Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

2 VIDEOS: «Μέχρι και μουστάκι τον έβαλε να ξυρίσει» η «crazy» Ελεονώρα τον Ηλία

Αυτή την Κυριακή η Ελεονώρα Μελέτη είχε την τιμή, πέρα από τον παρτενέρ της, Ηλία Λαδά, να την «διδάξει» και ο Κώστας Βουτσάς. Λόγω του κόνσεπτ του σόου και επειδή η Ελεονώρα χόρεψε το τραγούδι "Crazy Girl", από ταινία στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος, την επισκέφθηκε στις πρόβες για να της δώσει τα "φώτα" του.

Όπως κάθε εβδομάδα, η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τη χορογραφία της ενώ έδειξε να το διασκεδάζει ιδιαίτερα. Στα πλαίσια του τραγουδιού αντάλλαξε ένα πεταχτό φιλί με τον παρτενέρ της, ενώ η χορογραφία έκλεισε με ένα εντυπωσιακό σπαγκάτ της Ελεονώρας. 
Το high light, της χορογραφίας, ήταν το μουστάκι που είχε κολλήσει ο Ηλιάς και το οποίο στο τέλος του το «ξύρισε» η παρουσιάστρια και το κόλλησε η ίδια στον εαυτό της. Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε και η μητέρα της.
Τα σχόλια της επιτροπής ήταν θετικά, αλλά η επιτροπή δεν πρωτοτύπησε καθόλου αφού και σε αυτό το ζευγάρι έβαλε τέσσερα 9άρια και κατάφερε να συγκεντρώσει 36 βαθμούς.
Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη, τη μητέρα της στο κοινό καθώς και τι είπε η παρουσιάστρια για τη μητέρα της
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...