Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ξαφνική αντικατάσταση πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας! (Φωτό)


Η αναπάντεχη αντικατάσταση της παρουσιάστριας δεν έχει να κάνει με τις αποδόσεις και την... δουλειά της, αλλά με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος που οδήγησε στην αναπάντεχη αντικατάσταση της παρουσιάστριας από συνάδελφό της δεν έχει να κάνει με τις αποδόσεις και την... δουλειά της, αλλά σχετίζεται με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Σε προσωρινή αντικατάσταση της παρουσιάστριας του «Star Κύπρος 2013 Feel Fantastic» Έλενας Παπαβασιλείου, προχωρά εκτάκτως η παραγωγή του νέου λαμπερού σόου.


Μία ίωση σε συνδυασμό με το σπασμένο τύμπανό και την εσωτερική αιμορραγία από την πίεση του αέρα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της την περασμένη βδομάδα στην Αθήνα, της προκάλεσε σοβαρής μορφής ωτίτιδα που είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί στο σπίτι.

Σύμφωνα με philenews.com, ο γιατρός της παρουσιάστριας, της συνέστησε ανάπαυση για τουλάχιστον μία βδομάδα κι έτσι την παρουσίαση των καλλιστείων αναλαμβάνει –προς το παρόν- η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...