Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Πρεμιέρα το «Reload» το Σάββατο στο ΡΙΚ


Νέα εκπομπή, νέα πρόσωπα, πολύ ταλέντο, πολύ κέφι και φυσικά πάρα μα πάρα πολλή μουσική. Αυτό είναι το πακέτο του «Reload», της ολοκαίνουργιας εκπομπής που κάνει πρεμιέρα στο ΡΙΚ1 αυτό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.
Μετά από διαδικασία ανοιχτού casting, επιλέχθηκαν οι τρεις νέοι παρουσιαστές της εκπομπής, οι Μαριάννα Νεοφύτου, Αντρέας Μεταξάς και Αντρέας Πασιάς, οι οποίοι θα μας κρατάνε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 και τις καθημερινές από τις 15:30 μέχρι τις 16:30 στο ΡΙΚ1.

Μουσικά νέα, ρεπορτάζ, διαγωνισμοί και τα καλύτερα video clips θα παρελαύνουν μέσα από τις οθόνες μας κάνοντας τα απογεύματά μας πιο φωτεινά.

Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου όταν για πρώτη φορά θα ανάψουν τα φώτα στο μοντέρνο σκηνικό του «Reload».

Ειδικά για τις ανάγκες του σήματος έναρξης της εκπομπής έχει γραφτεί τραγούδι σε μουσική του Δημήτρη Μουχταρούδη και στίχους του Κυριάκου Παστίδη. Το τραγουδά ο Ανδρέας Έκτορας

Στην οργάνωση παραγωγής της εκπομπής είναι ο Μάριος Παπασάββας, στα ρεπορτάζ ο Ανδρέας Γιωργαλλάς. Παραγωγός της εκπομπής είναι ο Άγγελος Ιακωβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...