Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Οι «Anonymous» αποκαλυπτονται στην «Εμπόλεμη Ζώνη»


Σ’ ένα νέο είδος «πολέμου» που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο διαδίκτυο οι «στρατιώτες» κρύβουν την ταυτότητά τους, εξοπλίζονται με γνώση και εξειδικευμένα software και «πυροβολούν», πίσω από οθόνες, με τα πληκτρολόγιά τους.

Aκτιβιστές ή «αντάρτες του internet»; Φαρσέρ, κοινοί χάκερς ή «ψηφιακοί επαναστάτες»; Υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή «σύγχρονοι τρομοκράτες»;. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι διαδικτυακοί «γνωστοί άγνωστοι», που σπέρνουν τον πανικό με τις επιθέσεις τους κι έχουν θέσει σε συναγερμό κυβερνήσεις και υπηρεσίες παγκοσμίως, αποκαλύπτουν τους σκοπούς και τους στόχους τους.

Ηγετικά στελέχη των διαβόητων «Anonymous» μιλούν αποκλειστικά στο νέο δίωρο ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» του Σωτήρη Δανέζη με τίτλο «Στρατιώτες δίχως Όνομα», την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 στις 24.00 στο MEGA, το πρώτο μέρος. Να τους περιμένετε...

ΣΤΗ ΦΩΤΟ:
Ο Σωτήρης Δανέζης συνομιλεί μέσω Skype, με τον Αμερικανό καταζητούμενο «χακτιβιστή» Commander X, μέλος της ομάδας «Anonymous 15», που κατηγορούνται για τις επιθέσεις στις ιστοσελίδες Paypal και MasterCard τον Δεκέμβρη του 2010 και τον Ιανουάριο του 2011. Πριν δύο μήνες πέρασε παράνομα τα σύνορα και κρύβεται στον Καναδά για να ξεφύγει από τις διωκτικές αρχές των ΗΠΑ. Η υπόθεση του εκκρεμεί στην αμερικανική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...