Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Αντίπαλος με τον Τούρκο «Μπραντ Πιτ» ο Ονούρ!

Ανταγωνιστή θα έχει από Σεπτέμβρη ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Χίλιες και μια νύκτες», Ονούρ καθώς θα έχει τηλεοπτικό… αντίπαλο τον «Μπραντ Πιτ» της Τουρκίας, Κιβάνκ, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί σε σίριαλ που θα προβάλει ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός.

Ο ένας (Ονούρ) θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς άντρες στην Τουρκία. Ο άλλος (Κιβάνκ) είναι ένα από τα ομορφότερα μοντέλα στον κόσμο με τίτλο «Model of theWorld» το 2001. Δικαίως άλλωστε καθώς οι εικόνες του Κιβάνκ μιλούν από μόνες τους: 1,90 μ. ύψος με γαλαζοπράσινα μάτια και γυμνασμένο σώμα που θα ζήλευε ακόμα και ο πραγματικός Μπραντ Πιτ…

Ο Τούρκος ηθοποιός-μοντέλο «μετράει» συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας , εξώφυλλα και διαφημιστικά κατά τη διαμονή του στο Παρίσι. Αυτό μέχρι να πάρει τηναπόφαση να επιστρέψει στην χώρα του και να κυνηγήσει το όνειρό του ως ηθοποιός.Το 2009 μάλιστα συμμετείχε στο φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ντόχα στο Κατάρ.

Από την άλλη ο τηλεοπτικός Ονούρ ή αλλιώς Χαλίτ Εργκέντζ γεννήθηκε στην Κωσταντινούπολη και είναι γιος γνωστού ηθοποιού στην Τουρκία . Είναι ψηλός , μελαχρινός και το δυνατό του όπλο είναι τα πράσινα μάτια του.

Ο ένας είναι παντρεμένος με την τηλεοπτική του σύντροφο, Σεχραζάτ, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο. Ο άλλος είναι αρραβωνιασμένος με την κόρη του εκατομμυριούχου Οντερ Φιράτ, Ιντίλ.

Το Δεκέμβριο του 2008 ο Ονούρ και ο Κιβάνκ συναντήθηκαν στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής. Που να γνώριζαν τότε ότι 2 χρόνια αργότερα θα είναι με την νέα σεζόν τηλεοπτικοί αντίπαλοι για χάρη του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...