Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Το ταξίδι στο Νησί

Το ταξίδι στο Νησί της Σπιναλόγκα συνεχίζεται με την Ελένη ν' αφήνει την όμορφη Πλάκα και να περνάει... στην απέναντι όχθη , εκεί όπου πρέπει να μάθει να ζει , μακριά από τους αγαπημένους της.

Το στίγμα της αρρώστιας αποκόβει τον Γιώργη από τους συγχωριανούς του..Το μόνο που του δίνει δύναμη να παλέψει είναι... οι δυο του κόρες.

Το ταξίδι στο παρελθόν συνεχίζεται και το εξαιρετικό καστ της σειράς, μας βάζει βαθιά μέσα στους χαρακτήρες των ανθρώπων εκείνης της εποχής.

«Σου κάθεται να δουλεύεις φέτος και να είσαι σε μια πολύ καλή παραγωγή, σε μια παραγωγή που, ίσως, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη στο παρελθόν» είπε ο Γιάννης Στανκόγλου.

Ο Γιάννης Στανκόγλου, στα επεισόδια που θ' ακολουθήσουν, υποδύεται τον Αντρέα, τον άντρα που θα παντρευτεί την Άννα, τη μικρότερη κόρη της Ελένης και του Γιώργη.

«Μετά από αυτό το σήριαλ, ευελπιστούμε ότι θα γίνουν περισσότερες δουλειές μυθοπλασίας στην τηλεόραση. Ο κόσμος θα βάλει λεφτά.» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός θα υποδύεται τον ξάδελφο του Αντρέα ,τον Μανώλη που η επιστροφή του, μετά από χρόνια στο χωριό, θα φέρει και αναστάτωση!

Πολλά είναι ακόμη τα νέα πρόσωπα, που θα εμφανιστούν στη συνέχεια , παίζοντας σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς, που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Γιώργης Πετράκης), Κατερίνα Λέχου (Ελένη Πετράκη), Ευγενία Δημητροπούλου ('Αννα Πετράκη/Αλέξις Φίλντιγκ), Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου (Χριστίνα Κρουσταλάκη), 'Ολγα Δαμάνη (Φωτεινή Αγγελοπούλου σε μεγάλη ηλικία), Ντίνα Μιχαηλίδη (Σαβίνα Αγγελοπούλου), Νίκος Ορφανός (Χρήστος Λαπάκης), Γρηγόρης Ορφανουδάκης (Παύλος Αγγελόπουλος), Θεόδωρος Κατσαφάδος (Πέτρος Κοντομάρης)
Συμμετέχουν οι: Πέτρος Αλατζάς (Σταύρος Σολομωνίδης), Μαργαρίτα Πανουσοπούλου (Καλλιόπη), Μανόλης Χουρδάκης (Θόδωρος Μακριδάκης), Μαρινέλλα Βλαχάκη (Ελπίδα Κοντομάρη), Κλειώ Φανουράκη (Φρόσω Μανουσάκη)
Επίσης οι : Πέτρος Μαυροματίδης (Σπύρος Καζάκης), Κωνσταντίνος Σαββόπουλος (Κυριάκος), Μανόλης Κωνσταντακάκης (Καφετζής στην Πλάκα), Μανόλης Χαρούλης (Παπα Καζάκος), Μαρία Τσισμενάκη (Κατερίνα Λεμονιά), Σόλωνας Κατσικανδαράκης (Σωτήρης Λεμονιάς), Αντύπας Νταμοτσίδης (Αντώνης Αγγελόπουλος), Κωστής Λυράκης (Νικήτας), Θέμελης Μαρνέλλος, Γιάννης Πανταγιάς, Νίκος Σγουρός, Γιώργος Ηλιάδης
Και τα παιδιά: Μάνος Τσαγκαράκης (Αντώνης Αγγελόπουλος), Ιφιγένεια Τζόλα Ιφιγένεια Τζόλα ('Αννα Πετράκη), Ρενέ Τζόλα (Φωτεινή Αγγελοπούλου), Αναστασία Τσιλιμπίου (Μαρία Πετράκη), Καλλίστη Μπερταχά (Ηλέκτρα), Γιώργος Αμαραντίδης (Φώτης), Ορφέας Φιλιππάκης (Μανωλιός)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης
Εκτέλεση παραγωγής: TVE (Τηλεοπτικαί Επιχειρήσεις Α.Β.Ε.Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...