Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «Το σπίτι της καρδιάς μας»





«Το σπίτι της καρδιάς μας» η σειρά(Home away)που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η σειρά εκτυλίσσεται σε μια παραλιακή πόλη που αποτελεί καλοκαιρινό θέρετρο. Οι κάτοικοι  της  απολαμβάνουν  ανέμελα το υπέροχο ζεστό κλίμα και τις ατέλειωτες μαγευτικές παραλίες.

Η οικογένεια  που παρακολουθεί ο τηλεθεατής  είναι οι Fletchers, οι οποίοι διευθύνουν το καλοκαιρινό θέρετρο «Summer Bay Caravan Park». Οι  Fletchers  εργάζονται στο πάρκο μαζί τα παιδιά που έχουν υιοθετήσει, αφού  δεν μπορούσαν να κάνουν δικά τους.   Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν, τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, οι χαρακτήρες έχουν αλλάξει όμως η μαγεία έχει παραμείνει η ίδια.
Η σειρά  καταγράφει την καθημερινότητά τους, τις χαρές τις αγωνίες, τις ερωτικές  απογοητεύσεις καθώς και τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

«Το σπίτι της καρδιάς μας» θα κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 16.00.
Ο Dan Baker έρχεται στο  Summer Bay Park για να επισκεφτεί τον αδερφό του  Peter, (Nicholas Bishop) που βρίσκεται  σε κώμα, αφού έχει χτυπηθεί από την ψυχοπαθή Sarah (Luisa Hastings Edge) που κρατούσε όλη την ομάδα ομήρους. Αυτό που δεν  έχει συνειδητοποιήσει ακόμη είναι ότι θα ερωτευθεί κεραυνοβόλα  την Leah (Ada Nicodemou).

O Mark Furze παίζει το ρόλο του Eric Dalby  γνωστό και ως «Dalby» έναν νεαρό μαθητή που έχει αποβληθεί από το Yabbie Creek High  και του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στο Summer Bay από  τον Διευθυντή  του σχολείου, Barry Hyde (Ivar Kants). Η χρονιά  του όμως, αρχίζει στραβά όταν έρχεται σε αντιπαράθεση με τον  Henry Hunter (Tobi Atkins).
«Ο ρόλος του Eric Dalby  είναι πολύ ιδιαίτερος  αλλά  δεν είναι κακός σαν άνθρωπος αφού έχει να διαχειριστεί  πολλά προσωπικά  και συναισθηματικά θέματα. Δημιουργεί πολλά προβλήματα αλλά δικαιολογείται γιατί προσπαθεί ακόμη να βρει τον εαυτό του.» δήλωσε ο Mark Furze λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς.

Στο πρώτο επεισόδιο : Η Tasha στήνει μια παγίδα στην Irene για να επιβεβαιώσει πως ακόμη μπορεί να την εμπιστευτεί, και  η Irene  λαμβάνει ένα γράμμα με πολλές πληροφορίες σχετικά με τον πατέρα της  Tasha.
Εν τω μεταξύ  ο Noah ανακοινώνει στον  Jesse πολύ άσχημα νέα. Καθώς η αστυνομία  αναζητά τον  Kane για να του κάνει κάποιες ερωτήσεις  οι  Sutherlands προσπαθούν να  προσθέσουν άλλο ένα  μέλος στην οικογένειά τους.


Παίζουν : Sally (Kate Ritchie),Flynn (Joel McILRoy),Hayley (Rebecca Cartwright), Leah (Ada  Nikodemou),Robbie (Jason Smith ),
Tasha  (Isabel Lucas),Kim (Chris Hemsworth),Kane( Sam Atwell)
Kirsty (Christine Hayes),Dan (Tim Cambell),Scott  (Kip Gablin),      
Henry(Tori Atkins) ,Jesse( Ben Unwin),Josie (Laurie Foell) κ.α.


Από την  Εσθονία μέχρι τη Νορβηγία και από τη Κένυα μέχρι την Λιθουανία εκατομμύρια τηλεθεατές της σειράς μαγεύονται και  καθηλώνονται από τις καλοκαιρινές  εικόνες με τον μπλε ουρανό,  τις χρυσές παραλίες και τα γαλανά νερά.

 Η σειρά “Home and Away”  είναι μια Αυστραλέζικη σειρά που έχει  καθηλώσει εκατομμύρια  τηλεθεατές και στις 46 χώρες στις  οποίες  προβάλλεται  σε όλο τον κόσμο. Η σειρά αυτή έκανε τα υψηλότερα  νούμερα τηλεθέασης όταν προβαλλόταν στην Βρετανία για μια ολόκληρη δεκαετία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...