Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Champions League σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας από την ΕΡΤ

Champions League qualifierImage via WikipediaΠιλοτικές μεταδόσεις σε σύστημα υψηλής ευκρίνειας (High Definition - HD) με ελεύθερο σήμα στην επίγεια ψηφιακή εκπομπή ξεκινά από την Τετάρτη 27 Απριλίου η ΕΡΤ όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. Λάμπης Ταγματάρχης.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Ταγματάρχης σημείωσε ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ με την ονομασία ΕΡΤ HD, το οποίο θα ενταχθεί στο δεύτερο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ από κοινού με τα τηλεοπτικά προγράμματα ΝΕΤ, ΕΤ1 και ΕΤ3.
Η πρώτη απ' ευθείας μετάδοση θα πραγματοποιηθεί με τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα για την πρώτη σειρά ημιτελικών του Champions League σε παράλληλη μετάδοση με τη ΝΕΤ και θα συνεχιστούν με την ημιτελικό του Champions League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάλκε στις 4/5, το Final 4 της Euroleague στις 6 και 8/5, το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον τελικό του Champions League καθώς και την τελική φάση του τουρνουά τένις Roland Garros. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...