Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ελένη - Ματέο: Έζησαν τον έρωτά τους - και - στην Κρήτη! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ... (Φωτό)

Δύο μέρες διακοπών και έρωτα απόλαυσαν η Ελένη και ο Ματέο στην όμορφη Κρήτη, όπως αποκαλύπτει με λεπτομέρειες και φωτογραφίες το περιοδικό CIAO...

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τη διαφορά αυτή τη φορά και να μην ταξιδέψει στην Άνδρο και τα Άχλα, όπου διατηρεί ο σύντροφος της όμορφης παρουσιάστριας την ξενοδοχειακή μονάδα "Όναρ", αλλά να αποδράσουν σε ένα άλλο από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου. Η Κρήτη είναι, άλλωστε ένας από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς της ωραίας Ελένης, και για το λόγο αυτό σκοπεύει, μάλιστα, να κλείσει το φετινό κύκλο των εκπομπών της εκεί, στα όμορφα και γραφικά Χανιά. 

Οι σχετικές πληροφορίες του "Ciao" αναφέρουν πως η επιλογή του νησιού δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς η Ελένη προσπάθησε να συνδυάσει τόσο τις ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό της όσο και την εξερεύνηση του νησιού για να είναι προετοιμασμένη και για την εκπομπή της. Στο τέλος του Ιουνίου η εκπομπή "Ελένη" θα μας πει «καλό καλοκαίρι» από τα Χανιά και για το λόγο αυτό η Ελένη θέλησε να κάνει μια βόλτα στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη της Κρήτης και να απολαύσει τις ομορφιές της πριν το ταξίδι της εκπομπής. Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ματέο στα Άχλα είναι πολλές, καθώς την περίοδο αυτή, είναι αυξημένες οι δουλειές και οι υποχρεώσεις στο ξενοδοχείο του, εκείνος κατάφερε να ξεκλέψει δύο ημέρες και να της αφιερώσει στην αγαπημένη του. Ο Ματέο είναι άλλωστε ο άνθρωπος που πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της όμορφης παρουσιάστριας.

Άτομα που βρέθηκαν στα Χανιά την ίδια περίοδο με το ερωτευμένο χευγάρι ξαφνιάστηκαν με την παρουσία τους εκεί, καθώς κανείς δεν γνώριζε, ούτε περίμενε να συναντήσει εκεί την Ελένη και τον Ματέο, αφού η απόδρασή τους έγινε ινκόγνιτο.

Οι πληροφορίες του περιοδικού λένε πως κατά τη διήμερη παραμονή τους στο όμορφο νησί του Αιγαίου η Ελένη και ο Ματέο περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους, στις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Από νωρίς το πρωί, πριν ακόμη οι παραλίες γεμίσουν με τους πρώτους παραθεριστές της Κρήτης, οι δυο τους λάμβαναν θέση στις ξαπλώστρες των ακτών που επισκέπτονταν και απολάμβαναν το μπάνιο τους.

Αμέσως μετά γύριζαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους για να αλλάξουν και να ξεκουραστούν, ενώ τις μεσημεριανές ώρες απολάμβαναν κρητικές σπεσιαλιτέ όπως ντάκο, γαμοπίλαφο, χοχλιούς σε παραθαλάσσια ταβερνάκια του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...