Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η ειρωνική ατάκα του Λιάγκα για τον Σεργουλόπουλο

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησαν για την είδηση της γέννησης του γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου.


Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Φώτης έγινε πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού και το ευχάριστο γεγονός έγινε γνωστό την Παρασκευή το μεσημέρι!


Η Σάσα Σταμάτη προλόγισε το θέμα και ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ άλλων είπε για το εν λόγω γεγονός: «Έκανε σεξ με μια φίλη του ή έγινε με σπερματέγχυση; Και αν η μάνα του παιδιού είναι φίλη του Φώτη, θα το μεγαλώσουν μαζί; Και βέβαια να του ζήσει το παιδί, αλλά πέραν της πλάκας ανοίγει μια κουβέντα για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Φώτης είναι από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους στην ελληνική τηλεόραση, αλλά από όσο ξέραμε δεν έχει σχέση με μια γυναίκα. Είναι μόνος του στον κόσμο και το 'χει πει και ο ίδιος. Να του ζήσει και πάλι, θα γίνει εξαιρετικός πατέρας, αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται στην Ελλάδα αυτό το πράγμα. Η μητέρα δεν είναι παρένθετη από ό,τι μου λέτε». Και πρόσθεσε: «Η μαμά του παιδιού θα υπάρχει στη ζωή του Φώτη;».
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/289400/i-eironiki-ataka-toy-liagka-gia-ton-sergoylopoylo-ekane-sex-i-egine-me-spermateghysi#ixzz2lgnIVgpQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...