Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ναταλία Γερμανού: Ο «εξευτελισμός» και το «δώσιμο» από το Θάνο Καλλίρη on air

Την περσινή χρονιά στο «Μες στην καλή χαρά» ο Θάνος Καλλίρης είχε αποκαλύψει πως πασίγνωστος σκηνοθέτης έπρεπε να του ετοιμάσει το video clip του, αλλά δεν είχε γίνει και έτσι σκεφτόταν να κινηθεί νομικά.

Σήμερα ήταν και πάλι καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και δήλωσε πως όχι μόνο δεν του το ετοίμασε ποτέ αν και τον πλήρωσε κανονικά, αλλά απαγορεύεται και να πει δημόσια το όνομα του, για να μην του κάνει μήνυση. Μίλησε όμως και για τα επαγγελματικά του σχέδια και τις εμφανίσεις που κάνει σε όλη την Ελλάδα.

Κάποια στιγμή στον τραγουδιστή έδειξαν φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθόν με τη σχέση του με τη Ναταλία και ο ίδιος διηγήθηκε ιστορίες τους ως ζευγάρι. Ο τραγουδιστής «έδωσε» κανονικά την Ναταλία Γερμανού, που όταν ήταν ζευγάρι, ζήλευε τόσο πολύ που έκανε πολλές «κατινιές», όπως π.χ. να αλλάζει τα τηλέφωνα γυναικών που είχε εκείνος στην ατζέντα του.

Στο ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ θα δείτε το Θάνος Καλλίρη να περιγράφει το συμβάν και τη Ναταλία Γερμανού ακομπλεξάριστη, όπως συνήθως, να τον "κυνηγάει"
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...