Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

MEGA και ANT1 ποντάρουν «όλα τα λεφτά» στα talent shows

Ο Αύγουστος τελειώνει και οι υπεύθυνοι των καναλιών, οι οποίοι και την εβδομάδα που πέρασε απόλαυσαν το θερινό τους διάλειμμα, επιστρέφουν στα πόστα τους δριμύτεροι και έτοιμοι για δράση! 

Ηδη στα δημοσιογραφικά γραφεία οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσωπα και τις πιθανές αλλαγές σε όλα τα κανάλια έχουν αρχίσει να φτάνουν. Το αν είναι απλώς σενάρια ή όχι θα αποδειχτεί σύντομα. Ενα πάντως είναι σίγουρο: τα ανοιχτά μέτωπα σε όλα τα κανάλια είναι ακόμη πολλά και, όπως είναι φυσικό, οι επόμενες μέρες αναμένονται «καυτές».

Τα... εγκαίνια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν γίνονται αυτήν την εβδομάδα και πολλές είναι οι εκκρεμότητες που εδώ και καιρό βρίσκονται σε κατάσταση stand by. Εξίσου πολλά είναι και τα τηλεοπτικά πρόσωπα τα οποία, μπορεί να απολαμβάνουν τις δροσερές βουτιές σε κάποιο νησάκι, ωστόσο παραμένουν κρεμασμένα στο ακουστικό τους προκειμένου κάποια στιγμή να μάθουν αν και πότε θα επιστρέψουν στα πόστα τους για τη νέα σεζόν.

Στον ALPHA και στο STAR πολλά είναι τα θέματα που ζητούν τη λύση τους, οπότε αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική. Από την άλλη, στο MEGA και στον ANT1 πρωταρχικό μέλημα για τους υπευθύνους είναι να ξεκινήσουν και πάλι την κούρσα του... precing στους επωνύμους προκειμένου να κλείσουν την τελική λίστα με τις συμμετοχές στα shows που θα μας κρατήσουν συντροφιά τον φετινό χειμώνα. Μηn ξεχνάμε ότι αυτά είναι τα ισχυρά χαρτιά τους για να κατακτήσουν το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τις υψηλές τηλεθεάσεις. Ποιοι θα χορέψουν στο παρκέ, ποιοi στον πάγο και ποιοι θα πιάσουν το μικρόφωνο;


MEGA
Μόνοι σίγουροι, οι παρουσιαστές

Δεύτερος γύρος για το ήδη πετυχημένο show, στο οποίο πέρυσι σ
στέφθηκαν νικητές ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα.

Το κανάλι της Μεσογείων ποντάρει πολύ και φέτος στο «Just the 2 of us», γι’ αυτό και η λίστα με τα ονόματα που οι υπεύθυνοι παραγωγής έχουν προσεγγίσει είναι μεγάλη. Ανάμεσα σε αυτούς που ακούγεται ότι θα τραγουδήσουν είναι και η Κελλυ Κελεκίδου η οποία προορίζεται να γίνει τηλεοπτικό ζευγάρι με τον εξίσου δημοφιλή Μάρκο Σεφερλή. Αλλοι τραγουδιστές των οποίων τα ονόματα «παίζουν» δυνατά στη λίστα προεπιλογής του καναλιού είναι η Χριστίνα Κολέτσα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος (ο οποίος μπορεί να μπει και στους τραγουδιστές αλλά και στην απέναντι ομάδα των καλλιτεχνών). Επίσης, δυνατά «παίζουν» και οι Γωγώ Μαστροκώστα, Μαρία Ιακώβου, Μάρω Λύτρα και Κωνσταντίνος Γαλανός.

Οπως και την περασμένη σεζόν, από τους συμμετέχοντες δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αθλητές. Αλλωστε, η συνταγή έχει αποδειχθεί πετυχημένη. Ανάμεσα στα ονόματα λοιπόν που έχουν ακουστεί είναι αυτά του Νίκου Συρανίδη (χρυσός Ολυμπιονίκης το 2004 στις συγχρονισμένες καταδύσεις), της Βούλας Παπαχρήστου (πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν) και της Κλέλιας Πανταζή (χάλκινη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής το 2000).


Η Βάνα και ο Λιάγκας
Από τα δυνατά χαρτιά του φετινού show που δέχτηκε με χαρά την πρόταση συμμετοχής είναι και η Βάνα Μπάρμπα. Αν μάλιστα τελικά ισχύσουν όσα ακούγονται για την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στην καρέκλα του κριτή, τότε σίγουρα οι μεταξύ τους στιχομυθίες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Να θυμίσουμε ότι η γνωστή ηθοποιός είχε βρεθεί πριν από περίπου έναν χρόνο στο «Πρωινό mou» και είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον παρουσιαστή σχετικά με τον χρόνο της παρουσία της στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. Σήμερα, τα σενάρια θέλουν τους δ
ύο αυτούς δυναμικούς χαρακτήρες να συνυπάρχουν κάτω από την ομπρέλα του «Just» και μάλιστα ο παρουσιαστής να είναι κριτής και η ηθοποιός κρινόμενη!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό mou» με βάση τις πληροφορίες φαίνεται να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Τουρνά. Από τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Στέφανος Κορκολής και η Αθηναΐς Νέγκα θα παραμείνουν στη θέση τους, ενώ για τη θέση της Λυδίας Παπαϊωάννου (που θα κάνει εκπομπή στο MTV) έχει γίνει πρόταση στην Ελπίδα. Προς το παρόν, οι μόνοι που θεωρούνται σίγουροι είναι οι παρουσιαστές Γιώργος Καπουτζίδης και Δούκισσα Νομικού, αφού όλοι οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις από Σεπτέμβρη.


ANT1
Χορεύετε στον πάγο;

Μετά την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στο περσινό «Dancing», στο στόχαστρο μπήκε τώρα η Χριστίνα Λαμπίρη. Η μόνη που ακόμα δεν έχει ακουστεί (από το κανάλι της Κηφισιάς) είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία, εκτός από παρουσία, διαθέτει και ταλέντο στον χορό, κάτι που είχαμε δει πριν από χρόνια σε παρουσίαση καλλιστείων του ΑΝΤ1. Το δικό της όμως δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα δυνατά ονόματα που θα στελεχώσουν το... κανονικό «Dancing with the stars», αφού προς το παρόν το βάρος στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει πέσει στο νέο concept που θέλει χορό με παγοπέδιλα.

Η λίστα λοιπόν είναι αρκετά μεγάλη, αφού οι υπεύθυνοι παραγωγής είχαν να κάνουν επαφές με αρκετά ονόματα που είχαν αποδεχτεί από πέρυσι την πρόταση να χορέψουν. Φέτος βεβαίως οι προτάσεις είναι διαφορετικές, αφού όσοι πουν το ναι θα πρέπει να σκεφτούν ότι θα κάνουν στροφές και πιρουέτες πάνω σε παγοπέδιλα και σε… χαμηλές θερμοκρασίες! Ανάμεσα σε αυτούς τους οποίους έχουν προσεγγίσει για να φορέσουν τα παγοπέδιλα είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Ευγ
ενία Μανωλίδου, αλλά και η Αννα Πρέλεβιτς, η οποία είναι και πρωταθλήτρια και έχει πάρει διακρίσεις στο συγκεκριμένο άθλημα, ενώ δύο γοητευτικές τραγουδίστριες, η Καλομοίρα και η Σάγια, πολιορκούνται για να βρεθούν στην πίστα του «Dancing on ice»! Οσο για τη Χριστίνα Λαμπίρη, η παρουσιάστρια του «Super Star» έδειξε ενδιαφέρον για το νέο concept χορού και δεν αποκλείεται να πει το ναι.

Για το ίδιο σόου έχουν ήδη περάσει την πόρτα του ΑΝΤ1 για να συζητήσουν τόσο ο Νίκος Παπαδάκης όσο και ο Κώστας Φραγκολιάς, οι οποίοι διαθέτουν τα σωματικά προσόντα, ενώ έχουν παρακολουθήσει το παιχνίδι στο εξωτερικό και έχουν ενθουσιαστεί. Επίσης, από το τραπέζι των συζητήσεων έχουν περάσει ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η Δήμητρα Αιγινήτη, η Ναταλία Γερμανού και ο Νίκος Μουτσινάς.

Φυσικά, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που αρνήθηκαν, αφού φοβούνται τα ατυχήματα. Προτεραιότητα πάντως της παραγωγής του παιχνιδιού είναι να ετοιμαστεί το ειδικό πλατό που θα φιλοξενήσει δασκάλους και επωνύμους. Η κατασκευή του θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα αρκετά πριν από την πρεμιέρα, που υπολογίζεται να γίνει στα τέλη Οκτωβρίου.


Μανωλίδου ή Φερεντίνος;
Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να οριστικοποιήσουν το θέμα του παρουσιαστή. Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου αλλά και του Χρήστου Φερεντίνου. Αμέσως μετά θα κλείσει και η κριτική επιτροπή. Ο ένας κριτής έχει ήδη βρεθεί και είναι ο Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος γνωρίζει με λεπτομέρεια τα του καλλιτεχνικού πατινάζ. Στο πλάι του δεν αποκλείεται να δούμε κάποιον από τους χορευτές του... κλασικού «Dancing» που έχουν φτάσει μέχρι και τον τελικό.

Και μπορεί το «Dancing on ice» να εισέρχεται στο πρόγραμμα του σταθμού από τον Οκτώβριο, αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσουμ
ε τον χορό χωρίς παγοπέδιλα. Ο ANT1 θα «χτυπήσει» ξανά με ανανεωμένο «Dancing with the stars 3» τον Μάρτιο και φυσικά πάντα με τη Ζέτα Μακρυπούλια και με αρκετά σημαντικά ονόματα να «πέφτουν» και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων.

ALPHA
Η αναμονή συνεχίζεται

Στο κανάλι του ALPHA τα πράγματα είναι ακόμη στον αέρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα μπάτζετ των εκπομπών και τα πρόσωπα. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη σύσκεψη των επιτελικών στελεχών της RTL Groul, που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα στο Λουξεμβούργο, αφού εκεί θα αποφασιστεί και το ετήσιο μπάτζετ που θα διατεθεί στον ALPHA Ελλάδας. Κυρίαρχα πρόσωπα του σταθμού φυσικά είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, που όπως όλα δείχνουν συνεχίζουν κανονικά. Η Ελένη βεβαίως θα έχει φέτος αρκετά νέα πρόσωπα στο πλάι της. Συζητήσεις γίνονται για την αντικαταστάτρια της Ελενας Αρσένη, η οποία έχει ήδη σταματήσει τη συνεργασία της με τον «Καφέ» και δεν θα επιστρέψει στη θέση της. Το ίδιο ισχύει και για το πόστο του μάγειρα, που σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει και πάλι σε γυναίκα σεφ. Μέχρι να ξεκινήσουν πάντως οι επίσημες συζητήσεις, πολλά είναι αυτά που ακούγονται. Ανάμεσα στα άλλα πιθανολογείται και η επιστροφή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην τηλεοπτική της κουζίνα.

Από την άλλη, η Ελενα Παπαβασιλείου φαίνεται να είναι μία από τις επικρατέστερες για τη θέση της παρουσιάστριας στο «Κους-κους το μεσημέρι», αφού η Κατερίνα Καραβάτου θα βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της με τη γέννηση του παιδιού της και αναμένεται να επιστρέψει στο πλατό τον Νοέμβριο. Από το πάνελ όμως ακούγεται ότι θα απουσιάζει η Βάσω Κολιδά.

Αγνωστο, τέλος, παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τις εκπομπές «Μες στην καλή χαρά» και «Δέστε τους». Ενώ οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από Σεπτέμ
βρη, οι μόνοι που έχουν υπογράψει είναι η Ναταλία Γερμανού στο πρώτο και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη στο δεύτερο. Ολοι οι υπόλοιποι είναι στο περίμενε και εν αναμονή των αποφάσεων του σταθμού.

STAR
Κλειστό λόγω διακοπών...

Λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν, πολλά ακούγονται αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από το κανάλι της Κηφισιάς, αφού οι περισσότεροι είναι ακόμα σε διακοπές. Οι σημαντικές επιστροφές ξεκινούν από αύριο και ολοκληρώνονται σταδιακά μέσα στην εβδομάδα.

Το μόνο σχεδόν σίγουρο είναι ότι «Νηστικοί πράκτορες» από φέτος και μετά την αποχώρηση του Θανάση Πάτρα θα είναι η σεφ Ντίνα Νικολάου με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Ο λαμπερός ηθοποιός όχι μόνο κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά απέδειξε ότι έχει ταλέντο και στην κουζίνα, εκτός από την υποκριτική. Το μόνο που μένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

Από την άλλη, ανοιχτό παραμένει ακόμα το τι θα γίνει στη μεσημεριανή ζώνη και το τι θα κάνει τελικά η Χριστίνα Λαμπίρη από την ερχόμενη σεζόν. Πάντως, μέσα στις αλλαγές που είναι προγραμματισμένες να γίνουν είναι και η «είσοδος» της Μαρίας Σταματέρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με δικές της μόνιμες στήλες αλλά και με συνεντεύξεις με πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα.




espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...