Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Greek Idol με Ρούλα, «Άννα Βίσση, 24 Ώρες», «Botrini’s Project» το "βαρύ πυροβολικό" του ALPHA

Δυο ολοκαίνουρια προγράμματα κι ένα γνώριμο έρχονται στη συχνότητα του Alpha το Μάρτιο ενισχύοντας τη ζώνη prime time.

Πρώτα απ’ όλα, μετά την προβολή των επεισοδίων –έξι ή οκτώ- με τις οντισιόν του «Greek Idol II», που αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο live του τάλεντ σόου με οικοδέσποινα και φέτος τη Ρούλα Κορομηλά και κριτική επιτροπή την Έλλη Κοκκίνου, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη.

Μέσα στο Μάρτιο, θα κάνει επίσης πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο ριάλιτι σόου με το 24ωρο της Άννας Βίσση. Ήδη οι ιθύνοντες του Alpha έχουν δει το πρώτο αμοντάριστο επεισόδιο. Ωστόσο, μένει ακόμη να καταλήξουν στον τίτλο. Οι επιλογές είναι τρεις. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο από αυτές είναι το «Όσο Έχω Φωνή», που απορρίφθηκε, και το «Άννα Βίσση, 24 Ώρες».

Μέσα στο Μάρτιο θα ξεκινήσει επίσης το «Botrini’s Project» με τον Έκτορα Μποτρίνι. Ήδη έχει προχωρήσει αρκετά η διαδικασία επιλογής των παικτών που θα αναλάβουν μαζί με το σεφ να δημιουργήσουν από την αρχή ένα μαγαζί μαζικής εστίασης. Πάντως, το εστιατόριο έχει βρεθεί και είναι σε περιοχή των βορείων προαστίων.

Από 'κει και πέρα, να αναφέρουμε ότι παρόλο που ακούγεται ότι από το Σεπτέμβριο του 2011 θα δούμε στον Alpha και δεύτερο «Μεγάλο Αδελφό», αφού στο κανάλι της Κάντζας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την απόδοση του ριάλιτι, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως τελικά να μην υπάρξει αυτή η εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...