Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

O 5ο κύκλος της απίθανης «Christine» στο STAR

Την Κυριακή 18/3 στις 16:50 οι περιπέτειες της απίθανης «Christine» συνεχίζουν με τον 5ο κύκλο, παραγωγής 2009-2010, που θα ολοκληρωθεί σε 21 επεισόδια.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Άντι Άκερμαν

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζούλια Λούις – Ντρέιφους, Κλαρκ Γκρεγκ, Χάμις Λίνκλεϊτερ, Έμιλι Ρούδερφορντ, Τρέβορ Γκάνιον, Τρίσια Ο΄Κέλεϊ, Άλεξ Καπ – Χόρνερ, Γουάντα Σάικς

Πρόκειται για τον τελευταίο κύκλο της σειράς, που παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 7 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ και συμμετείχε με δύο υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY.

Μετά τη σύλληψη της Μπαρμπ, η Κριστίν, ο Μάθιου και ο Ντέιβ κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τη σώσουν. Ο Ρίτσαρντ από την άλλη στην προσπάθεια του να ξανακερδίσει τη “νέα” Κριστίν, μετακομίζει σ’ ένα διαμέρισμα μαζί με τον Μάθιου. Η Κριστίν αποφασίζει επιτέλους να αρχίσει ψυχοθεραπεία, αλλά, για κακή της τύχη, ο Μαξ παραείναι γοητευτικός για να μείνει μόνο γιατρός της. Τελικά εγκαταλείπουν την θεραπεία, μιας και οι δύο νιώθουν την ίδια έλξη και καταλήγουν αρραβωνιασμένοι. Όμως οι μορφωμένοι φίλοι του Μαξ, φοβίζουν την Κριστίν και έτσι αποφασίζει να επιστρέψει στο κολέγιο. Εν τω μεταξύ, η “νέα” Κριστίν ανακοινώνει ότι είναι έγκυος, κάτι που κάνει τον Ρίτσαρντ να αναθεωρήσει τη στάση του απέναντί της ενώ η Μπαρμπ αρραβωνιάζεται επιτέλους τον απρόθυμο για γάμο, Ντέιβ...

Στον ρόλο του Μαξ, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης κωμωδίας «Γουίλ και Γκρέις», Έρικ Μακ Κόρμακ.

Επίσης στον 5ο κύκλο εμφανίζεται και η Τζένιφερ Γκρέι, η συμπρωταγωνίστρια του αξέχαστου Πάτρικ Σουέζι στη θρυλική, μουσική ταινία «Dirty Dancing». Στη σειρά θα υποδυθεί μια γυναίκα, που θα προσπαθήσει, με τη βοήθεια της Κριστίν, να κλέψει την καρδιά του Ρίτσαρντ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...