Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Φλερτάρει με την TV η Βίσση


«Ναι» στην επιστροφή της στην τηλεόραση λέει η Αννα Βίσση! Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο Μακεδονία TV επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει δική της εκπομπή τον ερχόμενο χειμώνα, ενώ τονίζει πως ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα.

Υπάρχει μια σκέψη, συζητάμε κάτι για την τηλεόραση και θα χαρώ πολύ να το κάνουμε, δήλωσε η star στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι», ενώ συμπλήρωσε: «Εύχομαι να συγχρονιστούμε με τους ανθρώπους με τους οποίους συζητώ και να κάνουμε αυτό που επιθυμώ πολύ».
  
Οσο για το περί τίνος πρόκειται; Η Αννα Βίσση μπορεί να μη θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες για το concept, ωστόσο: «Θα είναι σίγουρα κάτι καλλιτεχνικό. Μια ανθρώπινη κατάσταση - ατμόσφαιρα» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια που συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε πίστα της Θεσσαλονίκης.
  
Συγχρόνως βέβαια συζητάει τα μελλοντικά της σχέδια που περιλαμβάνουν την επιστροφή της στην τηλεόραση, μια ιδέα που συζητάει τον τελευταίο καιρό με την Αμερικανίδα σκηνοθέτρια Cristine Crokos, η οποία έχει κάνει την ελληνική ταινία «Γαμήλιο πάρτι», ενώ έχει συνεργαστεί με την pop star στο «Fabulus» show της Αθήνας και τώρα της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...