Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Θέμος για Κωστόπουλο: "Το μυαλό μου πάει στη γυναίκα του, μπράβο που κάθησε κι έκανε εκπομπή"

"Παλιά ήμασταν φίλοι, τώρα δεν ήμαστε"


Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν καλεσμένος σήμερα στο Πρωινό με τον Γιώργο και τη Φαίη και μίλησαν για πολλά. Η κουβέντα ξεκίνησε με την αποκάλυψη του παρασκηνίου που είχε γίνει πέρυσι, όταν ο εκδότης είχε "κοπεί" ως καλεσμένος από την εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης στο MEGA!

Φυσικά, περιστράφηκαν και γύρω από την επικαιρότητα, έκτακτη και μη, όπως είναι ο Νότης Σφακιανάκης, αλλά και ο Πέτρος Κωστόπουλος...


"Βλέπω ότι υπάρχει μια ανθρωποφαγία φοβερή. Προχθές βάλαμε όλοι στόχο το Νότη, οκ. Μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει, έχει τη γνώμη του, ασφαλώς οι περισσότεροι διαφωνούμε, αλλά έχουμε ξεχάσει τη Δημοκρατία.

Όλοι ξέρουμε τώρα είναι κοινό μυστικό, σε μια απέναντι εκπομπή τι συνέβη με τον Κωστόπουλο αυτή τη στιγμή. Η μισή Ελλάδα χαίρεται και η μισή στεναχωριέται. Αυτό είνα καθημερινό, φαντάζομαι θα πάει μέσα,θα βγει...Το μυαλό μου δεν πάει στον ίδιο, ο οποίος πληρώνει τα λάθη του, αλλά πάει στους δικούς του και να πω κι ένα μπράβο στη γυναίκα του που κάθεται και κάνει εκπομπή. Ποιός ξέρει τι τραβάει η ψυχή της, νιώθω την υποχρέωση να το πω και συγγνώμη που είναι απέναντι και το λέω..."Λιάγκας: "Τι πιστεύεις που αποφάσισε να κάνει Πρωινό";

"Τον ξέρω. Παλιά ήμασταν φίλοι, τώρα δεν ήμαστε. Είμαι σίγουρος ότι το πρωινό ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελε να κάνει. ΉΤαν μια επιλογή που φαντάζομαι πως την έκανε αναγκαστικά..."

Δείτε το βίντεο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...