Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

80 τραπέζια σε όλη την Ελλάδα για το Κάτι ψήνεται

Η αγαπημένη  συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00, το Κάτι ψήνεται, ολοκλήρωσε με επιτυχία και την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Στην πέμπτη κατά σειρά σεζόν, στρώθηκαν 80 τραπέζια σε όλη την Ελλάδα, από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη έως τον Βόλο, την Πάτρα, τα Χανιά και το Ηράκλειο και μοιράστηκαν 24.000 ευρώ σε 16 νικητές. O νεότερος σε ηλικία παίκτης ήταν ένας 17χρονος σκέιτερ και η μεγαλύτερη μια συνταξιούχος γιατρός ετών 72!

Παρακολουθήσαμε τη δημιουργία ελληνικών, ιταλικών, ισπανικών, πολωνικών και ρώσικων πιάτων, των οποίων οι συνταγές είναι διαθέσιμες στο microsite του Alpha www.alphatv.gr/Katipsinetai.

Δεν έλειψαν όμως και οι ιδιαίτερες στιγμές όπως η τρυφερή πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον αρραβωνιαστικό της η 20χρονη Ιωάννα από τη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος του δείπνου και μπροστά στους συμπαίκτες της.

Kάθε χρόνο, το Κάτι Ψήνεται σημειώνει υψηλές αποδόσεις στον πίνακα τηλεθέασης και αναδεικνύεται νικητής στη ζώνη του, στο δυναμικό κοινό 15-44.

Για τη φετινή σεζόν, η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο 22,6% στο δυναμικό κοινό 15-44. Αξιοσημείωτο είναι ότι στις γυναίκες 25-34 σημείωσε 32,8% και στις γυναίκες 15-24 30,2%. Εκτός από το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε φανατικά το Κάτι Ψήνεται, η εκπομπή σημείωσε υψηλή τηλεθέαση και στους άνδρες. Συγκεκριμένα, κατά τη φετινή σεζόν, στους άνδρες ηλικίας 25-34 κατέγραψε ποσοστό 18,2%.

Η εκπομπή Κάτι ψήνεται υπόσχεται να μας ταξιδέψει και την ερχόμενη σεζόν σε πολλά μέρη της χώρας προσφέροντάς μας αυθεντικές γεύσεις, μοναδικές μυρωδιές και χαρούμενες παρέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...