Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR: "Θέλουμε να κανουμε τον κουρασμένο τηλεθεατή να χαμογελάσει"

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star (19:45 - 21:00) και φέτος θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική επιλογή. "Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε σωστά, αλλά και να ψυχαγωγούμε δημιουργώντας αισιόδοξη ατμόσφαιρα" λένε στο κανάλι και τονίζουν:

"Απευθυνόμαστε στο νεανικό κοινό 15 - 44, αλλά και σε όσους αισθάνονται νέοι και δραστήριοι".

Στην ενότητα «Εξελίξεις» μέσα σε 15 λεπτά περνούν οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Ένα δελτίο «σφιχτό», πλήρες με όλες τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις, χωρίς παράθυρα, που «μπάζουν» υποκειμενικές θέσεις, χωρίς κραυγές που δεν ωφελούν.

"Στην ενότητα «Ειδήσεις» - αναφέρουν από το STAR- αναλαμβάνουμε τη μεγάλη ευθύνη να κάνουμε τον κουρασμένο και πολλές φορές απογοητευμένο τηλεθεατή να χαμογελάσει και να ξεχαστεί …έστω για λίγο και να δώσουμε θάρρος στους νέους, που τώρα η ζωή μοιάζει δύσκολη".

Παρουσιαστής, ο έμπειρος δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, που οι ποιοτικές έρευνες του δίνουν αξιοζήλευτη θέση στην προτίμηση του κοινού και ιδίως του νεανικού.

Το πλήρες Αθλητικό Δελτίο μεταδίδει όλα τα νέα των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων, αλλά δίνει χρόνο και στις ομάδες της περιφέρειας. Ποδόσφαιρο αλλά και στίβος, μπάσκετ, πόλο και κάθε άθλημα και αθλητής που ξεχωρίζει, αναδεικνύεται από το Star.Το δελτίο παρουσιάζουν οι αθλητικογράφοι: Θόδωρος Ζαρμακούπης (υπεύθυνος), Μάκης Διόγος, Γιώργος Βαλαβάνης, Θοδωρής Σούκας.

Το Δελτίο Καιρού υπεύθυνο, με απευθείας πληροφόρηση από τους μετεωρολόγους της ΕΜΥ και με κατατοπιστικά ευχάριστα γραφικά. Μεταδίδεται όλες τις μέρες της εβδομάδας και το παρουσιάζουν, εναλλάξ, η ξανθιά Μαρία Κρούσου και η μελαχρινή Χριστίνα Παύλου.

Το Μεσημεριανό Δελτίο (13:00-13:45) από Δευτέρα έως Παρασκευή παρουσιάζει ο μακροβιότερος παρουσιαστής του Star, δημοσιογράφος Θοδωρής Δρακάκης.

Στο Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου θα είναι οι Χριστίνα Λαμπίρη, Ελεονώρα Μελέτη, Ελένη Τσαγκά, Παναγιώτης Στάθης.

Στο Νοηματικό Δελτίο (17:45 – 17:50) 7 μέρες την εβδομάδα ο Κώστας Χριστοδουλάκος.

Την ευθύνη συνολικά του ειδησεογραφικού και ενημερωτικού προγράμματος του STAR έχει ο ευρηματικός, με ριζοσπαστικές ιδέες και πάντα όρεξη και αγωνία πρωτάρη, γενικός διευθυντής Σταμάτης Μαλέλης. "Παρουσιάζουμε το ύφος του δελτίου, όπως έχει προγραμματιστεί να ισχύει, χωρίς να παίρνουμε όρκο ότι κάποια στιγμή ο Σταμάτης δεν θα ανατρέψει τα δεδομένα", λένε στο STAR.

Το «Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων» του Star σύμφωνα με την AGB για τις ημερομηνίες από 1.10.10 - 30.5.11 από Δευτέρα–Κυριακή και για το time band 20.00 - 20.45 ήρθε πρώτο στις ηλικίες 15 - 44 με 18,00% και ακολούθησε με βραχεία κεφαλή το Mega με 17,90%.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...