Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές πήραν το πράσινο φως ...για την επόμενη σεζόν!

Αυτό είναι το τηλεοπτικό τοπίο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όπως καταγράφεται στα πλαίσια ρεπορτάζ γνωστού τηλεοπτικού περιοδικού.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του «Τηλέραμα», μέρος του οποίου αναδημοσιεύει το yupiii, στο ΣΚΑΙ συνεχίζει κανονικά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ο Γιώργος Αυτιάς και, αντίστοιχα, το δίδυμο Βασίλη Λυριτζή - Δημήτρη Οικονόμου τις καθημερινές.

Σίγουροι θεωρούνται ο Νίκος Ευαγγελάτος και η ομάδα των «Φακέλων» του Αλέξη Παπαχελά, καθώς επίσης οι ψυχαγωγικές εκπομπές «Σεφ στον Αέρα» και «Μαγειρεύω οικονομικά».

Τέλος προς συμφωνία φαίνεται να οδεύει και η Εύα Αντωνοπούλου, ενώ αναζητείται μεταγραφή για την θέση που άφησε κενή η Πόπη Τσαπανίδου.

Στο Mega τα «Κλεμμένα Όνειρα» και το «Με τα παντελόνια κάτω» είναι οι 2 από τις 4 συνολικά ελληνικές σειρές μυθοπλασίας που είναι προγραμματισμένο να βγουν στον αέρα. Ενώ υπάρχει περίπτωση αναβίωσης και των «Βασιλιάδων».

Στο τιμόνι βραδινού talk show υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ αναζητούνται project για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τέλος, από γαστρονομικής σκοπιάς, όλα δείχνουν πως συνεχίζει το «Dr. Cook» του Γιάννη Λουκάκο, ενώ επιστρέφει στον αέρα και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με ταξιδιωτική μαγειρική εκπομπή.

Στο Ant1 το μεγάλο νέο είναι η νέα καθημερινή δραματική σειρά με τους Αποστόλη Τότσικα, Αντώνη Καρυστινό, Τζόυς Ευείδη, Εβελίνα Παπούλια και οι «Ήρωες ανάμεσά μας» με τον Σάκη Ρουβά που υπάρχει πρόθεση να καθιερωθεί ως θεσμός.

Κατά τα άλλα επιστρέφουν κανονικά οι Ράδιο Αρβύλα, το ΌΛΑ με τον Θέμο Αναστασιάδη και, ενδεχομένως, και το «Your Face Sounds Familiar». Σε αναμονή βρίσκονται τα «The biggest game in the world», με την Νάντια Μπουλέ, και το «Πλάκα κάνεις-Hotel Edition» με τους Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Βλάχο.

Στον Alpha η «γυναικοκρατία» συνεχίζεται με τις Αγγελική Νικολούλη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, και Αννίτα Πάνια να συνεχίζουν κανονικά.

Ενώ κανονικά συνεχίζουν τα «Αυτοψία» και «60' Ελλάδα» των Αντώνη Σρόιτερ και Νίκου Μάνεση αντίστοιχα. Τέλος το παρών θα δώσει ο Λάκης Λαζόπουλος με τέσσερα Αλ Τσαντίρ και την νεά κωμική δικαστική σειρά «Δία ταύτα».

Προφανώς οι πιο ριζικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα στο Star με τον Νίκο Χατζηνικολάου να εμφανίζεται ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (και να παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή), την Μάρα Ζαχαρέα να αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (σ.σ. τα Σαββατοκύριακα θα είναι ο Παναγιώτης Στάθης) και την Πόπη Τσαπανίδου να παρουσιάζει πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...