Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

H Ελένη Μενεγάκη πήρε δώρο ένα… σαλέ στον Ματέο!

Βρήκαν το ησυχαστήριο τους για τον χειμώνα που έρχεται


Μιας και η Αράχωβα είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει ένα βήμα ακόμα και να κάνει πραγματικότητα κάτι που και τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος ήθελαν: αγόρασε ένα εκπληκτικό σαλέ στην Αράχοβα, το οποίο θα αποτελέσει το ησυχαστήριο τους τον χειμώνα που έρχεται!


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η παρουσιάστρια ανέθεσε σε μεγάλο μεσιτικό γραφείο να της βρει ένα σαλέ, αφού πρώτα τους έδωσε μια λίστα με κάθε λεπτομέρεια που θα ήθελε στο συγκεκριμένο σπίτι!

Και το βρήκε! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για ένα σαλέ στις πλαγιές του Παρνασσού, το οποίο έχει όλες τις ανέσεις! Η Ελένη όταν το είδε ενθουσιάστηκε και, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της, δεν διαπραγματεύτηκε καν την τιμή. Την ημέρα που η Ελένη έδειξε το σαλέ στον Ματέο, του έδωσε τα κλειδιά κι εκείνος κατάλαβε ότι ουσιαστικά ήταν ένα δώρο για εκείνον. Το σπίτι αυτό θα είναι το ησυχαστήριο τους για τον χειμώνα, μέχρι να ξεκινήσουν τις αποδράσεις τους στα Άχλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...