Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

"Η μάχη των δύο φύλων" : Ακόμα μία νέα τηλεοπτική πρόταση από τον Alpha...


Τι σκέφτονται οι άντρες; Τι ονειρεύονται οι γυναίκες; Ποιος έχει τον πρώτο λόγο και ποιος τον τελευταίο; Τι είναι αυτό που τους ενώνει; Τι είναι αυτό που τους χωρίζει; Τι ζητάει ο ένας από τον άλλον; Γιατί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε; Ποιοι είναι οι κώδικες επικοινωνίας τους; Όλες οι απαντήσεις έρχονται τέλος Νοεμβρίου στη «Μάχη των φύλων», το νέο  πρωτότυπο show του Alpha.


Η «Μάχη των φύλων», μέσα από ένα κύκλο έξι εκπομπών, κλείνει το μάτι στη φωτεινή αλλά και σκοτεινή πλευρά  των σχέσεων και μας θυμίζει καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει και θέλουμε να θυμόμαστε ή… να ξεχάσουμε. Ο έρωτας, το φλερτ, η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απιστία, οι κόντρες, οι αντροπαρέες και οι γυναικοπαρέες γίνονται αφορμή για γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.



Σε κάθε εκπομπή, ένα διαφορετικό θέμα «μάχης» μεταξύ ανδρών και γυναικών θα ξετυλίγεται μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, χιουμοριστικά σκετς και standup comedy.

Μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό, δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και μαζί του οι Εύη Δόβελου, Έφη Καραγιάννη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ερμόλαος Ματθαίου και Ζήσης Ρούμπος.

Σενάριο: Χριστίνα Μητροπούλου, Γιώργος Χατζηπαύλου, Γιώργος Β. Φειδάς
Σκηνοθεσία: Θανάσης Νάσκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...