Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τι ετοιμάζει ο Alpha τις ημέρες του Πάσχα

Μες στην Καλή Χαρά το Πάσχα
Απολαύστε τις ημέρες του Πάσχα στον Alpha με εορταστικές εκπομπές, μουσικά προγράμματα, αγαπημένες ταινίες και συναρπαστικά ντοκιμαντέρ.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα:

       Η Ελένη, πιστή στο ραντεβού της στις 13.00, μας κρατάει συντροφιά τις τρεις πρώτες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Τη Μεγάλη Δευτέρα καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Σταύρος Ζαλμάς. Επίσης, ο make-up artist Γιάννης Μιχαηλίδης μας δίνει μυστικά ομορφιάς, ενώ ο Βασίλης Καλλίδης μαγειρεύει αρνάκι στη λαδόκολλα. Τη Μεγάλη Τρίτη η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται τον Παύλο Κοντογιαννίδη και τη Σίσσυ Φειδά που μας κάνει προτάσεις διακόσμησης για το πασχαλινό τραπέζι, ενώ ο Βασίλης Καλλίδης ετοιμάζει μίνι τσουρεκάκια με σοκολάτα. Τη Μεγάλη Τετάρτη γνωρίζουμε μία γιαγιά που αναθρέφει τα παιδιά της κόρης της, ενώ καλεσμένη είναι και η συγγραφέας των best sellers, Αλκυόνη Παπαδάκη. Τέλος, ο Bασίλης Kαλλίδης μας προτείνει ανοιξιάτικη κρεμμυδόπιτα με μάραθο.

       Τα βράδια της Μεγάλης Εβδομάδας μας κρατούν συντροφιά αγαπημένες ξένες ταινίες: Τη Μεγάλη Δευτέρα στις 21.45, Κυρίαρχο Αρσενικό (Alpha Male), τη Μεγάλη Τρίτη στις 21.00, Οριακές Διαπραγματεύσεις (The Negotiator), τη Μεγάλη Τετάρτη στις 21.45, Ο Πελάτης (The Client), τη Μεγάλη Παρασκευή στις 21.45, Γουίλιαμ και Κέιτ – Ο Γάμος του Αιώνα (William and Kate) και το Μεγάλο Σάββατο στις 21.00, Μια Ζωή σαν Όνειρο (Angel) και στις 23.15, Αρκεί μια Στιγμή (Snow Cake).

       Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 16.00, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον μας ταξιδεύει στα βάθη του ωκεανού και μας χαρίζει συναρπαστικές εικόνες από το πιο διάσημο ναυάγιο, με το ντοκιμαντέρ του Discovery Channel, Τα Μυστήρια του Τιτανικού (Last Mysteries of the Titanic). Με μια σειρά από υποβρύχιες έρευνες που κατέγραψαν τις πιο σκοτεινές γωνιές του Τιτανικού, ρίχνεται φως στις αιτίες και τις συνθήκες που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση με το παγόβουνο.

       Τη Μεγάλη Παρασκευή στις 16.00, ταξιδεύουμε στον χρόνο με αφετηρία τη Γαλλία του 16ου αιώνα με το ντοκιμαντέρ του Discovery Channel Νοστράδαμος (Nostradamus). Το ντοκιμαντέρ διερευνά την αλήθεια πίσω από τον μύθο και τις αμφίσημες προβλέψεις του αμφιλεγόμενου προφήτη.

       Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στις 20.57, και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στις 23.50, συνδεόμαστε με τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Παιανία για τη λειτουργία του Επιταφίου και της Ανάστασης αντίστοιχα.



Την Κυριακή του Πάσχα, 15/04:

       Την Κυριακή του Πάσχα, ξεκινάμε την ημέρα μας στις 9.00 με το ντοκιμαντέρ Ο Παραμυθένιος Έρωτας (Kate & Wills: A Royal Love Story). To ντοκιμαντέρ καταγράφει την ερωτική περιπέτεια του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλτον από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους στο κολλέγιο. Πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος από τη φοιτητική περίοδο, αλλά και ειδικοί που παρακολουθούν στενά την πορεία της βασιλικής οικογένειας, αποφασίζουν να μιλήσουν για πρώτη φορά μπροστά στη κάμερα και να αποκαταστήσουν τις πραγματικές διαστάσεις της σχέσης του ζευγαριού. Ποια ήταν η Κέιτ πριν γνωρίσει τον Γουίλιαμ, γιατί ως έφηβη είχε εμμονή να ερωτευτεί έναν πρίγκιπα - και μάλιστα τον συγκεκριμένο - και πώς κατάφερε να τον γνωρίσει;

       Στις 10.00, το κέφι ξεκινάει με την αγαπημένη παρέα του Μες στην Καλή Χαρά. Στην παρέα προστίθενται η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Δάσκαλος από το Δέστε Τους!, οι οποίοι υποβάλλονται σε διάφορες δοκιμασίες. Η παρέα υποδέχεται επίσης τον Σωτήρη Καλυβάτση ο οποίος μιλά για τη δουλειά, τον γάμο και τον έρωτα. Ο Χρήστος Χολίδης έρχεται να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του, αλλά και μιλά για την αρχή της καριέρας του, καθώς και για την προσωπική του ζωή. Τέλος, μαγειρεύουμε μοσχαρίσιο καρέ για όσους δεν θα τιμήσουν τον οβελία και μαθαίνουμε πού δίνουν οι διάσημοι το φιλί της αγάπης.

       Στις 14.10 στο Stars System, μαθαίνουμε πώς βιώνει το κάθε ζώδιο την Ανάσταση. Επίσης, η Άση Μπήλιου αναλύει την καλύτερη Νέα Σελήνη της άνοιξης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου.

       Στις 15.00, οι φίλοι της Formula 1 απολαμβάνουν τη συνέχεια του παγκόσμιου πρωταθλήματος με τον 3ο αγώνα της χρονιάς, το GP Κίνας.

       Στις 18.00, οι παραμυθένιες ιστορίες συνεχίζονται με το ντοκιμαντέρ Ο Βασιλικός Γάμος (Will and Kate: The Road to a Royal Engagement). Ολόκληρη η ερωτική ζωή του Πρίγκιπα Γουίλιαμ ξεδιπλώνεται σε αυτό το ντοκιμαντέρ, από τα πρώτα καρδιοχτύπια έως και την αναγγελία του γάμου του με την Κέιτ Μίντελτον. Το ντοκιμαντέρ ερευνά κατά πόσο κατάφερε να αντισταθεί ο Γουίλιαμ στους πειρασμούς, αλλά και πώς χειρίστηκε τις γυναίκες εκείνες στην πρόκληση των οποίων ενέδωσε. Παράλληλα, καταγράφεται η εξέλιξη της απροσδόκητης σχέσης με τη μεσοαστικής καταγωγής Κέιτ, μετά την πρώτη ανταλλαγή βλεμμάτων σε επίδειξη μόδας στο κολλέγιο που φοιτούσαν. Ειδικοί αναλυτές στα θέματα της βασιλικής οικογένειας αλλά και φίλοι του ζευγαριού επιστρατεύονται για να ρίξουν φως στον πιο πολυσυζητημένο γάμο του 2011.  

       Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, μας κρατούν συντροφιά δύο αγαπημένες ξένες ταινίες. Στις 21.00 η οικογενειακή ταινία Έλλα, η Μαγεμένη (Ella Enchanted) με την Αν Χάθαγουεϊ στον ρόλο μιας νέας κοπέλας, της Έλλα, η οποία μετά από ένα μαγικό ξόρκι είναι καταδικασμένη να υπακούει στις προσταγές όλων. Στις 23.00, ακολουθεί η δραματική κομεντί Ερωτοχτυπημένος (Get Well Soon) με τον Βίνσεντ Γκάλο και την Κόρτνεϊ Κοξ.

       Στη 01.00, διασκεδάζουμε με το μουσικοχορευτικό θέαμα Bla Bla και Chachacha με τη Νίνα Λουτσάρη, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Παντελή Καναράκη και τον Patrick Guibert.

Δέστε τους (Δευτέρα του Πάσχα) με Γ. Τσαλίκη
Τη Δευτέρα του Πάσχα, 16/04:

       Τη Δευτέρα του Πάσχα στις 13.00, απολαμβάνουμε τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής Ελένη με ένα best of αφιέρωμα.

       Στις 16.00, η παρέα του Δέστε Τους! υποδέχεται στο πλατό τον παλιό γνώριμο Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος επιστρέφει μετά από καιρό για να ξεσηκώσει με το κέφι και τις αγαπημένες επιτυχίες του. Τον Γιώργο συνοδεύουν στο τραγούδι οι Σάκης Αρσενίου και Κυριάκος Κυανός, αλλά και ο Νίκος και η Μαρία, οι οποίοι παίρνουν το μικρόφωνο με απρόβλεπτα αποτελέσματα…

       Στις 21.45, το Α’ μέρος της ιστορικής μίνι ξένης σειράς Οι Στυλοβάτες της Γης (The Pillars of the Earth) μας μεταφέρει στα χρόνια του Μεσαίωνα στην Αγγλία. Τα υπόλοιπα 3 μέρη θα προβληθούν την Τρίτη 17/04 στις 23.00, την Τετάρτη 18/04 στις 23.00 και την Πέμπτη 19/04 στις 24.00, αντίστοιχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...