Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

«Privileged»: Από την Τετάρτη (8/8) στις 16:00 το Star

Από την Τετάρτη (8/8) στις 16:00 το Star παρουσιάζει τη νέα καθημερινή, νεανική σειρά «Privileged».

Ελληνικά θα μπορούσαμε ελεύθερα να μεταφράσουμε τον τίτλο σε «Προνομιούχους της ζωής». Η σειρά, αμερικανικής παραγωγής, γυρίστηκε 2008-2009 και ολοκληρώνεται σε 18 επεισόδια.

Πρωταγωνιστούν: Τζοάνα Γκαρσία στον ρόλο της Μέγκαν, Λούσι - Κέιτ Χέιλ στον ρόλο της Ρόουζ, Άσλεϊ Νιούμπρο στον ρόλο της Σέιτζ.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η εικοσιτριάχρονη Μέγκαν Σμιθ, έχει μετακομίσει πρόσφατα στη Νέα Υόρκη με την ελπίδα να σταδιοδρομήσει στη δημοσιογραφία. Έχοντας σπουδάσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ αλλά και με την ενέργεια, που της προσφέρει το νεαρό της ηλικίας της, είναι σίγουρη πως η πορεία της προς την κορυφή θα είναι σύντομη. Όταν όμως το σύμπαν θέλει να σε δοκιμάσει, μπορεί να σου ανατρέψει τα σχέδια μιας ζωής, σε μία μόνο στιγμή...

Το διαμέρισμα της κάηκε, το αφεντικό της την απέλυσε και έβαψε τα μαλλιά της σε ένα απαίσιο χρώμα, που μισεί.

Απελπισμένη, άστεγη, άνεργη, αδέκαρη και με χάλια μαλλιά, η Μέγκαν αρχίζει να χαμογελά ξανά όταν δέχεται μια πρόταση για δουλειά στο κοσμοπολίτικο Παλμ Μπιτς ως δασκάλα των δίδυμων κληρονόμων Ρόουζ και Σέιτζ Μπέικερ.

Αριστούχος του Γέιλ, η Μέγκαν θα βοηθήσει τις αδελφές Μπέικερ να μπουν στο πανεπιστήμιο. Το καλύτερο; Στο διάστημα αυτό θα μένει μαζί τους, ανάμεσα στους πλούσιους και διάσημους! Θα πίνει σαμπάνια, θα τρώει αστακό και ταυτόχρονα, με τον υψηλό μισθό της, θα ξεπληρώνει τα φοιτητικά της δάνεια. Ποιός θα μπορούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση;

Βέβαια η επιστροφή στη Φλόριντα για τη Μέγκαν σημαίνει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει την αδελφή της - με την οποία έχει να μιλήσει χρόνια- αλλά να δει και τον παιδικό της φίλο Τσάρλι, κρυφά ερωτευμένο μαζί της.

Από την πρώτη στιγμή, που γνωρίζει τις δίδυμες Μπέικερ, καταλαβαίνει πως την περιμένουν δύσκολες μέρες! Οι μικρές είναι ακριβώς όπως φαντάζεται ο καθένας τα πλουσιοκόριτσα και ακόμα χειρότερα: κακομαθημένες, ανάγωγες, απαιτητικές, ένας μόνιμος, δυνατός πονοκέφαλος!

Η Σέιτζ είναι σχεδόν διαβολική, λατρεύει να στήνει ίντριγκες. Ζηλιάρα και κακιά συνήθως παρασύρει τη Ρόουζ η οποία είναι πιο ήπια και γλυκιά.

Η Μέγκαν τρώει μέντες και μετρά μέχρι το 100 για να μην εκραγεί από τις δολοπλοκίες τους. Επιστρατεύει το χιούμορ και την υπομονή της για να αντιμετωπίσει τη δίδυμη απειλή και ελπίζει πως σύντομα θα μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο της όνειρο, να γίνει συγγραφέας.

Όμως μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα προσπαθεί να μην καταλήξει σε νευρολογική κλινική!

*Τη σειρά υπογράφει η επιτυχημένη παραγωγός των «Pushing Daisies» και «Οικογένεια Γκίλμορ», Ρίνα Μίμουν της εταιρίας των μεγάλων επιτυχιών, «Warner Bros Television».

*Η σειρά βασίζεται στη νουβέλα της Ζόι Ντιν «How to teach Filthy Rich Girls – Πως να διδάξει κακομαθημένα, πλούσια κορίτσια».

Τζοάνα Γκαρσία (Μέγκαν Σμιθ)

Γεννημένη στις 10 Αυγούστου του 1979, η Τζοάνα έδειξε από μικρή το ταλέντο της στην υποκριτική όταν στην ηλικία των 10 χρόνων την ανακάλυψε το κανάλι της Ντίσνεϊ. Οι γονείς της όμως, επέμεναν πως έπρεπε πρώτα να τελειώσει το σχολείο και έπειτα να ασχοληθεί με το πάθος της. Μετά την αποφοίτησή της από το καθολικό σχολείο «Tampa» της Φλόριντα, υποδύθηκε τη Σαμάνθα στην επιτυχία της Nickelodeon, «Φοβάσαι το σκοτάδι; - Are you afraid of the dark?». Η αγάπη της όμως για την ηθοποιία δεν την κράτησε μακριά από τα κοινά, καθώς είναι ενεργό μέλος της οργάνωσης «Δώσε μια υπόσχεση», που αγωνίζεται κατά του γυναικολογικού καρκίνου αλλά και τις ελεύθερες ώρες της προσφέρει εθελοντική εργασία, διδάσκοντας σε παιδιά την αγγλική γλώσσα. Το 2010 παντρεύτηκε τον παίκτη των New York Yankees, Νικ Σουίσερ.


Λούσι - Κέιτ Χέιλ (Ρόουζ Μπέικερ)

Η πανέμορφη Λούσι γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου του 1989 στο Μέμφις του Τενεσί. Έγινε γνωστή στο κοινό από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού «American Junior». Παρότι σταδιοδρομεί στην υποκριτική με επιτυχημένες συμμετοχές σε ταινίες του Χόλιγουντ όπως «A Cinderella Story: Once Upon a Song» και «Κραυγή 4», η ίδια δηλώνει «η πρώτη μου αγάπη είναι η μουσική». Αλλά και η πρώτη της εμπειρία στη μουσική. Ήταν πάλι στην ταινία «Η Ιστορία της Σταχτοπούτας: μια φορά και ένα τραγούδι - A Cinderella Story: Once Upon a Song» όπου και ηχογράφησε το soundtrack της. Εξομολογείται ότι έχει επηρεαστεί από αστέρες της Ποπ αλλά και της Κάντρι μουσικής, όπως η Σάνια Τουέιν, Φέιθ Χίλ και η Μπρίτνεϊ Σπιρς. Έχει βραβευτεί τρεις φορές στα «Teen Choice Awards» το 2010 και το 2011 ως «Καλύτερη σταρ για το καλοκαίρι» και το 2012 τιμήθηκε με τη διάκριση «Καλύτερη ηθοποιός σε Δραματικό ρόλο». Το 2012 επίσης υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Hollywood Records» και μέσα στο 2013 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο της Κάντρι δίσκο.

Άσλεϊ Νιούμπρο (Σέιτζ Μπέικερ)

Η Άσλεϊ, γεννημένη στις 13 Οκτωβρίου του 1987, παρότι αμερικανίδα, μεγάλωσε στο Οντάριο του Καναδά. Το ταλέντο της στην υποκριτική φανερώθηκε από πολύ νωρίς καθώς από την ηλικία των 10 μόλις χρονών εμφανιζόταν σε διαφημίσεις πολυεθνικών εταιριών, που προβάλλονταν παγκοσμίως. Τα γαλαζοπράσινα μάτια της, μάγεψαν τους τηλεοπτικούς παραγωγούς της ταινίας «Ο Μικρος Όρμος», που της εμπιστεύτηκαν τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τον ρόλο της Σέιτζ (μία εκ των διδύμων) στο Privileged κάνει δυναμικά βήματα με σκοπό να καθιερωθεί στην αμερικάνικη τηλεόραση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...