Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο Λούκας Γιώρκας στο Greek Idol

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol έχει αναδείξει μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση. Όμως μόνο ένας θα κατακτήσει την κορυφή και, όπως έχει φανεί, τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς δεν είναι ασφαλής. Το τηλεοπτικό κοινό έχει αποδειχθεί αυστηρό στην κρίση του, και σε κάθε live αξιολογεί τους υποψηφίους από μηδενική βάση.

Στο έκτο live οι κριτές παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους. Η Μαρία Θεοδότου, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Ερωφίλη Τζάνου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια ο καθένας, τα οποία έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή του Greek Idol. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να ερμηνεύσει ένα ελληνικό και ένα ξένο τραγούδι.

Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσα στους έξι υποψήφιους που έχουν απομείνει. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα, ο πήχυς μπήκε πολύ ψηλά. Το τηλεοπτικό κοινό θα δυσκολευτεί πολύ να επιλέξει καθώς όλοι είναι ξεχωριστοί. Ποιοι θα παραμείνουν και ποιος θα αποχωρήσει στο τέλος της βραδιάς;

Επιπλέον, η παρέλαση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων συνεχίζεται. Ο Λούκας Γιώρκας στην πρώτη του εμφάνιση μετά το διαγωνισμό της Eurovision, θα ανέβει στη σκηνή του Greek Idol και θα ερμηνεύσει ζωντανά το Watch My Dance, αλλά και ένα νέο τραγούδι το οποίο και θα ακουστεί σε πρώτη μετάδοση!

Οι τηλεθεατές έχουν τον λόγο. Το έκτο live, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, επιστρέφει το Σάββατο, 28 Μαΐου στις 21:00.

Και για να έχετε την πιο άμεση και έγκυρη ενημέρωση καθώς και πλήθος αποκλειστικών ειδήσεων γύρω από το Greek Idol, επισκεφθείτε το site www.greekidol.tv, και ακολουθήστε μας στο Twitter (@greekidolgroup) και το Facebook!

Greek Idol. Show your best.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...