Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Αλιάγας - Ρούλα μαζί στο «Greek Idol».

Ο Νίκος Αλιάγας θα είναι ο επόμενος συμπαρουσιαστής -έκπληξή στο «Greek Idol». To ανακοίνωσε η Ρούλα που πρόσθεσε "τον περιμένουμε τις επόμενες μια - δυο εβδομάδες" με αφορμή τα χαιρετίσματα που της  έστειλε μέσω του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Αλιάγας, όπως είναι γνωστό, παρουσιάζει το Pop Idol  στην Γαλλία με μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών και έχει καλεσμένους μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος που θα ΅μεταφέρει΅  και στο «Greek Idol».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Ρούλα Κορομηλά είναι σε ανοιχτή γραμμή και με τον Στέφανο Σαρτίνι. Η λαμπερή παρουσιάστρια μετά το πρώτο live του «Greek Idol» επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη προκειμένου να τον συμβουλευτεί για το αποτέλεσμα. Μάλιστα -όπως λέγεται- του ζήτησε τη συνδρομή του για να βελτιώσει τυχόν προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Ο σκηνοθέτης βοήθησε ουσιαστικά στο talent show -διά τηλεφώνου- με αποτέλεσμα η εμφάνιση της Ρούλας στο επόμενο live να είναι πολύ καλύτερη από αυτήν στην πρεμιέρα της. Η συνεργασία της Ρούλας με τον Στέφανο μετρά πολλά χρόνια και έχει βοηθήσει επαγγελματικά και τους δύο. Στα λαμπερά shows όπου συνεργάστηκαν, οι τηλεθεάσεις χτύπησαν κόκκινο καθώς είχαν δέσει πολύ ως δίδυμο συνεργασίας.

Η επιστροφή της Κορομηλά στο τηλεοπτικό τοπίο αναθέρμανε τις επαγγελματικές τους σχέσεις και η συνεργασία προς το παρόν στηρίζεται στην καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, καθώς ο Στέφανο Σαρτίνι έχει υποχρεώσεις στην πατρίδα του και δεν μπορεί να αναλάβει τα live του «Greek Idol» - κάτι που θα ήθελαν και οι δυο τους. Αμέσως μετά λέγεται πως θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να βοηθήσει την παρουσιάστρια.

Οι ίδιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν πως αν όλα πάνε καλά και το talent show πάρει το εισιτήριο για δεύτερη χρονιά, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του σκηνοθέτη ενδέχεται να μεταφερθούν και στην Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει το show. Προς το παρόν, πάντως, η συνδρομή του σκηνοθέτη είναι μέσω τηλεφώνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...