Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Gossip Girl: Το... κουτσομπολιό συνεχίζεται και το Φεβρουάριο


Το... κουτσομπολιό συνεχίζεται και  το Φεβρουάριο στο STAR με τις νέες περιπέτειες  της Σερένα, της Μπλερ και των φίλων τους. 

Από το Σάββατο 16/2 και κάθε Σάββατο στις 18:00 με δύο επεισόδια ο νέος 5ος κύκλος της νεανικής σειράς Gossip Girl, παραγωγής 2011 – 2012, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.

Καλώς ήλθατε στο  Άπερ Ιστ Σάιντ  του Μανχάταν, το μέρος όπου τα παιδιά των πλουσίων απολαμβάνουν τα προνόμιά τους, μοιράζονται  τις ανησυχίες  τους και παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον με τις πιστωτικές κάρτες του μπαμπά.  Μια νέα εποχή ξεκινάει για τη Μπλερ, τη Σερένα, την Τζένι, τον Νέιτ, τον Νταν, τον Τσακ. Πιο ώριμοι πια, θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις, που θα σημαδέψουν την υπόλοιπη ζωή τους.

Ο 5ος κύκλος ξεκινάει από την Πόλη των Αγγέλων, όπου η Σερένα έχει προσληφθεί σε μια νέα δουλειά και φαίνεται να είναι πλέον συγκεντρωμένη και ξεκάθαρη στους στόχους της, θέλει να πετύχει. Ο Τσακ και ο Νέιτ, ολοκληρώνοντας το καλοκαιρινό τους ταξίδι σε όλο τον κόσμο με το υπερπολυτελές τους γιοτ, επέστρεψαν στο Λος Άντζελες για να την επισκεφθούν. Η Μπλερ ετοιμάζει με κάθε επισημότητα τον πριγκιπικό της γάμο. Ο Νταν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια καινούρια πραγματικότητα καθώς κάποιος πίσω από την πλάτη του έχει εκδώσει τις ιστορίες του. Ο Νταν ανησυχεί για το πως θα αντιδράσει η οικογένεια και οι φίλοι του στην ευφυέστατη αλλά ειλικρινή κριτική του για την υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης.  Θα μπορέσει να αντισταθεί στη φήμη και στο χρήμα; Η Τσάρλι, η ξαδέλφη της Σερένα, επιστρέφει  με νέα σχέδια εκδίκησης στις αποσκευές της και απειλεί να καταστρέψει την οικογένεια Βαν Ντερ Γούντσεν.

Σε ρόλο – έκπληξη η εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ!  Θα υποδυθεί την Νταϊάν Πέιν, μια γοητευτική και αδίστακτη ιδιοκτήτρια  Μ.Μ.Ε, που θα ταλαιπωρήσει τους πρωταγωνιστές αλλά και το «Gossip Girl».

Όπως επίσης και ο διάσημος ηθοποιός – παραγωγός Γουίλιαμ Μπόλντγουϊν, ο οποίος υποδύεται τον «κακό» παππού τού Νέιτ.

Στον 5ο κύκλο οι παραγωγοί της σειράς έσπασαν το φράγμα των 100 επεισοδίων στις 26 Ιανουαρίου 2012. Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμεργκ, επισκέφτηκε τα πλατό της σειράς και ανακήρυξε τη συγκεκριμένη μέρα ως «Ημέρα Gossip Girl». Δήλωσε «είμαι περήφανος, που η Νέα Υόρκη φιλοξενεί τη σειρά, που αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς για την πόλη».

Το 2009 η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια μόδας Άννα Σου, κινεζικής καταγωγής, δημιούργησε μία σειρά ρούχων εμπνευσμένη από τη σειρά. Προσθέτοντας έτσι, στον ήδη φουσκωμένο, τραπεζικό της λογαριασμό (400 εκατομμύρια δολάρια) κάποια ακόμα μηδενικά από αυτή της την δραστηριότητα.

Το 2011 η Warner Bros και η εταιρία ρούχων Romeo & Juliet Couture ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με σκοπό την παραγωγή επίσημης σειράς ρούχων του Gossip Girl αλλά σε πολύ προσιτές τιμές για τις ΗΠΑ (από $39 έως $145). Μάλιστα η παρουσίαση των ρούχων έγινε στις 26 Σεπτέμβριου 2011, την ημέρα της πρεμιέρας του 5ου κύκλου.

Το 2011 η «Σερένα», Μπλέικ Λάιβλι, βρέθηκε στη λίστα του περιοδικού Times με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους για το 2011.

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2012, η Μπλέικ Λάιβλι παντρεύτηκε τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Green Arrow», Ράιαν Ρέινολντς.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νόρμαν Μπάκλεϊ, Τόνι Γουάρμπι, Μαρκ Πιζνάρσκι, Τζέι Μίλερ Τόμπιν

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπλέικ Λάιβλι, Λέιτον Μίστερ, Πεν Μπάνγκλεϊ, Τσέις Κρόφορντ, Κέλι Ράδερφορντ, Μάθιου Σετλ, Εντ Γουέστγουικ, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Κέιλι Ντιφέρ


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...