Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Κάτι Ψήνεται ΟΛΗ την εβδομάδα

28 Ιανουαρίου 2013 - 1 Φεβρουαρίου 2013

Η αγαπημένη  συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται  με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.

Την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου, το Κάτι Ψήνεται επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας με τον Πάνο, τη Σοφία, την Αγγελική, τον Ηρακλή και τη Μάρω.

Τη  Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει ο Πάνος.
Πρώτος οικοδεσπότης της εβδομάδας είναι ο Πάνος, συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά από αντιπυραυλικά διηπειρωτικά συστήματα. Ισχυρίζεται ότι γνωρίζει εξίσου καλά και τα μυστικά της κουζίνας. Μένει να αποδείξει λοιπόν πως μπορεί να απογειώσει στα ουράνια με τα πιάτα του, τους τέσσερις καλεσμένους του. 

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Πάνου.
Τη Δευτέρα, κάτι ψήνεται στην κουζίνα του  Πάνου και έχει εκρηκτική γεύση! Ο Πάνος ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο  μενού, το οποίο περιλαμβάνει «Πανσέτα αλά Patriot» αλλά και άλλους πυραύλους! Θα ικανοποιήσει τους καλεσμένους του ή τα φαγητά θα σκάσουν σαν… ρουκέτες στα στομάχια τους;

Την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Σοφία.
Η Σοφία είναι μια δυναμική γυναίκα με άποψη τόσο επί των καλλιτεχνικών όσο και επί των γαστρονομικών θεμάτων. Ως αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων, συνδυάζει αρμονικά χρώματα και έπιπλα, στο δείπνο της όμως θα πρέπει να αποδείξει πως είναι το ίδιο καλή και στον συνδυασμό υλικών και γεύσεων. 

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Σοφίας.
Η Σοφία μπαίνει στην κουζίνα και αναλαμβάνει δράση για να ικανοποιήσει τους καλεσμένους της και να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα: Τι είναι το «Αχλάδι του Αλιγάτορα»; Πώς επιτυγχάνεται ο «Εξευγενισμός της Μαϊμούς»; Γιατί βουρκώνει το μοσχαράκι;

Την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου στην κουζίνα μπαίνει η Αγγελική.
Την Τετάρτη, σειρά να μπει στην κουζίνα έχει η γλυκιά Αγγελική. Αν και εργάζεται πολλές ώρες, το σπίτι της είναι στην εντέλεια ενώ στην κουζίνα της πάντα κάτι μοσχοβολάει στην κατσαρόλα ή στον φούρνο. Η Αγγελική ανοίγει το σπίτι της και ελπίζει πως με τα μοντέρνα πιάτα της θα χορτάσει τους καλεσμένους της. 

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Αγγελικής.
Η Αγγελική μαγειρεύει ένα «Μeatloaf σαν Φιστίκ», ένα «Rosti Μοσχαράκι» και την «Περσεφόνη από τη Χίο». Θα μείνουν ικανοποιημένοι οι καλεσμένοι της ή θα φύγουν πεινασμένοι;

Την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει ο Ηρακλής.
Την Πέμπτη, τραπέζι  για πέντε στρώνει ο Ηρακλής. Ένας σύγχρονος ημίθεος με αστείρευτο χιούμορ αλλά και ευαίσθητη καλλιτεχνική ψυχή. Ο Ηρακλής, όπως δηλώνει, είναι έτοιμος να κάνει τους δικούς του μαγειρικούς άθλους με σκοπό να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Ηρακλή.
Ο Ηρακλής θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο μενού, εμπνευσμένο από των… φυλακών τα σίδερα! Με ένα «Vip Ορεκτικό από τον Κορυδαλλό», ένα κυρίως πιάτο των «Vip της Αυλώνας» και ένα «Vip γλυκό από το Αλκατράζ» έχει ως στόχο να μην αφήσει κανέναν καλεσμένο του να δραπετεύσει από το τραπέζι.

Την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Μάρω.
Η Μάρω είναι μια ξεχωριστή γυναίκα. Έχει μεγάλη αδυναμία στον φίλο της αλλά και τη σκυλίτσα της, την Μπουμπούκα. Με τον απρόβλεπτο χαρακτήρα της αλλά και τις μαγειρικές ικανότητές της, θέλει να κερδίσει τις καρδιές των καλεσμένων της στο τελευταίο δείπνο της εβδομάδας. 

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Μάρως.
Η Μάρω, με όπλο τη θετική ενέργειά της, μαγειρεύει τα πιάτα της με στόχο να αναδειχθεί η νικήτρια της εβδομάδας. Θα έχει επιτυχία η «Τυρένια Τετραλογία» της; Θα αφήσουν καλές εντυπώσεις τα παϊδάκια της; Θα εκτιμήσουν οι καλεσμένοι της το «Σοκολατοϊνδοκάρυδο» που θα ετοιμάσει;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και  θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...