Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Είναι κεφάτη γυρίζει από... Ταϋλάνδη!!!

Θέλει η Ελένιτσα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει! Πραγματική… Ανάσταση φαίνεται ότι έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην Ταϋλάνδη και γύρισε υπερ – ανανεωμένη!!!

«Λοιπόν, εδώ είμαστε. Ο καθένας στην θέση του. Τα κεφάλια κάτω, τελείωσε, δουλεύουμε πάλι. Όσο ξεκουραστήκαμε, ξεκουραστήκαμε και εδώ είμαι πάλι», είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά η Ελένη.

Μαυρισμένη, σε σημείο που έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει το πρόσωπο της, όπως είπε και η ίδια, με μια σατέν ολόσωμη στράπλες φόρμα, άρχισε να σουλατσάρει πάνω κάτω στο στούντιο κερδίζοντας τις κολακείες των μελών του πάνελ με πρώτο και καλύτερο τον Μουτσίνα.

Θεά την ανέβαζε, καλλονή την κατέβαζε! Και να σου να καμαρώνει η Ελένη και το σκουλαρίκι – υπερπαραγωγή να πηγαίνει πέρα δώθε. Γιατί μπορεί να διάλεξε ένα σχετικά σεμνό μπεζάκι να φορέσει, αλλά σου λέει πως θα τονίσω το μαύρισμα. Και τίγκαρε αυτιά και χέρια σε κοσμήματα με έντονα χρώματα. Και μην φανταστείτε τίποτα διαμαντικά... Πλαστικό ήταν, από κλωστή ήταν, θα σας γελάσω. Πάντως επηρεασμένο από το «εκεί» στυλ σίγουρα!!! Λίγο χίπικο, λίγο alternative, επιμελώς ατημέλητο. Τώρα που εγκατέλειψε το τζιπ η Ελένη και πήρε το 500αράκι, αποφάσισε να γίνει πιο… απλή.

Η υπέρλαμπρη, λοιπόν, Ελένη έκανε την βόλτα της στο στούντιο, φίλησε τους συναδέλφους και αφού αυτό- καμαρώθηκε για κάνα δίλεπτο, κάθισε στην θέση της, για να αρχίσει την εκπομπή της, τονίζοντας ότι έχει ξεσυνηθίσει.

Ο Γιάννης Λάτσιος από την άλλη δεν πήρε καθόλου χρωματάκι στις διακοπές του Πάσχα. Ας όψεται το "Dancing with the stars" που μόνο μέχρι το Ξυλόκαστρο τον άφησε να πάει!!! Αλλά έτσι είναι... πρώτα το καθήκον!!!

Άλλοι πάνε στην Ταϋλάνδη και άλλοι μένουν αμανάτοι με παιδιά, σκυλιά στο εξωτικό... Ξυλόκαστρο!!!

Δείτε πώς πέρασε τις διακοπές του Πάσχα το πρώην ζευγάρι Μεναγάκη - Λάτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...