Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

DIRT: Η δόξα έχει το τίμημά της…

H πολύκροτη σειρά με την Κόρτνεϊ Κοξ από τις 4 Ιανουαρίου Τρίτη με Παρασκευή τα μεσάνυχτα

Μια σειρά που έκανε πάταγο στις Η.Π.Α., έρχεται να μας αποκαλύψει τα σκάνδαλα του Χόλιγουντ από αυτή την Τρίτη 4/1, Τρίτη με Παρασκευή μετά τα μεσάνυχτα, με δύο επεισόδια τη μέρα (στις 00:00 και 01:20).

Εμπνευσμένο από αληθινές ιστορίες πολυσυζητημένων celebrities, το DIRT μας παρουσιάζει τις καθημερινές προσπάθειες μιας αδίστακτης αρχισυντάκτριας του σκανδαλοθηρικού τύπου να βγάλει στο φως την πιο ζουμερή και πικάντικη ιστορία για τους αναγνώστες της.

Η γοητευτική Κόρτνεϊ Κοξ, διάσημη ως ‘Μόνικα’ από τα τηλεοπτικά «Φιλαράκια», υποδύεται τη δημοσιογράφο Λούσι Σπίλερ, που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα των πλούσιων και των διάσημων: πάθη, αμαρτίες, εξαρτήσεις, ερωτικές ατασθαλίες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Δεξί της χέρι είναι ο… σχιζοφρενής, αλλά ικανότατος παπαράτσι Ντον, ο οποίος τρυπώνει παντού, ενώ παράλληλα ακούει φωνές και έχει παραισθήσεις!

Χάρη στις αποκλειστικές φωτογραφίες του, ξεσκεπάζεται η… γυμνή αλήθεια πίσω από τη δόξα και την ανθρώπινη ματαιοδοξία. Τον υποδύεται απολαυστικά ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Ίαν Χαρτ («Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος»).

Το περιεχόμενο της τολμηρής σειράς συχνά σοκάρει, καθώς παρουσιάζει την πραγματικότητα πίσω από τη βιτρίνα του κόσμου της showbiz. Μάλιστα, κάποιες από τις ιστορίες της σειράς ‘φωτογραφίζουν’ επωνύμους που όλοι γνωρίζουμε...

Τέλος, σε κάθε επεισόδιο του Dirt εμφανίζονται διαφορετικοί guests, μεταξύ των οποίων η διάσημη Τζένιφερ Άνιστον και ο βραβευμένος σκηνοθέτης του ‘Seven’ και του ‘Fight Club’, Ντέιβιντ Φίντσερ.

Η Κόρτνεϊ Κοξ αποκαλύπτει όλα τα μυστικά και τα ψέματα της showbiz, από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, Τρίτη με Παρασκευή τα μεσάνυχτα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...