Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ANT1 RADIO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Το ραδιόφωνο του Antenna αναλαμβάνει πρωτοβουλία και πραγματοποιεί μια σειρά δράσεων στην τοπική αγορά του Αμαρουσίου με στόχο την αύξηση των αγορών. Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου, από το Σάββατο 22 Μαΐου έως και την Τρίτη 27
Ιουλίου, ξεκινά σειρά ενεργειών που περιλαμβάνουν: Μείωση τιμών σε όλα τα προϊόντα που διαθέτουν τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, δωροεπιταγές για αγορές στα καταστήματα του Αμαρουσίου, κλήρωση ενός Ι.Χ. μάρκας Smart και προσφορές καλοκαιρινών ταξιδιών.
Η πρωτοβουλία θα «τρέξει» μέσα από όλες τις εκπομπές του Antenna Radio, θα πλαισιωθεί με happenings στους κεντρικούς εμπορικούς πεζόδρομους του Αμαρουσίου και θα υποστηριχθεί με outdoor διαφήμιση.
Υποστηρικτής στην προσπάθεια και ο Δήμος Αμαρουσίου, ο οποίος θα επικοινωνήσει τις ενέργειες «ντύνοντας» διαφημιστικά 18 λεωφορεία της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας. Κεντρικό μήνυμα της πρωτοβουλίας:
«Και στα δύσκολα… Εδώ είμαστε. Χαμογελάστε στη ζωή. Ψωνίστε έξυπνα». Τον κεντρικό συντονισμό της καμπάνιας έχει ο δημοσιογράφος Σταύρος Μονεμβασιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...