Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Φαίη Σκορδά: Πέρασε το Σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών χωρίς τον άντρα και το παιδί της

Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα μικρό ταξίδι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφήνοντας στην Αθήνα τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και τον γιο τους, Γιάννη.


Η Φαίη Σκορδά, ταξίδεψε μέχρι την Θεσσαλονίκη (απ' όπου και οι φωτογραφίες) και ο λόγος ήταν κατά βάση επαγγελματικός. Η παρουσιάστρια, συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε σε εστιατόριο θαλασσινών στην Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Κυριακής 24 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στο εστιατόριο από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, όπου και παρέμεινε μέχρι το απόγευμα. Εκεί έφαγε με φιλική της συντροφιά, αλλά και πολλές οικογένειες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ποιους συνάντησε η Φαίη Σκορδά στην Θεσσαλονίκη;
Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση από την Θεσσαλονίκη κι έχει αποκτήσει πολύ ισχυρούς δεσμούς με ανθρώπους εκεί. Έχει κάνει φιλίες ζωής και μάλιστα έχει συγγενέψει μέσω κουμπαριάς με την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα που ήταν αρχισυντάκτριά της όταν έκανε την πρωινή εκπομπή του Μακεδονία TV. Έτσι, ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου προκειμένου να συναντήσει τους φίλους της και να περάσουν χρόνο μαζί. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Όλγα Παπαχαρίτου, φίλη της Φαίης, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, η Φαίη Σκορδά είναι πολύ χαλαρή κι ευδιάθετη. Μαζί της είναι η κουμπάρα της, Πολυξένη Καραμίχα, ο κολλητός της φίλος Σάββας Τζεβελέκης και η ίδια. 

Οι 4 τους, προτίμησαν να μείνουν στο σπίτι και να είναι άνετοι για να πουν όλα τους τα νέα. Το πρωί της Κυριακής, η Φαίη Σκορδά ετοιμάστηκε για να βρεθεί στην εκδήλωση, ενώ το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Ράνια Μπουντούρη.

Επιστροφή στην Αθήνα

Η αναχώρησή της έγινε το απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, με την πτήση της για Αθήνα να αναχωρεί λίγο πριν τις επτά το απόγευμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Κυριακής απόλαυσε τον καφέ του σε καφέ της Βουλιαγμένης, παρέα με φιλική του παρέα. Το απόγευμα παρέλαβε την Φαίη από το αεροδρόμιο, με την παρουσιάστρια να μην χορταίνει να αγκαλιάζει και να φιλά τον γιο της, Γιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...