Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«Max Steel»: Ένας, νέος σύγχρονος υπερήρωας στην οθόνη του Star!

Ένας, νέος σύγχρονος υπερήρωας στην οθόνη του Star! «Max Steel», η νέα παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2013 κάνει  πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιουλίου και κάθε Κυριακή στις 11:00.

Ο Μάξουελ Μακγκράθ είναι ένας 19άχρονος έφηβος, που δεν ξεχωρίζει από κάθε άλλο παιδί της ηλικίας του.

Είναι έξυπνος, απλός, με χιούμορ και αστείρευτο θάρρος. Ασχολείται φανατικά με το μπάσκετ και διασκεδάζει με βιντεοπαιχνίδια. Διαβάζει κόμικς, κάνει σκέιτμπορντ και προτιμάει τις ταινίες τρόμου. Τα φαινόμενα όμως απατούν.

Ο Μαξ κρύβει μέσα του μία εξωπραγματική δύναμη. Ένα ατύχημα, που βίωσε σε νεαρή ηλικία του έχει δώσει τη δυνατότητα να παράγει Τούρμπο Ενέργεια. Τα επίπεδα της ενέργειας αυτής όμως είναι πολύ υψηλά και άκρως ασταθή και απόλυτα ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε ο ίδιος να τα γαλουχήσει. Για να καταφέρει να ελέγξει την ενέργεια, που το σώμα του παράγει, ο Μαξ, έχει στο πλευρό του ένα μοναδικό φίλο και συνέταιρο, τον Στιλ.

Ο Στιλ είναι μία ιδιαίτερα αναπτυγμένη μορφή εξωγήινης ζωής, που διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μόνο μαζί έχουν τη δυνατότητα να περιορίσουν, να ελέγξουν και να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια. Μόνο μαζί μετατρέπονται στον υπερήρωα Maxsteel. Κατά τη μεταμόρφωση, ο Μαξ μπορεί να υποτάξει πλήρως την ενέργεια αυτή, αποκτά απεριόριστη δύναμη και ταχύτητα ενώ έχει και τη δυνατότητα να «πετάει».

Το οπλοστάσιό του περιλαμβάνει ένα ενεργειακό σπαθί, τροφοδοτούμενο από την ωμή Τούρμπο ενέργεια του Μαξ, ιδανικό για μάχες σώμα με σώμα ή σώμα με…. μέταλλο καθώς η λεπίδα δύσκολα συναντά εμπόδιο στον δρόμο της. Όταν η μάχη απαιτεί ακρίβεια και αποτελεσματικότητα από απόσταση ο Μαξ χρησιμοποιεί το «Τούρμπο Μπλάστερ», ένα λέιζερ κανόνι χειρός, με εμβέλεια 140 μέτρα. Το δυναμικό αυτό ντουέτο πολεμά στο όνομα της N-Tek, ενός μυστικού οργανισμού, που κάνει επιστημονικά πειράματα και έρευνες, με σκοπό να αποτρέψει τα σχέδια του Μάιλς Ντρεντ.

Ο Μάιλς Ντρεντ, η προσωπική νέμεση του Μαξ, είναι ένας πρώην πράκτορας και συνιδρυτής της N-Tek. Από την απληστία, τον εγωισμό και τη δίψα του για δύναμη και εξουσία, ο Μάιλς προσπάθησε στο παρελθόν να κλέψει την Τούρμπο ενέργεια. Αποτέλεσμα ήταν μία τεράστια έκρηξη, που διέλυσε το τότε αρχηγείο της N-Tek και προκάλεσε τον θάνατο του πατέρα του Μαξ και επίσης συνιδρυτή της N-Tek Τζιμ Μακγράθ. Οι συνέπειες για τον Μάιλς όμως ήταν αρκετά διαφορετικές. Όχι μόνο η έκρηξη δεν τον σκότωσε, αλλά του έδωσε τη δυνατότητα να ελέγχει και να μεταχειρίζεται την Τούρμπο ενέργεια. Με μοναδικό σκοπό να κατακτήσει το σύνολο της ενέργειας και να κυριαρχήσει στον κόσμο ο Μάιλς αποτελεί την κυριότερη απειλεί για τον Μαξ, αλλά και τον κόσμο. Οι μόνοι, που μπορούν να σταματήσουν τα σχέδια του Μάιλς είναι ο έφηβος Μάξ και η ιδιοφυής εξωγήινη μορφή Στιλ ή, μάλλον καλύτερα, ο υπερήρωας Maxsteel. Φυσικά θα ήταν αδύνατο για τον Maxsteel να ολοκληρώσει την αποστολή του χωρίς την πλήρη υποστήριξη-κάλυψη από την N-Tek και την χωρίς όρια συμπαράσταση από τη μητέρα του, Μόλι, και τους δύο πολύ καλούς του φίλους, τον Κίρμπι και τη Σίντνεϊ.

Η σειρά προωθεί τη δύναμη της συνεργασίας, ενώ παράλληλα προτρέπει και προκαλεί τους νέους να ανακαλύψουν τη δύναμη, που κρύβουν μέσα τους. Είναι η μόνη πραγματικά απεριόριστή δύναμη και μπορούν να αντλήσουν από αυτή ενέργεια. Αυτό μόνο αρκεί για να μετατρέψει τον κάθε έφηβο σε υπερήρωα.

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...