Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο " ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ" στον ΑΝΤ1 - Τι θα δείτε ΟΛΗ την εβδομάδα

Ο " ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ" η σειρά-φαινόμενο που σάρωσε την τηλεθέαση σε 11 χώρες, έρχεται στην Ελλάδα και μας προκαλεί να ζήσουμε το απαγορευμένο... Κάθε Μέρα στις 5,50 μ.μ. στον ΑΝΤ1

ΔΕΥΤΕΡΑ


Επεισόδιο 76
Ενώ το πάρτι-έκπληξη του Μπεχλούλ ξεκινά με κακούς οιωνούς, μια νέα έκπληξη της Νιχάλ στον αγαπημένο της, φτιάχνει την ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι της Μπιχτέρ πέτυχε τον στόχο του και φτάνει ως τον Μπεχλούλ, κάνοντάς τον έξαλλο μαζί της. Κατά τη διάρκεια του πάρτι, ο Αντνάν βρίσκεται αντιμέτωπος με όσα του αποκάλυψε ο Σαΐτ, όταν συναντήθηκαν κρυφά. Στην επιφάνεια βγαίνουν και οι αλήθειες που αποκρύπτει η Φιρντέβς από τον Τσετίν Οζντέρ, όταν ο τελευταίος θα συναντηθεί με την Πεϊκέρ και τον Νιχάτ. Η Φιρντέβς που φοβάται μην τον χάσει, φροντίζει να αποδεχτεί το γρηγορότερο, την πρόταση γάμου του. Ο Μπεχλούλ βασανίζεται από ενοχές και αποφασίζει, για πρώτη φορά, να μοιραστεί τον πόνο του με τον Μπεσίρ. Και ο Μπεσίρ που σκέφτεται πάντα μόνο την ευτυχία της Νιχάλ, παίρνει την τελική του απόφαση για το τι θα ζητήσει και από ποιον.


ΤΡΙΤΗ

Επεισόδιο 77


Η Μπιχτέρ και ο Μπεχλούλ μπλέκουν όλο και περισσότερο σ’ ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ο Μπεχλούλ βλέπει την Μαντμουαζέλ να πλησιάζει το χρηματοκιβώτιο και προσπαθεί να την αποτρέψει από το να βρει το μοναδικό ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του. Ο Αντνάν μαθαίνει αλήθειες που δεν ήξερε για την Κάτια. Η Φιρντέβς πιστεύει ότι έχασε τον Τσετίν Οζντέρ και θεωρεί τη Μπιχτέρ υπεύθυνη. Όσο πλησιάζει η μέρα του γάμου, η οργή της Μπιχτέρ αρχίζει να βγαίνει εκτός ελέγχου και κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να μεταπείσει τον Μπεχλούλ. Εκείνος όμως, κάνει ό,τι μπορεί για να κρατηθεί μακριά της. Η Μαντμουαζέλ θα αντιμετωπίσει τελικά τον Μπεχλούλ, καθώς δεν θέλει να γίνει η Νιχάλ το θύμα μιας κακής συμπαιγνίας, όμως η ομολογία του, θα την εκπλήξει. Η Νιχάλ μαθαίνει για αυτή τη συνομιλία μεταξύ τους και κατηγορεί έντονα τη Μαντμουαζέλ.

ΤΕΤΑΡΤΗ
 
Επεισόδιο 78
Η Μαντμουαζέλ πληγώνεται βαθιά όταν η Νιχάλ την απομακρύνει από το σπίτι. Η διεύθυνσή της όμως, θα είναι η πρώτη επιλογή του Αντνάν, που ψάχνει απεγνωσμένα απαντήσεις στα ερωτήματά του. Ενώ στο σπίτι των Ζιγιαγκίλ επικρατεί ενθουσιασμός με τις γαμήλιες προετοιμασίες, η Μπιχτέρ μένει μόνη και απελπισμένη, όσο πλησιάζει η στιγμή που θα χάσει ολοκληρωτικά τον Μπεχλούλ. Η μοναξιά της γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν η αδερφή της την αποχαιρετά για να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό. Η υγεία του Μπεσίρ επιδεινώνεται και ο ίδιος αποχαιρετά σιωπηρά τη Νιχάλ, η οποία ετοιμάζεται με μεγάλο ενθουσιασμό για τον γάμο της.
ΠΕΜΠΤΗ

Επεισόδιο 79 - Τελευταίο
Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα ξεκινήσει με μια έκπληξη. 24 ώρες πριν η Μαντμουαζέλ ομολογήσει τα πάντα στον Αντνάν αρχίζοντας με τη φράση «Δεν μπορώ να σιωπώ άλλο».... Μια μέρα πριν τον γάμο της Νιχάλ και του Μπεχλούλ, η Μπιχτέρ θα βρεθεί σε μια μυστική συνάντηση, καθώς ο Μπεχλούλ θα την καλέσει να μιλήσουν στο θερμοκήπιο. Ταυτόχρονα η Μαντμουαζέλ, την οποία έχει διώξει από το σπίτι η Νιχάλ, μαθαίνει για την επιδείνωση της υγείας του Μπεσίρ και πάει κρυφά απ’ όλους να τον δει. Βγαίνοντας απ’ το ταξί, βλέπει το αυτοκίνητο του Μπεχλούλ στην είσοδο. Αφού έχει μάθει από το υπηρετικό προσωπικό ότι ο Μπεχλούλ, έχει περάσει το τελευταίο βράδυ πριν τον γάμο στο σκάφος, υποψιάζεται ότι επισκέπτεται μυστικά την έπαυλη και έτσι, κατευθύνεται προς το θερμοκήπιο. Εκεί επιτέλους αντικρίζει, αυτό που υποψιαζόταν από καιρό: τον Μπεχλούλ και τη Μπιχτέρ. Αυτή είναι και η στιγμή, που θα αλλάξει οριστικά τη ζωή όλων...

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...