Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Το "Πακέτο" της Νατάσσας Ράγιου στη "δεύτερη μητέρα" της!

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 8 Μαρτίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει μαζί μας δύο πακέτα γεμάτα αποκαλύψεις.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ένας άνδρας 36 ετών που αναζητά τη βιολογική του οικογένεια. Όλη του τη ζωή δεν γνώριζε ότι είναι υιοθετημένος, καθώς η θετή του μητέρα είχε αφήσει εντολή να μην το μάθει, παρά μόνο μετά τον θάνατό της. Το 2006, αν και η ανάδοχη μητέρα του απεβίωσε, κανείς από τους συγγενείς του δεν τον ενημέρωσε για την υιοθεσία του. Την αλήθεια του την αποκάλυψε λίγες ημέρες πριν έρθει στην εκπομπή η σύζυγός του! Ωστόσο οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ για τον αποστολέα αυτού του πακέτου, καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής μαθαίνει ότι έχει ακόμα 7 αδέρφια, εκ των οποίων τα 5 είχαν δοθεί κι αυτά για υιοθεσία. Μια απίστευτη ιστορία που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Το δεύτερο πακέτο στέλνει η βουλευτής και δημοσιογράφος Νατάσσα Ράγιου στη γυναίκα που αποκαλεί δεύτερη μητέρα της. Η Νατάσσα μας αποκαλύπτει την πολύ δυνατή και στοργική σχέση που διατηρεί από το 1989 με τη δημοσιογράφο – τηλεκριτικό Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου. Μας αποκαλύπτει επίσης ότι χάρη στη Χριστίνα πραγματοποίησε το όνειρό της να γίνει δημοσιογράφος, ενώ ακόμα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις της σε προσωπικό επίπεδο σε αρκετές κρίσιμες στιγμές της ζωής της. Μια σχέση που γεννήθηκε μέσα από τη δουλειά, αλλά εξελίχθηκε σε σχέση ζωής.

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...