Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Επιστρέφει το Big Brother στον ΑΝΤ1


Με προσωπική απόφαση του Γιάννη Λάτσιου, από την επόμενη σεζόν επιστρέφει το «Big Brother» στον ΑΝΤ1. Το γνωστό ριάλιτι ωστόσο δεν θα είναι τόσο «αθώο», όσο το γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας, αλλά σαφώς πιο προκλητικό και... πικάντικο.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται σε καθημερινή βάση από τις 6.00 ως τις 7.00 το απόγευμα, στην θέση προφανώς του «Love Bites». Στόχος του Λάτσιου με αυτήν την κίνηση είναι να αντλήσει κοινό, κυρίως νεανικό, ανακόπτοντας την ξέφρενη πορεία που έχει την ίδια ώρα το σήριαλ «Η ζωή της άλλης» του Mega.

Το πιθανότερο είναι στην ζώνη 7.00 με 8.00 να διατηρηθεί το «Κάρμα», το οποίο όμως θα ενισχυθεί τόσο στο καστ όσο και σε πλοκή, προκειμένου να μπορεί και να πριμοδοτεί με τα μεγαλύτερα δυνατά ποσοστά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που κατά τα φαινόμενα παραμένει την ίδια ώρα, δηλ. στις 8.00 το βράδυ.
Όσο για το κρίσιμο θέμα του παρουσιαστή του δελτίου και τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες; Ανθρωποι του ΑΝΤ1 που είναι σε θέση να γνωρίζουν πολλά λένε ότι όλα αυτά τα σενάρια δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, υποστηρίζοντας ότι οι διαρροές γίνονται από τους ίδιους τους... ενδιαφερόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...