Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Έφαγε πόρτα ο Πούμπουρας από τον Alpha

Κάθε άλλα παρά «Μες την καλή χαρά» είναι ο Σάββας Πούμπουρας, καθώς μπορεί η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού να βρίσκεται στον αέρα, ο ίδιος ωστόσο λάμπει δια της απουσίας του από το πάνελ της. Και όχι μόνο αυτό. Απουσίαζε και από το σήμα της εκπομπής στην αρχή, αν και μέχρι την περασμένη εβδομάδα το όνομα και η φωτογραφία του υπήρχαν κανονικά σε αυτό.

Είναι προφανές ότι επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του star.gr που ήθελε τους γερμανούς του Alpha (αλλά και την Γερμανού) να είναι έξω φρενών μαζί του, καθώς προχώρησε σε συμμετοχή στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1, που όχι απλά είναι εκπομπή ανταγωνιστικού σταθμού αλλά και ανταγωνιστική εκπομπή της ίδιας της Ναταλίας (και του «Chart Show» που παρουσιάζει).

Βέβαια, τι να κάνει και ο Πούμπουρας; Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που έλαβε μέρος σε σόου απέναντι καναλιού χωρίς να έχει λάβει σχετική άδεια από τον σταθμό του, καθώς είχε προηγηθεί και η συμμετοχή του στο «Wipe out», επίσης του ΑΝΤ1. Αλλά γιατί να μην πάει στο χορευτικό ριάλιτι από τη στιγμή που εκεί λαμβάνει 1.000 ευρώ το επεισόδιο, όπως επίσης έχει αποκαλύψει το star.gr, ενώ στον Alpha για συμμετοχή στο πρωινό κάθε Σάββατο και Κυριακή σκάρτα να έπαιρνε 1.500 με 1.700 ευρώ;

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, λέγεται ότι ο Σάββας Πούμπουρας τα έχει κάνει τα κουμάντα του, αφού και από δοκιμαστικά έχει περάσει και πέραση δείχνει να έχει. έρχεται άλλωστε και το Μουντιάλ και ως «βαμμένος» οπαδός της Εθνικής Ελλάδος, από την περίφημη διαφήμιση που τον έκανε γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό, είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στο προσκήνιο και κάπου θα μπορέσει να βρει στέγη, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Και οι γερμανοί του RTL όμως έδειξαν ότι δεν αστειεύονται και έστειλαν μήνυμα στο εσωτερικό του σταθμού ότι όποιος «αστέρας» επιθυμεί να... χορέψει με άλλα κανάλια, θα το κάνει με τους δικούς τους όρους. Διαφορετικά δεν το έχουν σε τίποτα να τον «χορέψουν στο ταψί» στην καλύτερη περίπτωση ή στην χειρότερη να πουν... «ξουτ», όπως στον Σάββα.

Δείτε στο βίντεο το σήμα αρχής της περασμένης εβδομάδας, όπου στο επεισόδιο του Πάσχα υπήρχε κανονικά το όνομα του Πούμπουρα, αλλά και το σημερινό, όπου είχε εξαφανιστεί ως δια μαγείας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...