Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ CLEVERLAND

Μπάσκετ, Superleague και Final four βόλεϊ γυναικών περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο στο www.cleverland.gr.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου ξεκίνημα με Κώστα Μπατή (15:00 – 17:00) και ότι γίνεται γύρω από κόσμο της πορτοκαλί θεάς. Όλα τα τελευταία νέα για τις ομάδες της Α1, με συνεντεύξεις και πολλά παραλειπόμενα.

Συνέχεια από Κρήτη και το Δημήτρη Αρβανιτίδη για μονομαχίες στο φιλέ, καθώς διεξάγεται το final four των γυναικών με τους αιώνιους να προβάλλουν ως τα φαβορί για το ποιος θα φορέσει το στέμμα του κυπελλούχου Ελλάδας, αλλά να θέλουν πρώτα να ξεπεράσουν τα εμπόδια στα ημιτελικά ο μεν Ολυμπιακός του Ηρακλή και ο δε Παναθηναϊκός του Πανελληνίου. Από 17:00 ο Δημήτρης Αρβανιτίδης μας φέρνει στον παλμό του final four με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ηρακλής και εν συνεχεία Παναθηναϊκός – Πανελλήνιος.

Από της 19:00 σε παράλληλη σύνδεση με την Κρήτη θα βρίσκεται και το γήπεδο Καραϊσκάκη θα παρακολουθήσουμε  την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πας Γιάννινα για την 26η αγωνιστική της Superleague, σε μία κομβική αγωνιστική για την ανάδειξη τόσο του πρωταθλητή, όσο και την παραμονή.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ο Κώστας Μπατής αναλαμβάνει δράση στα μικρόφωνα της www.cleverland.gr από 14:00 – 17:00 με τα αποτελέσματα από την Α1 μπάσκετ, με παρασκήνιο και δηλώσεις από την 20ή αγωνιστική και εν συνεχεία θα έχουμε foul δράση με superleague και τελικό κυπέλλου βόλεϊ γυναικών από την Κρήτη. Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να επιζητούν τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να περιμένουν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ελ κλάσικο της Θεσσαλονίκης, όπου αντιμετωπίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο έχει έντονους αθλητικούς ρυθμούς στο www.cleverland.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...