Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

"Κάτι Ψήνεται": Κάθε εβδομάδα μία νέα μαγειρική αναμέτρηση

Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, το Κάτι Ψήνεται, η εκπομπή που άλλαξε τις συνήθειες των τηλεθεατών στις 20:00 και αναδείχθηκε σε νικητή της ζώνης, επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Κάθε εβδομάδα, μια ομάδα άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων, βγάζει τα μαχαίρια (και τα πιρούνια) καθώς συναγωνίζεται για τον τίτλο του καλύτερου μάγειρα και οικοδεσπότη, στοχεύοντας στο έπαθλο των €1500.

Η εκπομπή εισβάλλει στα σπίτια επίδοξων σεφ σε όλη την Ελλάδα, και τους ακολουθεί από την κουζίνα μέχρι την τραπεζαρία αλλά και με τη βοήθεια των υπόλοιπων διαγωνιζομένων, ξεψαχνίζει και ολόκληρο το σπίτι τους!

Οι ερασιτέχνες μάγειρες σχεδιάζουν την τέλεια βραδιά για τους συνδαιτυμόνες τους και προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο με ευφάνταστες παρουσιάσεις art de la table και γαστρονομικούς πειραματισμούς που άλλοτε εμπνέουν και άλλοτε προβληματίζουν.

Αυτή τη χρονιά το Κάτι Ψήνεται οργώνει όλη την Ελλάδα, και επισκέπτεται 8 διαφορετικές πόλεις: Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Καβάλα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Χανιά και φυσικά Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επίσης, διαγωνιζόμενοι που άφησαν εποχή στις σεζόν που πέρασαν επιστρέφουν καθώς αναμετρώνται μεταξύ τους σε μία ξεχωριστή, all-star εβδομάδα.
Κάτι Ψήνεται και πάλι στον Alpha!

1 σχόλιο:

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...