Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

«Εσπασε» το συμβόλαιό της η Λόη, η Τσιμτσιλή στη θέση της Σκορδά

 Σε θρίλερ εξελίσσεται το σίριαλ με τις αποχωρήσεις στη μεσημεριανή ζώνη μετά και την αιφνίδια παραίτηση της Βάσιας Λόη από το Alter, ενώ διαλύονται ησύχως και τα «παρεάκια» των άλλων καναλιών.

Τη θέση της Φαίης Σκορδά, που αποχαιρέτισε οριστικά τους τηλεθεατές του Alter την Παρασκευή, θα πάρει όπως όλα δείχνουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού η Lady Λιάγκα θα παρουσιάζει μετά του συζύγου της το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega. Φαίνεται πως η απόφαση του καναλιού ενόχλησε την παρουσιάστρια του «Μεσημεριανού Express», που πήρε τελικά την απόφαση να αποχωρήσει από το κανάλι σπάζοντας το συμβόλαιό της.
Αρχικά, βέβαια, η πρόταση του καναλιού για την επιστροφή της στην ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου την βρήκε σύμφωνη και η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ανανεώνοντας κανονικά το ραντεβού της για τη νέα σεζόν στο κανάλι. Την επόμενη μέρα όμως η ίδια δήλωνε στον Flash 96 πως... αποχωρεί!
«Ζήτησα να απαλλαγώ και να μη συνεχίσω, μετά από συνάντηση που είχα με τη διευθύντριά μου. Το θέμα θα λυθεί νομικά και ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να αποδεσμευτώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βάσια Λόη συνάντησε αμέσως μετά την εκπομπή της τη διευθύντρια του ψυχαγωγικού, Ράνια Ματαφιά, από την οποία ζήτησε να την αποδεσμεύσει από το κανάλι επειδή ένιωθε την απουσία στήριξης του καναλιού απέναντι στο πρόσωπό της.
Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια είχε εκφράσει εξαρχής τις αντιρρήσεις της για δύο διαδοχικές εκπομπές παρόμοιας θεματολογίας και, όταν είδε πως την επόμενη σεζόν οι υπεύθυνοι του καναλιού θα αποδυνάμωναν κι άλλο την εκπομπή της απομακρύνοντας συγκεκριμένα πρόσωπα, πήρε την απόφαση να σπάσει το συμβόλαιό της, το οποίο είχε ακόμη ενός χρόνου ισχύ. Μάλιστα, ήδη από τον Φεβρουάριο είχε ζητήσει από τους υπεύθυνους του καναλιού να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στη μεσημεριανή ζώνη με τις δύο πανομοιότυπες εκπομπές.
Ωστόσο, η Βάσια Λόη δεν είναι η μοναδική που εγκαταλείπει το πλοίο της... χαράς. Το Infotainment κερδίσει έδαφος πλήττοντας τις κουτσομπολίστικες εκπομπές που διαλύονται μία μία σαν χάρτινοι πύργοι. Από τη μεσημεριανή ζώνη του Alter και από το κανάλι αποχωρούν οριστικά η Εύη Δρούτσα και η Νανά Παλαιτσάκη, που άλλαξε και το εταιρικό κινητό της, ενώ μια άλλη Νανά αποχωρεί από το πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη. Η Νανά Καραγιάννη και η Δήμητρα Ρουμπέση δεν θα είναι του χρόνου στο Super Star, στο οποίο παραμένει ως σταθερή αξία ο Θοδωρής Ρακιντζής, για την παραμονή του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια έχει θέσει βέτο.
Αλλαγές θα γίνουν και στο πάνελ του «Κους Κους το μεσημέρι», μετά την αποχώρηση της Κλεοπάτρας Πατλάκη. Στο πάνελ παραμένουν ο Νάσος Γουμενίδης και η Ρούλα Χάμου, ενώ συζητιέται η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...