Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Το Star συστήνει τον ντετέκτιβ Τζακ Μαλόουν και την ομάδα του στη νέα ξένη σειρά «Without a Trace».

Την Τετάρτη 17/4 στις 00:15 το Star συστήνει τον ντετέκτιβ Τζακ Μαλόουν και την ομάδα του στη νέα ξένη σειρά «Without a Trace». Η σειρά, που θα προβάλλεται Δευτέρα έως Πέμπτη λίγο μετά τα μεσάνυχτα (αυτό αφορά στη διάρκεια της ταινίας, που προηγείται), ρίχνει φως σε υποθέσεις γεμάτες μυστήριο, με θύματα ανθρώπους, που εξαφανίστηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες και χωρίς προφανή λόγο…

Όποιον ντετέκτιβ  και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι  οι έρευνες για χαμένη ιδιοκτησία ή για έναν θάνατο είναι εύκολες υποθέσεις σε σύγκριση με  την ανεύρεση ενός αγνοούμενου προσώπου. Ωστόσο, στη Νέα Υόρκη υπάρχει μία ειδική ομάδα του FBI, που ασχολείται αποκλειστικά με τέτοιες υποθέσεις. Ο δυναμικός ντετέκτιβ Τζακ Μαλόουν μαζί με την ομάδα του αγωνίζεται ενάντια στον χρόνο, αφού για τις Αρχές, εφόσον περάσουν 72 ώρες μετά την εξαφάνιση του θύματος, οι πιθανότητες για την ανεύρεσή του είναι μηδαμινές. Η ανάλυση των στοιχείων, μετά από μία απαγωγή ή εξαφάνιση, απαιτεί: ιδιαίτερες ικανότητες, τελευταία μέσα τεχνολογίας αλλά και τη βοήθεια εξειδικευμένων ψυχολόγων. Καταλυτικός παράγοντας για τη διαλεύκανση των ανεξήγητων υποθέσεων είναι η εμπειρία, που έχουν αποκτήσει με τον χρόνο τα μέλη της ομάδας. Σε κάθε επεισόδιο, πέρα από την υπόθεση, που προσπαθεί η ομάδα να εξιχνιάσει, αποκαλύπτεται και ένα κεφάλαιο ζωής από το παρελθόν αλλά και τον χαρακτήρα των ντετέκτιβ.
Η σειρά έχει κερδίσει τα εξής βραβεία:

  • 2003:  Emmy ως «Καλύτερη Σκηνοθεσία σε τηλεοπτική σειρά»
Emmy ως «Καλύτερη Γκεστ εμφάνιση σε δραματική σειρά» ο            ηθοποιός Τσαρλς Ντούτον
ASCAP Film and Television Music Awards ως «Καλύτερη τηλεοπτική σειρά»
  • 2004: Χρυσή σφαίρα στον Άντονι Λα Πάγκλια (ρόλος Τζακ Μαλόουν)  ως καλύτερη ερμηνεία σε σειρά.
ASCAP Film and Television Music Awards ως «Καλύτερη τηλεοπτική σειρά»
  • 2005: ASCAP Film and Television Music Awards ως «Καλύτερη         τηλεοπτική σειρά»
  • 2006: ASCAP Film and Television Music Awards ως «Καλύτερη τηλεοπτική σειρά»
  • 2008:  ALMA ως «Καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά» η Ρόσελιν Σάντσεζ (ρόλος Έλενα Ντελγκάντο, εμφανίζεται από τον 4ο κύκλο)

Το πρώτο  επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν 16,21 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ. Ο πρώτος κύκλος προσέλκυσε το ενδιαφέρον 17 εκατομμυρίων τηλεθεατών κατά επεισόδιο.  

Ένα στοιχείο, το οποίο διαφοροποιεί το «Without a Trace» από τις υπόλοιπες αστυνομικές σειρές στις ΗΠΑ, είναι η μετάδοση πληροφοριών σχετικά με πραγματικούς  αγνοούμενους στο τέλος των περισσότερων επεισοδίων. Μερικές φορές τις ανακοινώσεις αυτές αντικαθιστούν μηνύματα ή πληροφορίες από διάφορους οργανισμούς και υπηρεσίες, οι  οποίες σχετίζονται με το θέμα του κάθε επεισοδίου (π.χ. στο τέλος του 17ου επεισοδίου του πρώτου κύκλου, όπου υπάρχει μία απόπειρα αυτοκτονίας, δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με τη γραμμή βοήθειας για την αποτροπή αυτοκτονιών). Την ίδια μέθοδο πληροφόρησης, εκτός από τις ΗΠΑ, ακολούθησαν τηλεοπτικοί σταθμοί σε Αυστραλία και  Χονγκ Κονγκ. 

Αστυνομική –  δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2002, που θα ολοκληρωθεί σε 23 επεισόδια. (1ος κύκλος)

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γουέντι Μπλέντσο, Σέθ Εντελστάιν
ΠΑΙΖΟΥΝ: Άντονι Λα Πάγκλια, Πόπι Μοντγκόμερι, Ενρίκε Μαρτσιάνο, Έρικ Κλόουζ, Μάριαν Ζεν Μπαπτίστ.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...