Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη

Την προηγούμενη Παρασκευή ο Ηλίας Ψινάκης πήγε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πηγαίνοντάς της μια τεράστια τούρτα που έγραφε «χρόνια πολλά Βασίλισσα», καθώς και το βραβείο που δεν είχε παραλάβει η ίδια από το TV Έθνος.

Θυμάστε φυσικά και τα καρφάκια και τις σπόντες και τις μπηχτούλες της Ελένης, με αποδέκτη κυρίως τον κουμπάρο της Πέτρο Κωστόπουλο, που έβγαλε πριν λίγες μέρες τις περίφημες φωτογραφίες της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Σήμερα λοιπόν ήταν η σειρά της Ελενίτσας να ανταποδώσει την… επίσκεψη, δίνοντας μία συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Ψινάκη.

Και φυσικά ούτε και σ’ αυτή τους την κουβέντα έλειψαν οι… ταβανόπροκες!!!

Με αφορμή λοιπόν τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά από τους τηλεκριτικούς, ο Ηλίας Ψινάκης ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη αν την ενοχλούν τα… «κακόβουλα δημοσιεύματα».

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι στο χώρο που είμαστε, αυτό είναι ένα κομμάτι του τιμήματος που πρέπει να πληρώσουμε. Είναι στενάχωρο, και να το βλέπουμε στους άλλους και να το ζούμε εμείς οι ίδιοι, αλλά έτσι είναι», είπε με... "ανωτερότητα" η Ελένη, η οποία παραδέχθηκε πάντως ότι όποτε τα ακούει στενοχωριέται πολύ.

«Κλείνω τα αυτιά μου και δε θέλω κανείς να μου μεταφέρει ότι λέγεται, γιατί δε θέλω να χάνω το κέφι μου και αυτό που οφείλω να δίνω και να μεταδίδω στον κόσμο που βλέπει την εκπομπή μου», λέει η Ελενίτσα.

Πολλές φορές όμως αυτό δεν το πετυχαίνει και όπως είπε και ο Ηλίας Ψινάκης, της την… «σπάνε» τα σχόλια αυτά.

«Η κακοήθεια, τα κακόβουλα σχόλια, οι ψεύτικοι ισχυρισμοί, η συκοφαντία, η χυδαιότητα, με λυπεί πάρα πολύ», πρόσθεσε με νόημα η ξανθιά παρουσιάστρια, αφήνοντας στο τέλος πολλά, πολλά αποσιωπητικά!

Και μην αναρωτιέστε για το ποιοι είναι οι συκοφάντες και οι χυδαίοι. Έξυπνα παιδιά είστε. Είναι οι ίδιοι εκείνοι… «φίλοι» που όπως είπε στην εκπομπή της με τη Ράνια Θρασκιά η Ελενίτσα, στις δυσκολίες γίνονται… «Λούης»!!!!

Καταλάβατε τώρα, ή να το κάνουμε ακόμα πιο λιανά;

Ακούστε τι είπε η Ελένη Μενεγάκη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Ψινάκη, όπως το παρουσίασε η εκπομπή του ALTER «TV Weekend».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...