμό» την άκουσα και κατά συνέπεια την έμαθα πρόσφατα από μία αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή.

Βανανισμός θεωρείται η αντίφαση στην οποία ΄πέφτεις΄ λέγοντας κάτι, ενώ πριν λίγο καιρό έχει πει ακριβώς το αντίθετο.

Θύμα «βανανισμού» έπεσε πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα διέλυε τον γάμο της για έναν μεγάλο έρωτα. Τα γεγονότα όμως την διέψευσαν.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...