Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

"Εμπρός στον αγώνα παλιοπετούγες!"

«Εμπρός στον αγώνα για πιο ανδροπρεπείς συμπεριφορές στους τηλεοπτικούς δέκτες! Παλιοπετούγες!» Με άκρως σατιρική διάθεση ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του δείχνουν ότι δεν πτοούνται και δεν χάνουν το χιούμορ τους.

Ο «Μr Αρβύλα» μετά την επιστολή της οργάνωσης «Ομάδες Διάχυσης Επαναστατικής Θεωρίας και Πράξης», που ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό του πολυτελούς τζιπ του, μέσα από την εκπομπή του έδωσε δική του, «ιδιαίτερη» απάντηση: «Θεσσαλονίκη 16/4/2010. Μια μολότωφ σε ένα αυτοκίνητο; Οχι! Μια βόμβα στα θεμέλια του σατιρικού τηλεοπτικού κατεστημένου.
Χτυπάμε συντονισμένα και μεθοδικά όλο το gay παρασκήνιο της Ελληνικής Τηλεοπτικής Πραγματικότητας. Μιας πραγματικότητας που ωθεί τη νεολαία σε παρά φύσιν συμπεριφορές και έρωτες μεταξύ ανδρών. Πού πήγε η βαρβατίλα και η λεβεντιά; Γιατί πρέπει να υποστούμε όλο αυτό το αδερφάτο που εισβάλλει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάθε βράδυ 11 με 12 από τη συχνότητα του ANT1;»

Η ομάδα της εκπομπής του ANT1 είχε αποφασίσει να αφήσει το θέμα του εμπρησμού ασχολίαστο, ωστόσο η προκήρυξη που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως τους ανάγκασε να δώσουν τη δική τους απάντηση, έστω και σε αυτό το χιουμοριστικό ύφος. Σε μαύρο φόντο, χρησιμοποιώντας την εικόνα του ηθοποιού Κώστα Πρέκα (με τον οποίο, ως γνωστόν, έχουν μεγάλη διάσταση απόψεων), η ομάδα της εκπομπής απαντά στα μέλη της οργάνωσης καταλήγοντας: «Αφού η επίσημη πολιτεία μένει προκλητικά αμέτοχη, το ιερό καθήκον της προστασίας του ανδρικού φύλου περνάει στα χέρια μας. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η συνέχεια θα είναι πιο δυναμική και πιο οδυνηρή, εκτός αν αλλάξετε συμπεριφορά και αρχίσετε να τιμάτε τα παντελόνια που φοράτε. Εμπρός στον αγώνα για πιο ανδροπρεπείς συμπεριφορές στους τηλεοπτικούς δέκτες! Παλιοπετούγες! Οργάνωση Επαναστατικός Λαϊκός Κώστας (όχι ο floor manager)».  ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...