Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στον αέρα η πρώτη ζωντανή εκπομπή της ΔΤ


Δείτε πώς ξεκίνησε το πρόγραμμα - Η ημερομηνία που επελέγη για να γίνει η πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί...


Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Τετάρτη 21 Αυγούστου, η πρώτη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης.

Παρουσιαστές δύο γνώριμα πρόσωπα. Ο Γιάννης Τρουπής, που κάλυπτε το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ και η Οντίν Λιναρδάτου, υπεύθυνη του τμήματος των διεθνών, επίσης, στην ΕΡΤ.

Πρόκειται για εκπομπή ενημερωτικού περιεχομένου στην οποία μάλιστα εμφανίζονται και οι πρώτοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν με ρεπορτάζ την επικαιρότητα.

Η ημερομηνία που επελέγη για να γίνει η πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού τη Δευτέρα, η EBU ανακοίνωσε ότι στις 21 Αυγούστου θα διακόψει τη μετάδοση μέσω live streaming του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος που εκπέμπουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ, οι οποίοι παραμένουν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αλλά και στους υπόλοιπους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ ανά την επικράτεια.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται να προβληθούν δελτία ειδήσεων στη Δημόσια Τηλεόραση, αφού το μεταβατικό σχήμα δεν έχει στελεχωθεί ακόμη από ανθρώπους όλων των ειδικοτήτων.

Την ίδια ώρα, σε εκκρεμότητα παραμένει η πρόσληψη με δίμηνες συμβάσεις των 577 ατόμων που ανακοινώθηκε ότι αναδείχτηκαν πρώτοι στον διαγωνισμό για το μεταβατικό σχήμα, αφού προέκυψαν ενστάσεις αναφορικά με τη μοριοδότησή τους.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...