Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η Τατιάνα πήρε τ’ όπλο της!

Καλεσμένη στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» ήταν σήμερα η Τατιάνα Σταφανίδου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Με ένα… ροζ, ανοιξιάτικο φορεματάκι, που όπως είπε και η ίδια δεν της ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, η Τάτι αναφέρθηκε στον Γιάννη Λάτσιο και στη συμμετοχή του στο «Dancing with the stars».

«Γιατί τον πειράζετε τον άνθρωπο;», ρώτησε με ύφος αθώας περιστεράς τους παρουσιαστές η Τατιάνα, ενώ σε ερώτηση για το ποια είναι η γνώμη της για την εμφάνιση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 στο talent show είπε:

«Μόλις το έμαθα πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Λάτσιο για να το επιβεβαιώσω. Μου είπε ότι το σκέφτεται και ρώτησε τη γνώμη μου. Εγώ του είπα ότι γενικά δεν συμφωνώ τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού να βγαίνουν μπροστά στις κάμερες, όμως τους είπα επίσης ότι θα φέρει τηλεθέαση στο πρόγραμμα γιατί είναι ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο».

Το δίδυμο του ΑΝΤ1 που από ότι φαίνεται δείχνει να το απασχολεί πολύ τι κάνει ο Γ. Λάτσιος, ρώτησαν την Τατιάνα αν σε περίπτωση που χώριζε θα το δημοσιοποιούσε;

Η παρουσιάστρια είπε ότι δεν θα έστελνε δελτίο τύπου και η κουβέντα, όσο κι αν δεν άρεσε στους οικοδεσπότες, σταμάτησε εκεί.

Η Τατιάνα όμως άστραψε και βρόντηξε όταν η κουβέντα ήρθε σε εκείνους που την επέκριναν για τη συνέντευξη της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

«Από ποιους δέχτηκα κριτική; Από αυτούς που επί τέσσερις εβδομάδες ασχολούνταν με το πόσα πήρε ο Γάλλος κάθε φορά που ολοκλήρωνε τη σεξουαλική πράξη;», είπε η Τατιάνα, κατηγορώντας το χώρο της τηλεόρασης για «ακραία υποκρισία».

Ένας από τους ανθρώπους που της άσκησαν κριτική ήταν και ο Γ. Θεοφάνους, του οποίου η Τάτι του’ χει πολλά μαζεμένα.

«Ο Θεοφάνους είναι αστείος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει τα θέματά του. Βρίσκω ότι πιέζεται. Είναι ένας καταπιεσμένος άνθρωπος», είπε η Τατιάνα, βγάζοντας σπίθες από τα μάτια.

Απ’ ότι καταλάβαμε πάντως εκεί στον ΑΝΤ1 είναι όλοι μια… ωραία ατμόσφαιρα!!!!

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τατιάνας στο «10 με 1 μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...