Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Dr. House: Η μεγάλη απόφαση

The original lead dramatis personæ of House, M...
Image via Wikipedia
Η ιατρική σειρά «Ιατρικές Υποθέσεις» (House Μ.D), ξεκίνησε στις ΗΠΑ πριν από 8 χρόνια, στις 16 Νοέμβριου 2004, από το δίκτυο FOX. Αυτή την περίοδο προβάλλεται ο 8ος κύκλος και συνεχίζει το ίδιο ενδιαφέρον εκ μέρους των τηλεθεατών.

Όμως το σκληρό αξίωμα, που ισχύει στον χώρο της showbiz, λέει: «πρέπει να αποχωρείς όταν είσαι στην κορυφή πριν σου γυρίσει την πλάτη το κοινό». Αυτή η σκέψη βασάνιζε και τους παραγωγούς της σειράς, μήπως πρέπει δηλαδή ο 8ος κύκλος να σημάνει το τέλος για τις «Ιατρικές Υποθέσεις» και ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας Dr.House να αποχαιρετίσει τους τηλεοπτικούς θαυμαστές του γύρω στα τέλη Μαΐου 2012. Τα 177 απολαυστικά επεισόδια οι παραγωγοί θα μπουν στον πειρασμό να τα κάνουν 200; Γιατί η σειρά «φαινόμενο», όπως έχει χαρακτηριστεί, έγινε μία από τις δημοφιλέστερες στην ιστορία της τηλεόρασης. Το 2008 το «House M.D» ήταν πρώτο σε τηλεθέαση στις 66 χώρες, που προβλήθηκε, με 81,8 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τελικά με μία ανακοίνωση, μόλις την Πέμπτη (9/2), οι παραγωγοί Χιού Λόρι, Ντάβιντ Σόρ και Κέιτι Τζέικομπς ευχαρίστησαν τους θαυμαστές τους αλλά και όλους τους συντελεστές της σειράς και έδωσαν τέλος στην φημολογία, που είχε ξεκινήσει από τα μέσα του Δεκέμβρη. Η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους και θα περάσει στην παγκόσμια τηλεοπτική ιστορία με 8 κύκλους.

Το Star έχει προβάλλει μέχρι και τον 6ο κύκλο. Αυτή την περίοδο προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 17:50 σε επανάληψη ο 5ος κύκλος. Έχει εξασφαλίσει και τους δύο επόμενους, που θα προγραμματιστούν τους προσεχείς μήνες.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...