Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Γιάννης Στάνκογλου στον ρόλο του Μαλτέζου στα Κλεμμένα Όνειρα!

Με ανατροπές, νέα πρόσωπα και εξελίξεις που θα απογειώσουν την primetimeτ ου Mega αναμένεται να ξεκινήσει ο νέος κύκλος των «Κλεμμένων Ονείρων».

Στο σίριαλ που υπογράφουν η Άννα Αδριανού και ο Δημήτρης Αρβανίτης θα εισβάλλει σε ρόλο… έκπληξη ο Γιάννης Στάνκογλου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ηθοποιός συζητά ήδη με τους συντελεστές της σειράς και προκειμένου να ενσαρκώσει για λίγο έναν από τους πιο κομβικούς ρόλους των «Κλεμμένων Ονείρων» , αυτόν του Δημήτρη Μαλτέζου!

Όσο για τον Αλέξανδρο Σταύρου; Εννοείται ότι παραμένει κανονικά στο σίριαλ και επηρεάζει την πλοκή, ίσως και περισσότερο απ” ό,τι στα επεισόδια των προηγούμενων κύκλων.

Πώς θα γίνει, όμως, αυτό και τι δουλειά έχει ο Στάνκογλου στην όλη ιστορία; Μία από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν την επόμενη σεζόν, είναι ότι ο Μαλτέζος, θα μπλέξει τόσο πολύ με τον νόμο που θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε ολική πλαστική προσώπου, προκειμένου να γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεων του.

Κι αφού αναλαμβάνει – απ’ ό,τι όλα δείχνουν – ο Στάνκογλου, πώς παραμένει ο Αλέξανδρος Σταύρου, με τον οποίο «απογειώθηκε» ο συγκεκριμένος ρόλος; Η τροπή του σεναρίου θέλει τον ηθοποιό να εμφανίζεται σε κάθε επεισόδιο ως η φωνή της σκέψης του Μαλτέζου, ο εαυτός που υπήρξε πριν από τις εξελίξεις που τον ανάγκασαν να αλλάξει πρόσωπο.

Ας σημειωθεί, ότι γι’ αυτή την εξέλιξη και για τη συγκεκριμένη αλλαγή του ρόλου υπήρξαν πολλές σκέψεις για το ποιος ηθοποιός θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία σε αυτή τη φάση του σίριαλ, αλλά ο Στάνκογλου κέρδισε τις εντυπώσεις!

πηγή:joytv

Μήλον της έριδος για Alpha και Mega ο Κώστας Κόκλας.

O αγαπητός ηθοποιός έχει κάνει αρκετές συζητήσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο για τη σειρά που ετοιμάζει αλλά δέχεται πολύ στενό μαρκάρισμα και από το MEGA για μια νέα σειρά. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, για την ώρα ο ηθοποιός είναι σε περιοδεία με την παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα».

Ο Λαζόπουλος τον θέλει για την νέα σειρά που ετοιμάζει πάνω στο "Ορκιστείτε Παρακαλώ", ενώ από το MEGA για ένα νέο σίριαλ.

Πανικός: Παρουσιάστρια βγήκε στον "αέρα" με διαφανές μπλουζάκι, χωρίς στηθόδεσμο! (Video)

Αναστάτωση στο πλατό προκάλεσε η παρουσιάστρια, όταν κατά τη διάρκεια της στήλης μόδας βγήκε με ένα mini φόρεμα που σε όλο το εμπρός μέρος ήταν διαφανές! , ενώ έξω ήταν και όλη της η πλάτη!

"Παιδάκι μου τι βλέπω; Τι βλέπω;", φώναζε η Ελένη και γύρισε προς την Κατερίνα Ζαρίφη: "Βλέπεις ότι βλέπω"; "Τώρα το είδα κι εγώ!", απάντησε η Κατερίνα.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ στον δημοσιογραφικό τομέα του Star

Πάντα με γνώμονα την αντικειμενική  ενημέρωση σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος  των τηλεθεατών μας, πολιτική, οικονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, αποφασίστηκε η αναδιοργάνωση του ειδησεογραφικού  τομέα του Star. 

Οι νέες ρυθμίσεις είναι οι εξής και θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 1/7/2013.

Ο κ. Κώστας Τσιακανίκας, με πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στον δημοσιογραφικό χώρο, αναλαμβάνει Διευθυντής Ειδήσεων.

Ο κ. Σταμάτης Μαλέλης, μετακινείται στη θέση του Συμβούλου του Προέδρου για θέματα ενημέρωσης και παραμένει επικεφαλής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η κα Μάρα Ζαχαρέα, από τη νέα σεζόν, αναλαμβάνει παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (Δευτέρα έως Παρασκευή) και παράλληλα συνεχίζει να έχει τη δημοσιογραφική εποπτεία των ιστοσελίδων του σταθμού.

Ο κ. Παναγιώτης Στάθης θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.

Ενημερωτική εκπομπή

"Με χαρά ανακοινώνουμε και εγκαινιάζουμε  τη συνεργασία του Star με την επιτυχημένη δημοσιογράφο κα Πόπη Τσαπανίδου.  Η κα Τσαπανίδου, με τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας που τη διακρίνει, θα επιμελείται και θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν ενημερωτική πρωινή εκπομπή. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Star και της ευχόμαστε τα καλύτερα", αναφέρει ανακοίνωση του σταθμού.

Το Star πάει ένα βήμα μπροστά και διατηρεί, εκτός από το ηλεκτρονικό, και το ανθρώπινο πρόσωπό του, έχοντας στόχο την καλύτερη ενημέρωση των τηλεθεατών και πάντα τη διαδραστική επικοινωνία.

ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ

Οι Ειδήσεις του MEGA, επτά συνεχόμενες χρονιές «πρωταγωνιστούν» με συνέπεια, στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Σε μια κρίσιμη χρονιά, όπου έλαβαν χώρα καθοριστικά γεγονότα στην εγχώρια και διεθνή πολιτικο-οικονομική σκηνή, ο μεγάλος κερδισμένος της Ενημέρωσης ήταν και πάλι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Με 872.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο (ή 25,7%) και διαφορά 250.000 τηλεθεατές, κάθε μέρα, από τον δεύτερο ΑΝΤ1 (7,1 μονάδες) οι Ειδήσεις του MEGA αναδεικνύονται για άλλη μια σεζόν σταθερή δύναμη. (Πίνακας 1).

Τη σεζόν 2012-2013 οι πολιτικές  και οικονομικές εξελίξεις ήταν ιδιαίτερα έντονες τόσο στην Ελλάδα όσο και τον υπόλοιπο κόσμο: από τη συγκρότηση της τρικομματικής κυβέρνησης, τις σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα, τα νέα οδυνηρά μέτρα, τη «θύελλα» με τη λίστα Λαγκάρντ, έως την κυβερνητική κρίση για την ΕΡΤ και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ. Οι εκλογικές αναμετρήσεις σε Κύπρο και Ιταλία, η Κυπριακή οικονομική κρίση που ακολούθησε, οι βομβιστικές ενέργειες στον μαραθώνιο της Βοστώνης, ο εμφύλιος στη Συρία και ο κίνδυνος επέκτασής του είναι τα γεγονότα που κυριάρχησαν στη διεθνή ειδησεογραφία.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, μένει πιστό στις δημοσιογραφικές αξίες.

Με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση τις καθημερινές, τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα και τους Γιάννη ΠρετεντέρηΠαύλο Τσίμα,Μανώλη Καψή στον σχολιασμό και τη Μαρία Σπυράκη, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, τη Μαρία Σαράφογλου, τη Σοφία Δήμτσα και τον Γιώργο Παππού στο πολιτικό και οικονομικό ρεπορτάζ. 

Πίνακας 1: 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ                                      
ΣΕΖΟΝ 2012-2013
3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012- 27 IOYNIOY 2013
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ
 
ΜΕΡΙΔΙΟ
ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ
MEGA
25,7
872.000
ANTENNA
18,6
622.000
ALPHA
17,1
498.000
STAR
11,2
370.000
ΣΚΑΙ
6,8
272.000
ΝΕΤ*
5,5
221.000
ΣΥΝΟΛΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
 
ΜΕΡΙΔΙΟ
ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ
MEGA
24,9
832.000
ALPHA
19,8
570.000
ANTENNA
18,9
623.000
STAR
11,8
385.000
ΣΚΑΙ
7
273.000
ΝΕΤ*
5,9
236.000

Έως 11/06
  
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA
ΜΗΝΑΣ ΠΡΩΤΙΑΣ  ΚΑΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ
Με διαφορά 6,9 μονάδων, τις καθημερινές, από τον δεύτερο στην κατάταξη ΑΝΤ1, οι Ειδήσεις του MEGA σημείωσαν πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης και τον Ιούνιο με ποσοστό 26,6%.
Στον πίνακα που ακολουθεί  αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα:

Αναλυτικά:

1-27 Ιουνίου (Δευτέρα- Παρασκευή)
 
Μ.Ο.
Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
26,6
566.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
19,7
417.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15,2
330.000
ΣΚΑΙ
12,5
342.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11,1
230.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ*
9,6
323.000

1-27 Ιουνίου (Δευτέρα- Κυριακή)
 
Μ.Ο.
Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
25,3
531.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
20,5
426.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17,9
377.000
ΣΚΑΙ
11,9
319.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11,5
234.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ*
9
285.000


* Έως 11/06

Stars System: Γιατί ο Ιούλιος θεωρείται από τους τυχερούς μήνες της χρονιάς;

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει αστρολογικά τον Ιούλιο. Γιατί θεωρείται από τους τυχερούς μήνες της χρονιάς; Τι ιδιαιτερότητα έχει σε θέματα σχέσεων; 

Ακόμη, μάθετε που έχετε  την προοδευμένη Αφροδίτη σας και τι σημαίνει για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις και τον έρωτα, αλλά και πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά στην παρούσα φάση της ζωής σας. 

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Ο "ΣΟΥΛΕΪΜαρκ" στο "Μίλα"




Η Τατιάνα φιλοξένησε στην εκπομπή της «Μίλα», τον «Σουλεϊμάρκ», που δεν είναι άλλος, βέβαια, από τον Μάρκο Σεφερλή, με… πλήρη εξάρτηση ή διακωμώδηση, του…μεγαλοπρεπή.


Έκανε άλλες 2 εμφανίσεις θυμίζοντας τη χειμερινή, μεγάλη θεατρική επιτυχία «Άντρες έτοιμοι για όλα»  και μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά εμφανίστηκε ως κλασικός ταβερνιάρης στην πλατεία του χωριού.


Όλα αυτά έγιναν γιατί ο γνωστός ηθοποιός, που χαρακτηρίστηκε από έγκριτους θεατρικούς κριτικούς ως «αυτοκράτορας του γέλιου», θεωρεί ότι η Τατιάνα Στεφανίδου του φέρνει γούρι.

Πριν από κάθε πρεμιέρα του λοιπόν, έρχεται στην εκπομπή, έτοιμος να χαρίσει αυτό, που πολύ καλά ξέρει, το γέλιο στους θαυμαστές του.

Formula 1: Κυριακή, 30 Iουνίου, 2013 απευθείας μετάδοση του Βρετανικού GP

Οι λάτρεις της Formula 1 μπορούν να παρακολουθήσουν το Βρετανικό GP καθώς ο Αlpha εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσής του. 

Στη θρυλική πίστα του Σίλβερστον διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο 8ος αγώνας του παγκόσμιου πρωταθλήματος της F1. Η πίστα του Σίλβερστον φιλοξενεί αγώνα για 47η φορά. Η πρώτη φορά ήταν το 1950, εκεί διεξήχθη ο πρώτος αγώνας στη σύγχρονη ιστορία του σπορ. Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος προηγείται ο Φέτελ με 132 βαθμούς και ακολουθούν Αλόνσο με 96 και Ράικονεν με 88 βαθμούς.

Ο Alpha την Κυριακή στις 14:15 θα μεταδώσει απευθείας το Βρετανικό GP αλλά και τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών. Στην παρουσίαση ο Νίκος Κατσαρός με τον Τάκη Πουρναράκη και στον σχολιασμό ο Τάκης Τρακουσέλης.

Pre Race Show: 14:15

Race (Live): 15:00
Αυτή την  Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Σάσα Σταμάτη: «Αν αυτά που λέω στη Φαίη τα έλεγα σ’ άλλη, θα με έστελνε στην Πρόνοια»

Η Σάσα Σταμάτη σε συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό mou».

«Η Φαίη νομίζω ότι έχει τεράστια υπομονή, θα έλεγα... γαϊδουρινή, ειδικά στην περίπτωση Σταμάτη. Νομίζω ότι καμία άλλη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να με αντέξει. Αν αυτά που λέω στη Φαίη, τα έλεγα σε άλλη, θα με έστελνε πίσω στην Πρόνοια που δούλευα, όχι σαν υπάλληλο, αλλά σαν πελάτη! Της κάνω πολλά κουλά, αλλά είναι ακομπλεξάριστη και δεν μασάει. Ειδικά στο καμαρίνι της γίνεται χαμός! Η Φαίη δεν με εκνευρίζει, ίσα ίσα μου αρέσει να την τσιτώνω και να τη βγάζω από τα ρούχα της. Είμαστε τόσο διαφορετικές, γι' αυτό νομίζω ότι είναι καλύτερη και η χημεία μας. «Μπορεί καθόλου να μη μοιάζουμε, μα εγώ πιστεύω πως ταιριάζουμε», που λέει και η φίλη της η Βανδή. Μου αρέσει να παίζω με τα όριά της. Καταλαβαίνω πως, όταν κάτι την ενοχλεί, γίνεται κατακόκκινη, κι εκεί αρχίζω και... το κάνω γαργάρα. Δεν θα κάτσω να κάνω την αγιογραφία της Φαίης, προτιμώ να ανταποδίδω με πράξεις τα καλά που έχει κάνει για μένα» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό TV ZΑΠΙΝΓΚ!
Πόσο αντράκι» είναι η Σάσα;
«Καλά, μην τρελαθούμε, δεν σκάβω κιόλας! Υπάρχουν πολλές γυναίκες σήμερα -και στο παρελθόν υπήρξαν φυσικά περισσότερες- που κάνουν χειρωνακτικές δουλειές και βγάζουν με αίμα και πολύ ιδρώτα το μεροκάματό τους, συν ότι είναι και μητέρες. Αυτές είναι γυναίκες ηρωίδες και αντράκια. Σίγουρα δεν είμαι το καλύτερο παιδί του κόσμου, αλλά δεν με νοιάζει να είμαι καλή, με νοιάζει να είμαι αληθινή. Μου αρέσει η δουλειά μου, αν και με πιάνει ώρες ώρες η υστερία και λέω: «Αχ, πότε θα βρω κάποιον να μου τα παρέχει όλα, να τα παρατήσω και να αράξω στο σπίτι;». Μόνο που ξέρω ότι, ακόμα κι αν γινόταν αυτό, δεν θα άντεχα πολύ στο χρυσό κλουβί, γιατί κρύβει πολλούς δράκους. Προσπαθώ να εξαντλήσω τις δικές μου δυνάμεις και να μην έχω υποχρέωση σε κανέναν, έτσι ώστε να μπορώ να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου και να κάνω αυτό που θέλω, όποτε το θέλω. Δεν ζω για να δουλεύω, δουλεύω για να ζω. Θεωρώ ότι είμαστε υποχρεωμένοι -όταν μπορούμε- να κάνουμε κάτι για κάποιον και να το κάνουμε χωρίς να περιμένουμε τίποτα. Αυτό το έμαθα στο Κατηχητικό και είναι νόμος για μένα. Αλλωστε, μην ξεχνάς ότι «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», οπότε εδώ κολλάει και το «Κάνε το καλό και ρίξ' το στον γυαλό» τόνισε η δημοσιογράφος!

Η συγκίνηση της Τσαπανίδου στο “αντίο” από τον ΣΚΑΪ

 Εμφανώς συγκινημένη αποχαιρέτησε η Πόπη Τσαπανίδου τους συνεργάτες της στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, καθώς η σημερινή ήταν η τελευταία εκπομπή της στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, μιας και συνεχίζει στην τηλεόραση του “Star”.

Η πετυχημένη παρουσιάστρια ευχαρίστησε ακόμη τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και προσωπικά τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και τους τηλεθεατές, οι οποίοι την τιμούν όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους.

Μετά την αποφώνηση και τους τίτλους της εκπομπής, οι συνεργάτες που βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής αποχαιρέτισαν την Πόπη Τσαπανίδου με ένα παρατεταταμένο χειροκρότημα.

Συγκινημένοι οι συνεργάτες της Φαίης και του Γιώργου στην τελευταία εκπομπή

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η τελευταία εκπομπή του Πρωινού mou. Έτσι μετά το ευχαριστώ του Γ. Λιάγκα, Α. Πετρετζίκης και Β. Παγιατάκη δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Στο τέλος της μαγειρικής, ο Άκης, αρκετά τρακαρισμένος ευχαρίστησε τη Φαίη και τους υπόλοιπους για την χρονιά που πέρασε και τη συνεργασία τους λέγοντας:

«Σας αγαπώ πολύ, εύχομαι να τα ξαναπούμε, πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί σας. Δεν ξέρω κι εγώ τι να πω… Ευχαριστώ πάρα πολύ… Τώρα ντρέπομαι».

Η δε Βίκυ Παγιατάκη, τελειώνοντας τα ζώδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και  με σπασμένη φωνή, έτοιμη να βάλει τα κλάματα, μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

Ποιους θα υποδυθούν στον τελικό οι φιναλίστ του «Your Face Sounds Familiar»;

Επτασφράγιστο μυστικό είναι οι καλλιτέχνες στους οποίους θα «μεταμορφωθούν» στον τελικό της Κυριακής οι τέσσερις φιναλίστ του «Your Face Sounds Familiar», ωστόσο, οι ίδιοι αποκάλυψαν μερικές λεπτομέρειες για όσα ετοιμάζουν!

Οι άνδρες... άνδρες και οι γυναίκες... γυναίκες, θα είναι την Κυριακή οι φιναλίστ, όπως είπαν στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1».

Ο Κρατερός Κατσούλης θα ενσαρκώσει έναν Έλληνα από το λαϊκό τραγούδι, όπως και ο Θανάσης Αλευράς.

Ελληνίδα θα μιμηθεί και η Κρυσταλλία, ενώ η Μαντώ είναι η μόνη που έχει επιλέξει μία Αμερικανίδα τραγουδίστρια από τον χώρο της ποπ!

Στην Πάτρα… «ο παλιός είναι αλλιώς» !


Με χρώματα, ήχους και  εικόνες από  την καλοκαιρινή Πάτρα θα πλημμυρίσει η εκπομπή "Ο παλιός είναι αλλιώς"  της Έλντας Πανοπούλου, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Zougla GR, που αναμεταδίδεται   και από το Super B .

 Για τρεις μέρες, το πολυπληθές συνεργείο της εκπομπής, με επί κεφαλής τον σκηνοθέτη Τάσο Μπιρσίμ , τις αρχισυντάκτριες Φωτεινή Μπαρμπίτσα και Μαίρη Αυγερινοπούλου αλλά και με ξεχωριστούς καλεσμένους καλλιτέχνες τον Κωνσταντίνο Αργυρό ,τον Χρήστο Χολίδη και την Μαρία Ιακώβου , εγκαταστάθηκε στην Πάτρα όπου, με ξεναγό τη Νατάσα Ράγιου, κατέγραψε το σφυγμό της πόλης, περιηγήθηκε  σε πολλά μέρη της  αιχμαλωτίζοντας στον τηλεοπτικό φακό  μερικές από τις ωραιότερες γωνιές της ενώ αναδείχτηκαν πρόσωπα και θέματα  άρρηκτα δεμένα με την Πάτρα, όπως ο Άγιος Ανδρέας, η Γέφυρα,  το ΔΗΠΕΘΕ, το Καρναβαλικό Εργαστήρι κ.α

Η Νατάσα ξενάγησε την Έλντα( η οποία έχει παλιούς δεσμούς με την αχαϊκή πρωτεύουσα) στο κέντρο της πόλης , στο Ρωμαϊκό Ωδείο, στην Αγίου Νικόλαου, στην πλατεία Γεωργίου, στις σκάλες Γιογκαράκη,   καταγράφοντας εικόνες από τα υπέροχα νεοκλασικά κτίρια και το ιδιαίτερο χρώμα  της Πάτρας.

Το πρώτο μέρος της εκπομπής  θα παρουσιαστεί από το Super B, αυτή την  Παρασκευή, 28 Ιουνίου στις δέκα το βράδυ  και περιλαμβάνει:


-Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσόστομο, με μια εκ βαθέων συνέντευξη για τον μεγάλο θρησκευτικό θησαυρό του Αγίου Ανδρέα,  την δική του παρουσία και συμβολή στο γίγνεσθαι της πόλης , την πολύμορφη κρίση της εποχής μας κ.α.

-Επίσκεψη στο θέατρο Απόλλων, το αρχιτεκτονικό κόσμημα της πόλης και συζήτηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Θοδωρή Αμπαζή για τις«Τρωάδες», τα επόμενα σχέδια του, το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας  αλλά και  τη θεατρική πραγματικότητα στην περιφέρεια και στη χώρα, σε καιρούς ασφυκτικούς.


-Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της UX και συνέντευξη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας  κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα

- Γνωριμία με τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πάτρας και συνέντευξη με τις κυρίεςΒάσω Μεντζελοπούλου και Δήμητρα   Χρυσανθοπούλου, που μιλούν για την αξία της εθελοντικής προσφοράς , που στην Πάτρα έχει -ευτυχώς- πολλά πρόσωπα .


·        Στην εκπομπή της επόμενης  Παρασκευής, 5 Ιουλίου (10μμ) θα δούμε:
-Την αθλητική-μπασκετική «σφραγίδα» της Πάτρας, τον  Απόλλωνα.  Η εκπομπή βρέθηκε στη γιορτή υποδοχής της  Σουηδικής αποστολής, στα πλαίσια τη τουΠρώτου Διεθνούς Προπονητικού Καμπ, που έγινε στη γήπεδο της Περιβόλας. Γκεστ σταρ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που  ως παλιός μπασκετμπολίστας,  δε δίστασε να μπει στον αγωνιστικό  χώρο και να σουτάρει, ξεσηκώνοντας τον ενθουσιασμό των μικρών αθλητών. Συνεντεύξεις παραχωρούν ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας κ. Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης και ο τεχνικός διευθυντής του Αναπτυξιακού  που αφορά  τις υποδομές και το  "νέο αίμα" στα αθλητικά σωματεία του Απόλλωνα, κ Τάκης Πετρόπουλος


-Συνέντευξη με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας της ΓΕΦΥΡΑΣ  Ρίου- Αντιρρίου  κ Γιάννη Φρέρη , ο οποίος  κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο, εξιστορώντας με γλαφυρό τρόπο, την ενδιαφέρουσα  «διαδρομή»  της Γέφυρας, από την θεμελίωση της  μέχρι σήμερα.
-Απολαυστική  κουβέντα  στο χώρο του Καρναβαλικού Εργαστηρίου της 'Ελντας Πανοπούλου   με τον πρόεδρο της Δ.Ε Καρναβάλι -Πάτρα κ.  Χάρη Καρκούλια καλλιτεχνική διευθύντρια του Καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά, τον  προϊστάμενο Καρναβαλικών Κατασκευών  Πέτρο Βρυώνη  και μέλη της Κριτικής Επιτροπής. Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν και  το καρναβαλικό  γκρουπ 94 σε ρόλο-έκπληξη !

 
Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν στο Poco Poco, στην Παραλία Παναγοπούλας που αποτέλεσε μαγευτικό σκηνικό για το  καλλιτεχνικό κομμάτι της εκπομπής .
 Μεγάλες τους επιτυχίες ερμηνεύουν, με ζωντανή ορχήστρα, ο Χρήστος Χολίδης και η Μαρία Ιακώβου(εκπομπή 28ης  Ιουνίου) και ο Κωνσταντίνος Αργυρός(εκπομπή 5ης Ιουλίου)

 Συμπαραστάτες και αρωγοί για την πραγματοποίηση της εκπομπής υπήρξαν  το ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ, ο Μιχάλης Λυκούδης, ο Νίκος Στόλλας και το Music Station, ο Σωτήρης Γαλάνης, ο Νίκος Πιλαβάς με την τεντούρα του , το Studio NANSY και η Ρούλη Ζερδεβά  ενώ πολύτιμη και πολυεπίπεδη υπήρξε    η συμβολή του δικού μας Χρήστου Ορτέντζιο .

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Πάμε Πακέτο» εκτάκτως την Πέμπτη 27 Ιουνίου με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο!

«Πάμε Πακέτο» εκτάκτως την Πέμπτη 27 Ιουνίου με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο!

Η εξέλιξη στην πορεία της  μακροχρόνιας έρευνας μιας πολύ ιδιαίτερης υπόθεσης, είναι ο λόγος της έκτακτης εκπομπής. Ο γιος που αναζητά την μητέρα του.

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, Αστερία, στα 26 της χρόνια, διαγνώστηκε από τους γιατρούς με επιθετική μορφή καρκίνου. Πιο  συγκεκριμένα, οι γιατροί της ανέφεραν ότι έχει μόνο 36 μέρες ζωής. Τα όνειρα του νεαρού κοριτσιού μέσα σε μια μέρα κατέρρευσαν κι ένιωσε εντελώς μόνη αφού δεν είχε κανένα στήριγμα. Ακόμα και στο χώρο εργασίας της ένιωσε τον κοινωνικό αποκλεισμό. Σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που έδινε βρέθηκε μια γυναίκα που της συμπαραστάθηκε και φρόντιζε να της προσφέρει χαμόγελο κι ελπίδα.

Το άνοιγμα  του δεύτερου πακέτου θα φέρει  στο φώς μια απίστευτη ιστορία. Ο Κωνσταντίνος έρχεται από την  Βέρνη της Ελβετίας, με την ελπίδα να συναντήσει την μητέρα του μετά από 43 χρόνια. Ο αποστολέας γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα στα χέρια και τα πόδια. Η μητέρα του τον εγκατέλειψε αμέσως μετά την γέννησή του σε ίδρυμα της Ελβετίας. Ο πατέρας του παιδιού είχε έναν αδερφό εκ γενετής ανάπηρο και ντρεπόταν να πει στην οικογένειά του, ότι η γυναίκα που θα παντρευόταν, γέννησε το ανάπηρο παιδί του. Η μητέρα του Κωνσταντίνου ορκίστηκε ποτέ κανείς να μην μάθει για την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Αν και το σπίτι της ήταν σε μικρή απόσταση από το ίδρυμα, ελάχιστες ήταν οι φορές που τον επισκέφθηκε. Τελευταία φορά που το αντίκρισε ήταν οκτώ ετών. Ο Κωνσταντίνος δεν υιοθετήθηκε ποτέ και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να περπατήσει. Σήμερα θέλει απλά να δει το πρόσωπο της μητέρα του. Άραγε πως θα αντιδράσει η μητέρα του όταν τον δει; Γιατί η παραλήπτρια έμεινε εντελώς μόνη; Πώς ερμηνεύει η ίδια το γεγονός ότι έμεινε ξαφνικά ανάπηρη και καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο;

Μια ιστορία  που θα συγκλονίσει…

Ποιοι είναι οι ΠΕΔΕΣ που κάνουν Πρεμιέρα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 15:00

Από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και καθημερινά (Δευ-Παρ) στις 15:00, ο Πέτρος Λαγούτης, ο Ευθύμης Ζησάκης, ο Διονύσης Ατζαράκης, η Ελένη Τσολάκη και η Σοφία Κουρτίδου κάνουν παρέα για δυόμιση περίπου ώρες και όλοι μαζί συζητούν, ψάχνουν, ανακαλύπτουν, σκέπτονται, τραγουδούν, χαμογελούν και παίζουν παιχνίδια. Μοιράζονται ειδήσεις, διηγούνται «κρυμμένες» ιστορίες για την πόλη όπου ζουν και ανταλλάσσουν μυστικά και πληροφορίες. Ακούν μουσική, βλέπουν κινηματογράφο, θέατρο, κάνουν βόλτες και μαθαίνουν πράγματα που δεν ήξεραν.

Νέες τάσεις σε τέχνη, lifestyle, μόδα, πολιτισμό, δράσεις που βελτιώνουν τη ζωή αλλά και το μυαλό μας. Απαγγελίες ποιημάτων, ζώδια, φιλοσοφία, πολιτική, χιουμοριστικά βίντεο, τόποι διασκέδασης, έρωτας αλλά και ομάδες  νέων που οι δράσεις τους αναδεικνύουν την καλή μας πλευρά. Αποδεικνύουν ότι όλα είναι μέσα στη ζωή και ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει…

Who is who

Ο Πέτρος Λαγούτης γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (χρωστάει ακόμα μερικά μαθήματα) και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν. Ευτυχώς για τον ίδιο, αλλά και για τη ναυτιλία ίσως, τον κέρδισε η υποκριτική. Το βιογραφικό του πλουτίζουν συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, όπως «Ο Παππούς Έχει Πίεση» (Δημ. Παπαδοπούλου 2010-2012), «Μέθοδος Γκρόνχολμ» (Δ. Χρονόπουλος, 2007-9), «Το Γάλα» (Ν. Μαστοράκης, 2006-7), «Ιφιγένεια Εν Ταύροις» του Γκαίτε (Β. Παπαβασιλείου, 2006), σε κινηματογραφικές ταινίες όπως «Η Κληρονόμος» (Παναγιώτης Φαφούτης, 2009), «Επικίνδυνες Μαγειρικές» (Βασίλης Τσελεμέγκος, 2009) αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως «10η Εντολή», «Όνειρο Ήταν», «Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα», «Σε Είδα». Πρόσφατα τον είδαμε να συμπαρουσιάζει την εκπομπή «Dr. Cook». Αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στην θεατρική μεταφορά της ταινίας «Hangover». Εκτός από όλα αυτά, λατρεύει τους δύο γιους του, το ποδόσφαιρο και τις σοκολάτες!

Ο Ευθύμης Ζησάκης άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του στις 01/12/1986. Δεκαοχτώ χρόνια μετά, τελειώνοντας το σχολείο, ολοκλήρωσε και την αθλητική του καριέρα στην κολύμβηση που μέτρησε 11 χρόνια υδάτινης ζωής. Το εισιτήριο έγραφε L’ Aquila Ιταλίας και όριζε την εισαγωγή του στην ιατρική σχολή της πόλης. Ύστερα από ένα χρόνο και επτά μήνες άλλαξε πλώρη και επέστρεψε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τη φοίτησή του στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και παρακολούθησε σεμινάρια Comedia dell’arte. Στη συνέχεια συμμετείχε, μεταξύ άλλων: «Κόλαση» του Romeo Castellucci (Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2009), «Άμλετ» του Marcel Top, «Κρήτες» του Ευριπίδη (Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος 2011), «Μέδουσα» του Θωμά Μοσχόπουλου (Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2011), «Το Αμάρτημα της Μητρός μου» του Αλέξανδρου Ρήγα, «Πάττυ Χύμα» του Αντώνη Καλογρίδη (3ο Low Budget Festival). Τον χειμώνα έπραξε το έγκλημα να γράψει, να σκηνοθετήσει και να παίξει (ουάου!!!) στο «Kabana Show». Σε όλα τα παραπάνω δύο από τους καλύτερους του φίλους, που στάθηκαν δίπλα του, είναι η κιθάρα και το ποδήλατό του.

Ο Διονύσης Ατζαράκης γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ (Καποδιστριακό), Σκηνοθεσία (Σχολή Σταυράκου), Υποκριτική (Ίασμος/studio NAMA) και Media Governance (MSc, London School of Economics). Όταν έκλεισε το 20ο έτος της ηλικίας του, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy («Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη). Όταν έκλεισε το 21ο έτος της ηλικίας του, έγινε 22. Την περίοδο που βρισκόταν στο Λονδίνο διακρίθηκε σε διαγωνισμούς stand-up comedy ενώ απόσπασμα παράστασής του προβλήθηκε στο BBC Radio 2. Τα τελευταία χρόνια κάνει stand-up σε θέατρα, μπαρ και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, γυρίζει ταινίες μικρού μήκους και φτιάχνει κόμικς (σειρά COMedICS, athensovoice.gr). Είναι τοξότης και δεν πιστεύει στα ζώδια.

 Η Ελένη Τσολάκη είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονίκης και πρωταθλήτρια taekwondo για 12 χρόνια. Σπούδασε στα ΤΕΦΑ Θεσ/νίκης (φυσικά!) και παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου στη σχολή Βασίλη Διαμαντόπουλου. Στη Θεσσαλονίκη δεν έκανε μόνο τα πρώτα βήματα γενικώς αλλά και τα πρώτα της βήματα στον χώρο των media, παρουσιάζοντας το 2008 νεανική εκπομπή στο Δημοτικό τηλεοπτικό κανάλι TV 100, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στο Radio 101FM. Από το 2009 είναι με μεγάλη επιτυχία ένα «Κορίτσι για σπίτι» στο Μακεδονία TV αλλά και μία dj με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της. Ταυτόχρονα, συνέχισε να εκπέμπει στα ερτζιανά στον Ant1 FM, αλλά και να λέει για τρία χρόνια την πρώτη καλημέρα στο κοινό της Θεσσαλονίκης από τη συχνότητα του ZOO 90,8.

Η Σοφία Κουρτίδου είναι τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια. Προκειμένου να μπορεί να τα βγάλει πέρα με όσα θα αντιμετωπίσει ως καλλιτέχνης στην Ελλάδα, φρόντισε εκτός από μουσική να σπουδάσει και Ψυχολογία. Το 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Περιπαθώς και ρουφηχτά», που είναι όλη σε δική της μουσική, στίχους και ενορχηστρώσεις, one woman show δηλαδή. Τα τελευταία χρόνια πειραματίζεται στο live vocal looping εκτελώντας και ηχογραφώντας ζωντανά τραγούδια, μιμούμενη με τη φωνή της μουσικά όργανα! Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες, όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Αγάθωνας και ο Θανάσης Αλευράς, ενώ στις πρόσφατες εμφανίσεις της αναβιώνει τη μουσική του Ζαμπέτα και του Τσιτσάνη μέσα από μοντέρνους ήχους, όπως των Portishead και των White Stripes. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Fame».
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

80 τραπέζια σε όλη την Ελλάδα για το Κάτι ψήνεται

Η αγαπημένη  συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00, το Κάτι ψήνεται, ολοκλήρωσε με επιτυχία και την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Στην πέμπτη κατά σειρά σεζόν, στρώθηκαν 80 τραπέζια σε όλη την Ελλάδα, από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη έως τον Βόλο, την Πάτρα, τα Χανιά και το Ηράκλειο και μοιράστηκαν 24.000 ευρώ σε 16 νικητές. O νεότερος σε ηλικία παίκτης ήταν ένας 17χρονος σκέιτερ και η μεγαλύτερη μια συνταξιούχος γιατρός ετών 72!

Παρακολουθήσαμε τη δημιουργία ελληνικών, ιταλικών, ισπανικών, πολωνικών και ρώσικων πιάτων, των οποίων οι συνταγές είναι διαθέσιμες στο microsite του Alpha www.alphatv.gr/Katipsinetai.

Δεν έλειψαν όμως και οι ιδιαίτερες στιγμές όπως η τρυφερή πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον αρραβωνιαστικό της η 20χρονη Ιωάννα από τη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος του δείπνου και μπροστά στους συμπαίκτες της.

Kάθε χρόνο, το Κάτι Ψήνεται σημειώνει υψηλές αποδόσεις στον πίνακα τηλεθέασης και αναδεικνύεται νικητής στη ζώνη του, στο δυναμικό κοινό 15-44.

Για τη φετινή σεζόν, η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο 22,6% στο δυναμικό κοινό 15-44. Αξιοσημείωτο είναι ότι στις γυναίκες 25-34 σημείωσε 32,8% και στις γυναίκες 15-24 30,2%. Εκτός από το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε φανατικά το Κάτι Ψήνεται, η εκπομπή σημείωσε υψηλή τηλεθέαση και στους άνδρες. Συγκεκριμένα, κατά τη φετινή σεζόν, στους άνδρες ηλικίας 25-34 κατέγραψε ποσοστό 18,2%.

Η εκπομπή Κάτι ψήνεται υπόσχεται να μας ταξιδέψει και την ερχόμενη σεζόν σε πολλά μέρη της χώρας προσφέροντάς μας αυθεντικές γεύσεις, μοναδικές μυρωδιές και χαρούμενες παρέες.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

O Δημήτρης Ουγγαρέζος και η ..."υγεία μου το καλοκαίρι"

 

Μετά από μια ακόμη  δύσκολη χρονιά, όλοι χρειαζόμαστε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας. Αυτό είναι και το νόημα των  διακοπών, να διακόψουμε την ρουτίνα. Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που μεταδίδεται το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, στις 17.20 από το MEGA, ασχολείται με το καλοκαίρι και όλα αυτά που πρέπει να προσέξουμε ώστε αυτή η εποχή του χρόνου να είναι μια περίοδος ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Η εκπομπή καλείται να απαντήσει στα ερωτήματα: χρειάζονται όλοι διακοπές; Το καλοκαίρι κρύβει παγίδες για την υγεία μου; Τι πρέπει να αλλάξουμε για να απολαύσουμε τις διακοπές μας;


Στο στούντιο βρίσκονται επιστήμονες τεσσάρων ειδικοτήτων, ένας παθολόγος,  μια διατροφολόγος, μια ψυχολόγος και ένας δερματολόγος οι οποίοι, ο καθένας από την πλευρά του, μιλούν για τις παγίδες του καλοκαιριού και πώς αυτές μπορούν να χαλάσουν την ωραιότερη – κατά πολλούς – εποχή του χρόνου. Μεταξύ άλλων, συζητούνται οι αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η υψηλή θερμοκρασία στον ανθρώπινο οργανισμό, η ανεξέλεγκτη έκθεση στον ήλιο, το ανθυγιεινό μενού του καλοκαιριού, αλλά και η λάθος ψυχολογία με την οποία ξεκινάμε τις διακοπές μας.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο στούντιο είναι και ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μιλά για το πώς αλλάζει η ζωή του το καλοκαίρι, για την αξία των διακοπών, αλλά και τις άσχημες πλευρές που μπορεί να κρύβουν οι θερινοί μήνες για την υγεία μας.

Στην ίδια εκπομπή δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία των ματιών και  των μαλλιών μας, ενώ παρουσιάζονται τα πιο ευπαθή τρόφιμα του καλοκαιριού και οι εναλλακτικοί τρόποι άσκησης στην παραλία.

H Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στην Αυτοψία


Αυτή την  εβδομάδα, η εκπομπή Αυτοψία την Πέμπτη, 27 Ιουνίου, στις 24:00, φιλοξενεί την Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Όταν ο κόσμος δει ότι κάποιοι ξεγέλασαν τις προσδοκίες του, είναι υποχρεωμένος για μένα, σαν πολίτης, να πάει σε άλλες λύσεις. Και ο κόσμος είναι ελεύθερος». Με τη φράση αυτή η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη απαντάει στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ εάν κάνει «άνοιγμα» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ερώτημα  τι την οδήγησε να γράψει το βιβλίο της η κα Αγγελοπούλου δηλώνει:
«Είχα διαβάσει κάποτε πώς αν θες η ιστορία σου να ακουστεί σωστά γράψ’ την μόνη σου, αποφάσισα λοιπόν να γράψω την ιστορία μου, την πορεία μου δηλαδή... Γιατί θεώρησα ότι θα έχει ενδιαφέρον; Γιατί ξεκίνησα από το Ηράκλειο της Κρήτης, ένα απλό κορίτσι από μια απλή μέση οικογένεια και προσπάθησα να ανοίξω τα φτερά μου, να κάνω πράγματα, να σπουδάσω, να πετύχω, να γίνω δικηγόρος, να μπω στο ελληνικό Κοινοβούλιο, να δώσω πράγματα στη χώρα μου και μου έδωσε ευκαιρία η χώρα μου να τα κάνω και όλα αυτά, που στην Αμερική όπως ξέρετε πολύ καλά, το βιβλίο μου ονομάζεται «My greek drama», τι είναι ουσιαστικά; Η πορεία ενός ανθρώπου, η πορεία της χώρας μας τις εποχές που εγώ έδειχνα τι μπορούμε να κάνουμε και το πιο σημαντικό απ' όλα είναι μια ιστορία, που έχει μέσα και τραγωδία, έχει και προσπάθεια και επιτυχία και αποτυχία, έχει και προδοσία έχει και λύτρωση, έχει και ελπίδα όμως».

Αναφερόμενη  στις πολιτικές εξελίξεις  τονίζει:

«Πιστεύω ότι  η Ελλάδα δικαιούται καλύτερης τύχης. Ότι ο κόσμος αξίζει καλύτερης τύχης και καλύτερης μεταχείρισης. Έχει σημασία ποιοι διοικούν αυτό τον τόπο. Και για αυτό ενδιαφέρομαι, όπως ενδιαφερόμαστε όλοι μας. Η ελπίδα μου και η προσευχή μου είναι ότι θα υπάρχουν άνθρωποι να ηγούνται, άνθρωποι που θα θέλουν να φέρουν αποτέλεσμα… Και όχι να είναι ο στόχος τους να διαιωνίζουν την παρουσία τους στην εξουσία».

Στη συνέντευξή της, η κα Αγγελοπούλου αναφέρεται ακόμη στα καυστικά σχόλια που κάνει στο βιβλίο της για τους κ.κ. Σημίτη, Καραμανλή, Βενιζέλο, Πάγκαλο, Αβραμόπουλο και Χριστοδουλάκη, τονίζοντας: «Δεν παίρνω πίσω τίποτα».

Επίσης, απαντάει στα σενάρια που τη θέλουν να ιδρύει κόμμα: «Δεν με ενδιαφέρει ο τομέας της πολιτικής. Ουσιαστικά, δεν κάνω για πολιτικός. Εγώ είμαι άνθρωπος της πράξης, είμαι άνθρωπος που θέλω να βλέπω αν κάτι γίνεται. Δεν χρειάζομαι μια ετικέτα που να λέει είμαι πολιτικός για να κάνω πράγματα επειδή με νοιάζει η χώρα μου. Εγώ επενδύω στους νέους ανθρώπους τώρα. Αυτοί είναι οι επόμενοι ηγέτες μας… Δεν παριστάνω τον Μεσσία, δεν παριστάνω τον προφήτη, είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω πράγματα».

Απαντώντας στην ερώτηση  εάν σήμερα υπάρχουν ηγέτες στο πολιτικό σκηνικό υπογραμμίζει: «Βλέπω στους νέους ανθρώπους και βεβαίως ενδεχομένως αυτοί που δεν έχουν ακόμη δοκιμαστεί. Είμαι ρεαλίστρια. Μιλάω λοιπόν για το πρόβλημα έλλειψης ηγεσίας για δεκαετίες τώρα».

Αναφερόμενη στο κλείσιμο της ΕΡΤ η κα Αγγελοπούλου τονίζει: «Εγώ γνώρισα ένα διαφορετικό δημόσιο. Ανθρώπους ικανούς, ανθρώπους που θα μπορούσαν να έχουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, βρήκαν λύσεις σε εκατοντάδες προβλήματα, άξιους υπαλλήλους, άξια στελέχη που όταν τους ζητήθηκε με το σωστό τρόπο έδωσαν τα πάντα από τη ζωή τους. Όταν λες κάνω κάτι, όταν λες διαλύω κάτι ή καταστρέφω κάτι, πρέπει να έχεις πάντα ένα πρόγραμμα υπαρκτό που λες στη θέση του έχω κάνει κάτι άλλο…»

Μιλώντας για τις αναφορές στο βιβλίο της για τον τρόπο που χρησιμοποιούσε τη γοητεία και την εμφάνισή της, αναφέρει: «Eμείς οι γυναίκες έχουμε και άλλα χαρίσματα. Έχουμε τη γοητεία, έχουμε αυτό που λένε μυριζόμαστε τα πράγματα, και έχουμε τη δυνατότητα ακόμα και αν χρειαστεί να κολακεύσουμε ή να κλάψουμε να πετύχουμε πράγματα.... Θέλετε να με δείτε σαν τίγρη μαζί και τυφώνα μαζί; Πες μου ότι αυτό δεν γίνεται».

Σχετικά με τους Ολυμπιακούς αγώνες και τις καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν η κα Αγγελοπούλου λέει: «Πάρα πολλές φορές εμφανίστηκαν άνθρωποι που ήταν έτοιμοι να τινάξουν προγράμματα και αποφάσεις στον αέρα, γιατί θα έβλαπταν την εκλογική τους περιφέρεια. Υπήρχαν άνθρωποι που ούτε έναν καφέ δε θα τους έλεγα να πάμε, ούτε ένα γεια δε θα τους έλεγα, αν δεν ήταν το 2004.....Υπήρχαν και κάποιες φορές που είχα αδειάσει το προσωπικό μου γραφείο και πήγαινα σπίτι και έλεγα δε θα τα βγάλω πέρα».

Αναφερόμενη στην κρίση επισημαίνει: «Με ματώνει η κρίση. Και με ματώνει γιατί πιστεύω ότι αυτός ο κόσμος αξίζει καλύτερης τύχης. Καταρχήν, εγώ πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει ούτε με τον πλούτο, όταν έχει μέσα του σπονδυλική στήλη… Όλοι μας έχουμε αλλάξει. Ποιος μπορεί να ζει, πρέπει να είσαι άκαρδος. Πρέπει να μη σε ενδιαφέρει η χώρα σου για να ζεις και να βλέπεις αυτή την κατάσταση και να μη σε επηρεάζει».

 Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αναφέρεται στην γνωριμία της με τον κο Θεόδωρο Αγγελόπουλο: «Είμαστε σε απόσταση περίπου 10 βημάτων. Ο Θόδωρος καθόταν με τους γονείς του και εγώ ήμουν απέναντι. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα να με αφήνουν οι δυνάμεις μου και τραβήχτηκα πίσω και μου έδωσαν κάποιοι ευγενείς άνθρωποι ένα ποτήρι νερό και συνήλθα. Και μετά βεβαίως μου είπε ένας πρέσβης, ότι και εμένα αν με κοίταζε έτσι ο κος Αγγελόπουλος θα είχα λιποθυμήσει. Αυτή είναι η ιστορία».

Τέλος, αναφέρεται στη μεγάλη κρίση που περάσει ο γάμος της λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων: «Κάποια στιγμή ράγισα και κάποια στιγμή ράγισε το γυαλί. Και βέβαια δεν θα σας πω τι έκανα, αλλά ήθελα να σώσω τη σχέση μου, το γάμο μου, την οικογένειά μου.. Ζήτησα βοήθεια επαγγελματική, να με βοηθήσουν να σώσω το γάμο μου».
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον Alpha του Κοντομηνά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Νέες ανάγκες, νέα καθήκοντα στον Alpha. Ο τηλεοπτικός σταθμός του Δημήτρη Κοντομηνά αλλάζει ομάδα για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της νέας σεζόν, σε μια τηλεοπτική αγορά που διαρκώς συρρικνώνεται.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξακολουθεί να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο, υπό το άγρυπνο βλέμμα του επιχειρηματία.

Στην ηγετική ομάδα του καναλιού μετά την Αννα Βλαβιανού, εντάσσεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, άλλοτε αγαπημένο παιδί του Mega. Αλλάζει κανάλι και ενσωματώνεται στην ομάδα της Plus Productions, θυγατρικής του τηλεοπτικού σταθμού, υπό τον Κώστα Σούσουλα.

Το σκέλος των τηλεοπτικών παραγωγών ανέλαβε ο Τζώρτζης Ποφάντης, ενώ στις ειδήσεις σταθερός είναι πάντοτε ο ρόλος του Δήμου Βερύκιου.

Τέλος, ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Φουρλεμάδης -προέρχεται από την οργάνωση της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» την οποία εγκατέλειψε μετά τα σκάνδαλα για τα σάπια κοτόπουλα- ανέλαβε και τον τομέα του ραδιοφώνου.



Πηγή: | iefimerida.gr 

Φήμες ότι φεύγει η Ελένη Μενεγάκη από τον Alpha - Σε ποιο κανάλι μετακομίζει

Φουντώνουν τα τελευταία 24-ωρα οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα βήμα πριν την έξοδο της από τον Alpha. 

H παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλο κανάλι και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε νέα τηλεοπτική στέγη από τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σταθμός της Κάντζας πρότεινε στην Ελένη Μενεγάκη να παραμείνει στον Alpha αλλά με το το 1/3 των χρημάτων που ελάμβανε μέχρι σήμερα.

Η δραματική περικοπή που της ζητήθηκε την οδήγησε σε συζητήσεις με άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Πληροφορίες την θέλουν να συζητά, συγκεκριμένα, με τον ιθύνοντες του Star για το ενδεχόμενο να να μετακομίσει από τη νέα σεζόν στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.



Πηγή: | iefimerida.gr 

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Μάθετε όλες τις ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη – Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν!

Η ζώνη 10.00 με 1.00 το πρωί παίρνει φωτιά από τη νέα σεζόν! Και αυτό γιατί τα περισσότερα κανάλια την ενισχύουν.

Ενδεικτική των μεγάλων αλλαγών που επέρχονται, είναι η μετακίνηση της Πόπης Τσαπανίδου από τον ΣΚΑΪ στο Star. Η δημοσιογράφος θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου έως το τέλος Ιουνίου -οπότε λήγει και το συμβόλαιό της- και μετά θα μετακομίσει και επίσημα στο Star, όπου πρόκειται να αναλάβει από τον Σεπτέμβριο τη ζώνη 10:00 με 1:00 σύμφωνα με τη Real. 

Και ο ΣΚΑΪ, όμως, θέλει να αποκτήσει δυνατή πρωινή ζώνη, όμως οι ιθύνοντες του καναλιού ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο πώς θα κινηθούν μετά τη αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου. Σύμφωνα με κάποια σενάρια που ακούγονται έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία αναμένεται να αξιοποιηθεί στο καθημερινό πρόγραμμα ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος φέρεται ως ο επικρατέστερος για τη ζώνη 10:00 με 1:00.

 Όμως ένα άλλο σενάριο υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται να «χωρίσει» το δίδυμο Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου, ώστε ο ένας να παραμείνει στη ζώνη 7:00 με 10:00 και ο άλλος να αναλάβει το δίωρο από τη 1:00 έως τις 3:00 το μεσημέρι. Τον χωρισμό του διδύμου πάντως, διαψεύδει προς το παρόν επισήμως το κανάλι.

Σε ό,τι αφορά το «Πρωινό mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο Mega που χάρισε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι, θα παραμείνει στην ίδια ζώνη, αν και οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 28 Ιουνίου, ημέρα αυλαίας της εκπομπής, οπότε έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Mega και το δίδυμο των παρουσιαστών. Τέλος, στον ΑΝΤ1 συζητιέται η δημιουργία μίας τρίωρης πρωινής εκπομπής, κάτι σαν τον «Πρωινό καφέ» που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Πηγή: .gossip-tv.gr

Χωρίς τον Νίκο Γκάνο ο ημιτελικός του «Your face sounds familiar»

Ο ημιτελικός του «Your face sounds familiar» ξεκινάει σε λίγες ώρες αλλά χωρίς τον Νίκο Γκάνο.

Τι συνέβη στον τραγουδιστή; Από χθες το πρωί είχε ενοχλήσεις στο λαιμό του και πυρετό, όμως σήμερα δεν έπεφτε κάτω από τους 39 βαθμούς και του διεγνώσθη οξεία φαρυγγίτιδα σύμφωνα με δημοσίευμα του «yupiii». Το αποτέλεσμα της τετράδας δεν αλλάζει καθώς η ψηφοφορία δεν τον είχε μέσα στους τέσσερις.


Αλέξανδρος Ρήγας: «Χρειαζόμαστε την ιστορία και το δυναμικό της ΕΡΤ»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σε συνέντευξή του σχολίασε το λουκέτο της ΕΡΤ.

«Είχε πει κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ότι ζούμε σε ένα τεράστιο φρενοκομείο. Μετά πολλά χρόνια δικαιώνεται πανηγυρικά. Μια ολόκληρη γενιά φώναζε για τις αμαρτίες και τις ανεπάρκειες της δημόσιας τηλεόρασης και μόλις έκλεισε, με τον απαράδεκτο τρόπο που έκλεισε, αρχίσαμε όλοι μας να μακαρίζουμε τον μακαρίτη. Μια ΕΡΤ που δεν την έβλεπε σχεδόν κανείς και τώρα όλοι μας καθόμαστε να θαυμάζουμε το total black. Όταν σταματήσουν οι φωνές τότε πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε επί της ουσίας γιατί χρειαζόμαστε μια δημόσια τηλεόραση, χρειαζόμαστε την ιστορία και το δυναμικό της ΕΡΤ, αλλά με κριτήρια ποιοτικά και ποσοτικά, διαφορετικά από αυτά της προηγούμενης κατάστασης», δήλωσε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».


Ο Ουγγαρέζος με τηλεπαιχνίδι τη νέα σεζόν!

Καλά νέα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αφού όπως όλα δείχνουν το Mega θα του αναθέσει την παρουσίαση ενός παιχνιδιού γνώσεων που θα διαδραματίζεται στους δρόμους.

Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία και έχει πουληθεί συνολικά σε 30 χώρες.

 Ο τίτλος του στα ισπανικά Lo sabe no lo sabe (Smart face ο αγγλικός του τίτλος) και ο παρουσιαστής βγαίνει στους δρόμους, σταματά περαστικούς και τους υποβάλλει σε ερωτήσεις γνώσεων προκειμένου να κερδίσουν επιτόπου μετρητά. Μόνο που δεν απαντά ο ίδιος ο παίκτης αλλά καλείται να εντοπίσει άλλον τυχαίο περαστικό, ο οποίος θα δώσει -για λογαριασμό του- τη σωστή απάντηση.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σύμφωνα με τη Real συμμετείχε ήδη στα γυρίσματα δοκιμαστικού επεισοδίου και άφησε καλές εντυπώσεις.

«Ευτυχισμένοι μαζί»: Σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης ακόμα και σε επανάληψη


Η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» υπήρξε πολύ πετυχημένη και είχε αγαπηθεί από τους τηλεθεατές. 

Λόγω καλοκαιριού το Mega... εδώ και λίγες ημέρες προβάλλει τη σειρά σε επανάληψη κάθε βράδυ. 

Τι κι αν είναι επανάληψη, οι τηλεθεατές το βλέπουν φανατικά. 

Την Παρασκευή έφτασε σε ποσοστό τηλεθέασης στο γενικό σύνολο στο 27,6% βγαίνοντας πρώτη στον πίνακα τηλεθέασης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...