Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Βάσια Λόη: «Θέλω να φύγω από το Alter»

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, το τηλετσουνάμι όμως συνεχίζεται. Μετά την βόμβα μεγατόνων που έσκασε την περασμένη εβδομάδα με την διακοπή της συνεργασίας της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΑΝΤ1 και την επικείμενη μεταγραφή Λιάγκα – Σκορδά στο Mega, το νέο θέμα που προέκυψε το μεσημέρι του Σαββάτου έχει να κάνει με το μέλλον της Βάσιας Λόη στο Alter.

Η παρουσιάστρια, που μόλις το απόγευμα της Παρασκευής αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές της για το καλοκαίρι, αποκάλυψε στον Flash ότι μετά το τέλος αυτής της εκπομπής ανακοίνωσε στους ιθύνοντες του Alter την επιθυμία της να αποδεσμευθεί από το συμβόλαιό της με το κανάλι. Όπως είπε, συναντήθηκε χθες το βράδυ με την διευθύντριά της Ράνια Ματαφιά της ζήτησε να την αποδεσμεύσουν διότι, όπως είπε χαρακτηριστικά, αποφάσισε ότι δεν θέλει πλέον να συνεργάζεται με το Alter.

Όπως μάλιστα είπε η Βάσια Λόη, ανάλογη κουβέντα είχε κάνει με το κανάλι και τον Φεβρουάριο. Αιτία είναι, όπως εξήγησε, το ότι δεν βρήκε την στήριξη που ήθελε, επισημαίνοντας ότι παρόλο που η ίδια ζητούσε επίμονα να διευκρινιστούν οι διαχωρισμοί στη θεματολογία του «Μεσημεριανού Express» και του «Πολύ Μπλα μπλα», αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η Βάσια Λόη υποστήριξε ότι δεν έχει κάνει κουβέντες με άλλα κανάλια και τονίζει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να αποδεσμευτεί από το Alter, να λυθεί νομικά το θέμα και μετά θα δει τι θα κάνει στη συνέχεια. Άλλωστε, το συμβόλαιο που έχει υπογράψει μόλις πέρυσι και βρίσκεται σε ισχύ έχει διάρκεια 2+1 χρόνια και κάνει λόγο για καθημερινή τρίωρη εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η Βάσια Λόη οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση όταν αντιλήφθηκε ότι οι υπεύθυνοι του Alter σκόπευαν να της ζητήσουν να επιστρέψει τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου, προκειμένου να αναλάβει το καθημερινό η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Βάσια Λόη θεώρησε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν υποβάθμιση για την ίδια και για αυτό ζητά να λυθεί το συμβόλαιό της κοινή συναινέσει με τον σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με αυτό το θέμα, το πρωί βγήκε στην εκπομπή της Μαρίας Αραμπατζή στο Ράδιο Θέμα η μέχρι χθες στενή συνεργάτιδά της Νανά Παλαιτσάκη, η οποία την έσφαξε με το μπαμπάκι, λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερα να πάει η Λόη στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου καθώς τα θέματα του καθημερινού η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να τα χειριστεί καλύτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...