Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τι θα φάμε σήμερα μαμά;

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν μας βοηθάει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο βλέπουμε αλλά και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε. 

Tο Σάββατο 23 Μαρτίου, η Νταϊάν κοιτάζει ενθύμια από το ταξίδι της στην Κίνα. Οι αναμνήσεις της θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για το σημερινό μενού: Ασιατικά πιάτα stir fry με μπρόκολο και μοσχάρι και κινέζικα νουντλς low mein με κοτόπουλο και μανιτάρια.

Στη συνέχεια, η Νταϊάν υποδέχεται στο σπίτι δύο φίλες της chef από την Κύπρο για να μαγειρέψουν μαζί πεντανόστιμες μεσογειακές συνταγές: Μαριναρισμένο χοιρινό στη γάστρα και ταχινόπιτες από τον Αρχάγγελο.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, η Νταϊάν υποδέχεται μια ακόμη φίλη της από την Κύπρο με την οποία θα μαγειρέψουν μοσχαρίσιο στιφάδο και New York cheese cake.

Τις μαγειρικές συμβουλές της Νταϊάν, θα χρειαστεί όμως και η φίλη της, η Δέσποινα, καθώς θέλει να μαγειρέψει κάτι ξεχωριστό για την πεθερά της. Το μενού που της προτείνει η Νταϊάν περιλαμβάνει φιλέτα ψαριού ψημένα στο χαρτί με πέστο από αρακά και μυζηθρόπιτα χωρίς φύλλο.

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...